Nasıl uyarıyorsun canım dünden beri kendini sıkmaktan çatladı ağlayıp duruyor bacak hareketi yaptım gazını çıkarıyor kaka yapamıyorBizde de aynen böyle durum 2. Ay aşısına kadar günde 7_8 kez kakAli bez alıyordum o günden sonra 3. 4. Günde benim uyarmamla yapıyor ve kıvamı hafif kati
Ya fitil aldık gliserin kansuk bir kere onu yaptım ama aşırı rahatsız oldu, ateş ölçerle uyarıyorum hemen yapmaya uğraşıyorNasıl uyarıyorsun canım dünden beri kendini sıkmaktan çatladı ağlayıp duruyor bacak hareketi yaptım gazını çıkarıyor kaka yapamıyor
Havada yutuyor öyle yaparken culuk culuk yutkunuyor gaz dolduruyor içine kaldırıyorum bende. Sütüm biraz tazyikli ondan mı acabaBizimki de oyle Midesinin rahatsiz oldugunu düşünüyorum ben. Cunku kaldirip geğirtince ragatlayip devam ediyor
Sma hastalığında yutkunma da beslenmede zorluk oluyormuş okuduğumdan beri aşırı stresliyim çarşamba gelse bir an önceİnternette ne yazıyor peki canım kötü bişey yoktur canım inş ya daha yutkunma emmeleri falan tam gelişmedi ondandır
Ateş ölçeri çok yapmamaya çalış canım yengem kuzenime de hep öyle kaka yaptırırdı sonra yanında sürekli taşımak zorunda kaldı alışkanlık yaptı onsuz kaka yapamıyorduYa fitil aldık gliserin kansuk bir kere onu yaptım ama aşırı rahatsız oldu, ateş ölçerle uyarıyorum hemen yapmaya uğraşıyor
Her seferinde bir gün daha bekleyeyim diyorum ama yapmıyor en iyisi sürekli masaj yapayım yapıyorum ama sık değil sık sık yaparsam belki işe yararAteş ölçeri çok yapmamaya çalış canım yengem kuzenime de hep öyle kaka yaptırırdı sonra yanında sürekli taşımak zorunda kaldı alışkanlık yaptı onsuz kaka yapamıyordu
Ya canım o hastalığın birsuru bileşeni var yutkunmakta zorlanması sadece bir sebep içlerinde, lütfen aklına öyle şeyler getirme hersey olabilir ağız içinde yara vardır karbonatla temizle geniz eti vardir, burnu icten tikalidir. Sonuçta internette beyin tümörünun en belirgin semptomu baş agrisiSma hastalığında yutkunma da beslenmede zorluk oluyormuş okuduğumdan beri aşırı stresliyim çarşamba gelse bir an önce
Doğduğundan beri böyle ya burnunu temizliyorum her gün aspiratörle geniz eti olabilir belki, bakalım yeter ki o olsun çözümü varYa canım o hastalığın birsuru bileşeni var yutkunmakta zorlanması sadece bir sebep içlerinde, lütfen aklına öyle şeyler getirme hersey olabilir ağız içinde yara vardır karbonatla temizle geniz eti vardir, burnu icten tikalidir. Sonuçta internette beyin tümörünun en belirgin semptomu baş agrisi
Bnm doktorum her uzadığı cm için 250 gr alması lazım diyorKızlar iyi bayramlar ikinci ay kaç kilo alması normal
Öyle düşünme canım ya bende çocuğumun yüzünü down sendromlulara benzetiyorum bayağı kafaya taktım sonra öyle olsa doğumda derlerdi dedim geçtiSma hastalığında yutkunma da beslenmede zorluk oluyormuş okuduğumdan beri aşırı stresliyim çarşamba gelse bir an önce
Ben o fitilin 1/5 ini veriyorum suya koyuyorum ufalanıyor zaten ufacık parçasını verince hemen yapıyor. Tabii vermeden popoya bol bol zeytinyağı sürüyorum.Ya fitil aldık gliserin kansuk bir kere onu yaptım ama aşırı rahatsız oldu, ateş ölçerle uyarıyorum hemen yapmaya uğraşıyor
Kızım ilk ay 1 kg, 2. Ay 850 Gr almış. Doktorumuz normal dedi.Kızlar iyi bayramlar ikinci ay kaç kilo alması normal
Kızım ilk ay 1 kg, 2. Ay 850 Gr almış. Doktorumuz normal dedi.
3.ay daha mı az alırlar acaba artık her ay 1 kg almaz değil mi yoksa ne olur bu bebişlerKızlar iyi bayramlar ikinci ay kaç kilo alması normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?