• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kizlar amniyo sivisi ne renk gelir sizinti seklinde ? Dün akintimda artis oldu su degildir heralde diye dusunuyorum bilemedim. Beyaz kremsiydi gene 1 defa oldu devami gelmedi.

Bu arada gogus uclarima gumus kapak ve lansinoh krem surmeye basladim. Dogumdan önce gunde 1-2 saat ve artirarak takmaya baslayin diyor deneyen oldu mu

Benim doktorum squat vs yap demişti son haftalar 37 38 haftalarda 1 saat yürüyüş ve iç bacak çalış demişti. Yapabilirsin bence ama doktoruna danış yine de
Nst den çıktım, bugün 38. Hafta. Bir sancı falan gözükmedi. Doğum kanalına da inmemiş. Gayet yukarıda.hatta ayakları neredeyse karnımın en yukarısında dik uzatmış, o yüzden de karnım çok küçük duruyo.
Doktor bayram tatili sebebiyle yok :) yürüyus ve squat sordum, çok yaparsan haftaya doğurabilirsin sakin geçir dedi haftayı 🙈 kendisi yok ya, umarım haftaya cumartesi gününe kadar bekler. Bebeğin pozisyonundan bir şey diyemiyorum dedi şu kadar hafta var falan, matematiği yok diyor. 42. Haftayı beklemiyormus sadece :) risk arttığı için. Bakalım kısmet artık 🤗

Bu arada gogus uclarima gumus kapak ve lansinoh krem surmeye basladim. Dogumdan önce gunde 1-2 saat ve artirarak takmaya baslayin diyor deneyen oldu mu
Ben bayağıdir her gün krem sürüyorum. Gümüş kapak yerine silikon kapak almıştım o yüzden onu denemedim. Doğum öncesi krem sürmek çok öneriliyor. Ben badger marka krem almıştım, onu kullaniyorum.

gulrecelim gulrecelim durumlar nasıl? 😍Son durumunu yazdıysan kaçırmış olabilirim🙂
Şimdi geldim doktordan. 3 Mayıs'a gün verdi. Bebeğin içerde miadı doldu dedi. :) Amaaa acilden giriş yapıcam doğumu acilde başlatacaklarmış. Ben zaten beklemişim 6 mayısı beklemeyi düşünüyorum 😂 doktor 6 Mayıs'ta olacak. Ne sancı ne açılma ne kanala girme hiçbir şey yok bende hala.

Sen nasılsın, toparlandın mı sezeryan yerin iyileşti mi. Özgüydü demi bebişim ismi. Özgü nasıl :)

Merhaba arkadaşlar..
Doğum hikayemi anlatmaya geldim..
Çok şükür biz iyiz eve çıkıyoruz bugün..
Nisan gelmesi ile başladı hikayem..
Açık pembe akıntı geldi..
Arkasına kırmızıya dönmeye başladı akıntı..
Hemen doktoru aradım dediki sezeryan plânlayalım..
Öğlen saat 12 ye plan yaptı ama benim sancılarım başlamıştı bile..
Hastaneye git orda bekle dedi acil durum olursa sezeryab saatini öne alacaktı..
Sancı nasıl bişey anlatayım..
Belimde geçmeyen ağrı vardi..
Büyük abdest hissi..
Adet sancısının bi tık fazlası..
Neyse hastaneye gittim orda sancılar devam etti..
Sezeryana alındım.. sadece belden uyuştururdu.. her anı hissettim ama acı yoktu...
Kızım 3400 g 49 cm doğdu çok şükür sağlığı yerinde.. sadece süt emme sorunumuz var oda zamanla düzelecek inşallah..
Çok güzel bir his ANNE olmak rabbim hepinize zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Doğumda kk da arkadaşlarım için de dua ettim RABBİM kimseyi bu yolda sınamasın inşallah herkese sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

Bu arada tek tek dönemezsem herkese çok teşekkür ediyorum..
Ah sen ah sen yok musun hikayenle hiç aklımdan çıkmadın hep dua ettim çok şükür bizlere bugünleri gösteren rabbime 🤲hayırlı uğurlu olsun bebeğin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin öyle mutlu oldum ki anlatamam..

Şimdi geldim doktordan. 3 Mayıs'a gün verdi. Bebeğin içerde miadı doldu dedi. :) Amaaa acilden giriş yapıcam doğumu acilde başlatacaklarmış. Ben zaten beklemişim 6 mayısı beklemeyi düşünüyorum 😂 doktor 6 Mayıs'ta olacak. Ne sancı ne açılma ne kanala girme hiçbir şey yok bende hala.

