2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bizde de aynen böyle durum 2. Ay aşısına kadar günde 7_8 kez kakAli bez alıyordum o günden sonra 3. 4. Günde benim uyarmamla yapıyor ve kıvamı hafif kati
Nasıl uyarıyorsun canım dünden beri kendini sıkmaktan çatladı ağlayıp duruyor bacak hareketi yaptım gazını çıkarıyor kaka yapamıyor

Nasıl uyarıyorsun canım dünden beri kendini sıkmaktan çatladı ağlayıp duruyor bacak hareketi yaptım gazını çıkarıyor kaka yapamıyor
Ya fitil aldık gliserin kansuk bir kere onu yaptım ama aşırı rahatsız oldu, ateş ölçerle uyarıyorum hemen yapmaya uğraşıyor

Hatta uyardım yapmaya başladı ya bende ayaklarını karnına iterek yardımcı olmaya çalışıyorum, işte biraz çıkarıyor sonra poposunu silarken hafif bastırınca biraz daha yapıyor bu aşamada sanırım 20 tane falan ıslak mendil harcıyorum ama valla isterse bir paket gitsin yaptıkça mutlu oluyorum

Ya fitil aldık gliserin kansuk bir kere onu yaptım ama aşırı rahatsız oldu, ateş ölçerle uyarıyorum hemen yapmaya uğraşıyor
Ateş ölçeri çok yapmamaya çalış canım yengem kuzenime de hep öyle kaka yaptırırdı sonra yanında sürekli taşımak zorunda kaldı alışkanlık yaptı onsuz kaka yapamıyordu

Ateş ölçeri çok yapmamaya çalış canım yengem kuzenime de hep öyle kaka yaptırırdı sonra yanında sürekli taşımak zorunda kaldı alışkanlık yaptı onsuz kaka yapamıyordu
Her seferinde bir gün daha bekleyeyim diyorum ama yapmıyor en iyisi sürekli masaj yapayım yapıyorum ama sık değil sık sık yaparsam belki işe yarar

Sma hastalığında yutkunma da beslenmede zorluk oluyormuş okuduğumdan beri aşırı stresliyim çarşamba gelse bir an önce
Ya canım o hastalığın birsuru bileşeni var yutkunmakta zorlanması sadece bir sebep içlerinde, lütfen aklına öyle şeyler getirme hersey olabilir ağız içinde yara vardır karbonatla temizle geniz eti vardir, burnu icten tikalidir. Sonuçta internette beyin tümörünun en belirgin semptomu baş agrisi

Doğduğundan beri böyle ya burnunu temizliyorum her gün aspiratörle geniz eti olabilir belki, bakalım yeter ki o olsun çözümü var

Bebeğim sol memeyi acıtmadan emiyor ama sağ memeyi kahverengi kısmı ağzına almasına rağmen acayip acıtıyor yeni oldu bu durum. Hiçbir anlam veremiyorum sol iyiyken sağı iyi alamıyor meme ucu çok acıyor Var mı bir önerisi olan ben hep klasik kucağıma alıp emziriyorum rahat başka bir emzirme yöntemi ne yapabilirim acıya dayanamayacağım artık

Sma hastalığında yutkunma da beslenmede zorluk oluyormuş okuduğumdan beri aşırı stresliyim çarşamba gelse bir an önce
Öyle düşünme canım ya bende çocuğumun yüzünü down sendromlulara benzetiyorum bayağı kafaya taktım sonra öyle olsa doğumda derlerdi dedim geçti

Ben o fitilin 1/5 ini veriyorum suya koyuyorum ufalanıyor zaten ufacık parçasını verince hemen yapıyor. Tabii vermeden popoya bol bol zeytinyağı sürüyorum.

Dün ve bu sabah günlük pedi dolduracak kadar hatta daha az kanamam oldu. Bu adet olabilir mi acaba. İlk adetler böyle az mı olur. 2 gü üst üste olunca bilemedim. 13/14 gündür kesilmişti.

Kızlaarr benim kızım trip atmayı öğrenmiş birkaç gündür annemde kalıyorum o da sağolsun hem ben dinleneyim diye hem de kıyamadığından gık dese aldı çocuğu benden, o sakinleştirdi iyi polis kötü polis olduk resmen ona gülücükler atıyor benden kafa çeviriyor yüzüme bakmıyor resmen 2 gündür

Kizlar gogsunde topaklanma olan oldu mu ? 2 gun once baya acili oldu cok korktum mastit olucam diye uzun ugraslar sonucu yuzde 90 ni gecti cok sukur.
Sizlerde oluyor mu ? Sut fazla yagli olunca olur diyorlar yediklerimden mi oluyor acaba ne yapsam engellemek icin bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…