2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim ılk adetim değil hemen adet oldum ben 40 dan sonra. 4 aylık bebeğim..
Ilk kez bu kadar çok oldu şaşkınım olmazsa doktora gitcem bugün de takip edeyim de.
Bende 40dan sonra hemen olmuştum dediğiniz gibi çok yoğundu sizin bu ilk değilse bir gidin içiniz rahat eder

Mama sandalyesi aldınız mı kızlar. Letgoda aldım şimdi. 450 TL ye sıfırları 1000 TL civarıydı. İnşallah iyi çıkar. Herşey ateş pahası olmuş 😔

Benimde bazen oyle oluyor, kızım kendisi bırakıyor tekrar alıyor falan tazyik geçene kadar ben biraz sıkıyorum düzeliyor. Bu arada öyle espri yaparlardı şaka sanardım sütüm duvara fışkırıyo diye , cidden öyle ta çocugun kafasına gözüne yüzüne her yerine fışkırıyo öyle olunca 😂
Hee simdi anladim arkadaslarimda gormustum sutyeni indirmesiyle fiskiriyodu agzina almadan ama bende hic olmadi 😂😂😂

C Carpediem4 Seferihisar da mısınız. Yakınmışız :) canım hiç ağlayıp üzülme bir ara benim kız 15 günde 170 ge almıştı. Ona bile doktor olabilir. Önemli olan ay sonu periyodu demişti. Gerçekten ikinci 15 günlük kısımda 500 Gr aldı. Ayı 670 Gr la tamamladık. Ay sonu kilosuna bak. Aralarda bakıpta gerilme hiç.

Ay bide idrar yolu enfeksiyonundan emin değilsen yani doktor idrar tahlili istemezse hiç kendin talep etme. Kızım kabızken bize doktor idrar tahlili de yaptıralım demişti. Poşet gibi bir şey takıyorlar vajinaya kayıyor akıyor idrar. 2 damla içinde kalıyor kalmıyor. Çocuğun orası kıpkırmızı oluyor. Bir de koca 3 kutu doldurman lazım. Yaz çocuk sürekli çiş yapmıyor bir gün boyunca biz rezil olduk vallahi hastanede. Allah korusun bir daha inşallah. 🤲
Evet canım seferihisardayım sen nerede oturuyorsun kilo konusunda haklisiniz salak sacma panik yaptim daha kontrole 15 gun var totale bakicam test mest te yaptirmiycam olsa bisey belli ederdi ya gelmis bana gelenler saldım suan rahatladim 🙈

Mama sandalyesi aldınız mı kızlar. Letgoda aldım şimdi. 450 TL ye sıfırları 1000 TL civarıydı. İnşallah iyi çıkar. Herşey ateş pahası olmuş 😔
Canim cidden cok pahali hersey, benim de kızımdan kalan var e bebekten joie marka almistim o zaman iyiki saklamisim diyorum. Hatta annemde duruyordu haftasonu aldim getirdim temizleyecegim. Oyy iyiki saklamisim dedim 😁

Ayyy arkadaslar arkadaslar benim bebe 2 gundur memeyi damagıyla sıkıstırıp kafasini geri cekiyor ayy gogus ucumu mahvetti , neden yapıyor acaba boylee anlamadim🤦‍♀️

4. Ay atağı cok zor oluyormus dedi herkes. Korkuyla bekliyorum resmen 😄 bi suredir cok iyi masallah kizim. 4 ay 6 günlük su an. Ne zaman oluyo bu atak Surekli Insallah gelmis gecmistir kolay atlamışızdır 8nsallah diyip duruyorum ama pek olası degil bu galiba sgsgdgd
Eveeeettt o meshur atak bize resmen geldi bugun. Hem de hic oyle acabasi falan yok. Geldi mi gecti mi, atak mi degil mi suphesi bile yok. Cok baska bisey cidden perisan plduk sabahtan beri. Insallah cocugum sabaha duzelir diye dualar ediyorum su an
Benim 4 yasinda cocgu olan arkadasim, benle diger bi bebek bekleyen arkadasa ikeanin antilopu tavsiye etti hep. Gerekce olarak da minderli mekanizmali vs sandalyeler yerine bu basit modeller daha kulanisli oluyor, cocuk yiyor dagitiyor batiriyor ben oldugu gibi sandalyesiyle banyoya sokup temizliyorum cocugu demisti. Bana da mantikli ve kullanisli geldi. Sanirim antilop su an 400 falan muadilleri de 200 e falan var. Zaten uygun modeller oldugu icin fiyatini kafaya takmadim birini alip gecicem. Babyjem in urunu tamamen plastik ve ikeanin urunune ek olarak ayak koyma yeri de oldugu icin onu alicam sanirim 300 tl falandi

Ayyy arkadaslar arkadaslar benim bebe 2 gundur memeyi damagıyla sıkıstırıp kafasini geri cekiyor ayy gogus ucumu mahvetti , neden yapıyor acaba boylee anlamadim🤦‍♀️
Ay onu hepsi yapiyo ya sizinki erken kesfetmis sanki şak şak ses geliyo bide 😂oynuyolar memeyle benimkide sakız gibi agzinda cigniyo 3 5 gundur bide emerken bi eliyle sarılıp sıkıştırıyor tırnaklıyor memelerim cizik cuzuk kanatiyo bazen tirnagi biraz uzasa .. hic tepki vermiyorum sakin ay ah uh demeyin meme reddi yapiyormus o sesten korkarsa emmek istemeyebiliyormus

Merhabalar, Ben cok memnun kaldım beni takip eden doktorum Beril hocaydi. Bazı testleride orada yaptırdık oyuzden fiyat daha farklı ama
15 bin civari ozel genetik test hariç onu öneri üzerine yaptirmistik.
Fiyatlar arttı diye biliyorum siz merkezden bilgi alırsanız daha sağlıklı olur.
Rabbim vesile etsin insallah
Bu söylediğiniz fiyatta devlet desteği var mı acaba heyet raporunuz var mıydı

X