Sen nasılsın, toparlandın mı sezeryan yerin iyileşti mi. Özgüydü demi bebişim ismi. Özgü nasıl :)
Ciddi ciddi en sona kaldın 🤣🤣Hadi hayırlısı olsun canım en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin insallah bebiş, güzel haberlerini bekliyoruz 🌼💓😍biz de iyiyiz şükür,ameliyat bandını dün doktorum çıkardı, gayet rahatım Allaha sukur eve çıktığımızdan beri her işi yapabiliyorum o yüzden zorlanmadım. Özgüye de mama gaz uyku döngüsünde devam ediyoruz 😍sütüm hala gelmedi nasip kısmet diyip mama ile yola devam ediyoruz 🤣

Ah sen ah sen yok musun hikayenle hiç aklımdan çıkmadın hep dua ettim çok şükür bizlere bugünleri gösteren rabbime 🤲hayırlı uğurlu olsun bebeğin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin öyle mutlu oldum ki anlatamam..

Canım arkadaşım çok şükür bu günümüze çok şükür yaradana..
RABBİM seninde sağlıkla huzurla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Biz umudun adıyız burda..
RABBİM herkese bu güzel günleri nasip etsin inşallah kimseyi uzun vadeli sınamasın inşallah.. 🤲🤲🤲

Canım arkadaşım çok şükür bu günümüze çok şükür yaradana..
RABBİM seninde sağlıkla huzurla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Biz umudun adıyız burda..
RABBİM herkese bu güzel günleri nasip etsin inşallah kimseyi uzun vadeli sınamasın inşallah.. 🤲🤲🤲
Amin canım sağolasın rabbim herkese kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤗

Benim alt karnım bıldır bıldır sallanıyor ya hiç sert değil yukarıya çekmiş kendini tosbiğim yamuk yumuk duruyor karnım 😄 1 haftaya inmezse normal falan doğuramam o zaman ben 😫

Merhaba değerli anneler bugün doktora gittim nst çektirdim detaylı ulturasyına gittim suyum yeterli ama koyu denildi eğitim araştırma hastanesinde doğuma gitmemmi söylediler başına böyle bişey gelen varmı antalya eğitim araştırma hastanesi nde doğum yapan oldumu bu arada

Ciddi ciddi en sona kaldın 🤣🤣Hadi hayırlısı olsun canım en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin insallah bebiş, güzel haberlerini bekliyoruz 🌼💓😍biz de iyiyiz şükür,ameliyat bandını dün doktorum çıkardı, gayet rahatım Allaha sukur eve çıktığımızdan beri her işi yapabiliyorum o yüzden zorlanmadım. Özgüye de mama gaz uyku döngüsünde devam ediyoruz 😍sütüm hala gelmedi nasip kısmet diyip mama ile yola devam ediyoruz 🤣
Kaldım valla, bebiş yerini rahat buldu, yatıp kilo alıyor 😂😂
Sağlıklı olsunda ne önemi var. Bir şekilde büyüyorlar. Ama daha erken gelir bence sütün. Bebiş emiyor demi emdikçe gelecektir.
Çabuk toparlanmana çok sevindim

Benim alt karnım bıldır bıldır sallanıyor ya hiç sert değil yukarıya çekmiş kendini tosbiğim yamuk yumuk duruyor karnım 😄 1 haftaya inmezse normal falan doğuramam o zaman ben 😫
Hey gidi günler bir zamanlar erken doğurur muyuz ay Allah korusun suyumuz mu geldi bu sancı mı diye kaygılanırdık, sohbet ederdik. Şu an doğuramayan anneler olarak sohbetimiz neden doğmuyor nasıl doğuracağıza döndü 😂😂 benim kızım 40 haftalık ve hala kanala girmedi. 🤪

Kaldım valla, bebiş yerini rahat buldu, yatıp kilo alıyor 😂😂
Sağlıklı olsunda ne önemi var. Bir şekilde büyüyorlar. Ama daha erken gelir bence sütün. Bebiş emiyor demi emdikçe gelecektir.
Çabuk toparlanmana çok sevindim
Mamadan önce boş olarak emziriyorum bakalım artık gelcek mi gelmeyecek mi 🙄Nasip kısmet 🌼

Ben bayağıdir her gün krem sürüyorum. Gümüş kapak yerine silikon kapak almıştım o yüzden onu denemedim. Doğum öncesi krem sürmek çok öneriliyor. Ben badger marka krem almıştım, onu kullaniyorum.
Ben de duzenli olarak kullanmaya baslarim artik, bir de bir karisim hazirladim zeytinyag, sheabutter , e vitamin kapsul onu da surecegim.
Ay ama sanki simdiden hassas y😅

Back