- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 29
Ay vallahi neydi yaOhh afiyet süt olsunbizde 3.ay kontrolunde doktor bırakabilirsiniz dedi bıraktık bir sıkıntı yok cok sukur , bir aşamayı daha gectik buyuyor bebisler
Ben 2 gün önce bezelye yemeği yedim. Allaaah kızım gece kıyameti kopardı. Hiç uyumadı. Korkuyorum 1/2 ay yemem herhalde. Özellikle bezelye :)Ben kurufasulye hariç mercimek, nohut vs. Yedim. Extra bir gaz sıkısması gozlemlemedim bebegimde. En yakın zamanda kurufasulye de yicem , artik gaz sancıları da pek kalmadı zaten, ufak ufak kimyonlu deneyin bence
Ben de çok uzun bi aradan sonra dün yedim mercimek, evet gazı oldu ama öyle ağlama sızlanma olmadı pek, kendi çıkardı zart zort maşallahCanım acayip mercimek çekiyor çorbası yemeği çok yiyesim var ama cesaret edemiyorumonun dışında her şeyi tüketiyorum bi mercimek kuru fasulye nohut yemiyorum aylardır
Bakalım bizde neler olacakBen de çok uzun bi aradan sonra dün yedim mercimek, evet gazı oldu ama öyle ağlama sızlanma olmadı pek, kendi çıkardı zart zort maşallah. Daha küçük olduğu dönemde bezelye yemeği yemiştim onda ağlamıştı baya.
Niye oyle dedin kiz ben de 18 yasimda anne oldum pismanmiyim aslaSöz gelimi ya35 imden sonra hala bebek ya da kucuk cocuk bakmak istemem ama. 18 yasinda cocuk doguranlar gibi gencligimi de harcamak, 35 ten sonra da cocuk olur gayet diyenler gibi enerjimin azalmaya basladigi yillarda kucuk cocukla ugrasmak istemem. Bana gore en ideal yas olan 27 de yaptim, en kisa surede de bebek, dogum, emzirme defterini kapatmak istiyorum ki omrumun geri kalanini daha rahat yasayayim
Bazen ayağı soğuk olursa ya da soğuk bi yere gidersek giydiriyorum ama evdeysem giydirmiyorumArkadaşlar bebeklerinize çorap giydiriyor musunuz?
Ben giydiriyorum evde ama terliyor acaba çıkarsam ayaktan soğuk alır mı diye tereddüt ettimBazen ayağı soğuk olursa ya da soğuk bi yere gidersek giydiriyorum ama evdeysem giydirmiyorum
Ben pek nadir giydiriyorum valla çok sıcak bakıyorum ayağı üşümüşse giydiriyorum gece geri çıkarıyorumBen giydiriyorum evde ama terliyor acaba çıkarsam ayaktan soğuk alır mı diye tereddüt ettim
Evde sürekli klima calistigi icin bazen ayagi cok sogumussa giydiriyorum. Yatarken de klima aciyoruz ama bunalir diye yatarken cikariyorum çorabı. Disari cikarken de çıkarıyorumArkadaşlar bebeklerinize çorap giydiriyor musunuz?
İlk 20 gün giydirdim ondan sonra hiç gitdirmedimm. Benim kızın ayakları da buz gibi. Ama hava aşırı sıcak. Giydirmiyorum ondan. Doktorumuz da yaz bebeklerine çorap giydirmeye gerek yok. Ayaklarının soğuk olduğu ayaklarının üşüdüğü anlamına gelmez demişti.Arkadaşlar bebeklerinize çorap giydiriyor musunuz?
Evet tek zibin ve çorap ,soğuk ilk ayaktan gelir derlerArkadaşlar bebeklerinize çorap giydiriyor musunuz?
Kaynar suyla kaynatmak lazım dayanır mı ki dayanıyorsun ters çevirip kaynat bakalım sonuçta mikrobu öldükten sonra kullanilirBirde anne sütü poşetleri yıkanıp tekrar kullanılır mı? Atmaya kıyamıyorum pahalı da her şey ihtiyaç
Çorap kırmızı çizgim genelde zıbın ve çorap giydiriyorum.Arkadaşlar bebeklerinize çorap giydiriyor musunuz?
Siz rota aşısı yaptırmış mıydınız :)Evde sürekli klima calistigi icin bazen ayagi cok sogumussa giydiriyorum. Yatarken de klima aciyoruz ama bunalir diye yatarken cikariyorum çorabı. Disari cikarken de çıkarıyorum
Kabızlık yapmaz bence tam tersi olur. Çünkü biz aşı olalı biraz daha fazla tuvaletini yapıyor.Kızlar rotarix aldım ama çok korkuyorum. Eczaneye iade etsem alırlar mı yakızımın kabızlığı artarsa iyi gelmezse naparım. Off çok gerginim. Kaç gündür uykularım kaçtı resmen. Kızım için fayda zarar ölçüsüne karar veremiyorum.
Emsin ya nolcak kiBenim ufaklık parmak emiyor yaaa : ( Öyle de güzel emiyor ki. Parmağını emmeye başladığından beri huyu suyu düzeldi çocuğun. Çeşit çeşit emzik aldım hiç birini tutmadı illa parmağını emmek istiyor. Çok kararsızım izin versem mi vermesem mi? Siz olsanız napardınız? : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?