• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba arkadaşlar..
Doğum hikayemi anlatmaya geldim..
Çok şükür biz iyiz eve çıkıyoruz bugün..
Nisan gelmesi ile başladı hikayem..
Açık pembe akıntı geldi..
Arkasına kırmızıya dönmeye başladı akıntı..
Hemen doktoru aradım dediki sezeryan plânlayalım..
Öğlen saat 12 ye plan yaptı ama benim sancılarım başlamıştı bile..
Hastaneye git orda bekle dedi acil durum olursa sezeryab saatini öne alacaktı..
Sancı nasıl bişey anlatayım..
Belimde geçmeyen ağrı vardi..
Büyük abdest hissi..
Adet sancısının bi tık fazlası..
Neyse hastaneye gittim orda sancılar devam etti..
Sezeryana alındım.. sadece belden uyuştururdu.. her anı hissettim ama acı yoktu...
Kızım 3400 g 49 cm doğdu çok şükür sağlığı yerinde.. sadece süt emme sorunumuz var oda zamanla düzelecek inşallah..
Çok güzel bir his ANNE olmak rabbim hepinize zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Doğumda kk da arkadaşlarım için de dua ettim RABBİM kimseyi bu yolda sınamasın inşallah herkese sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

Bu arada tek tek dönemezsem herkese çok teşekkür ediyorum..

Merhaba arkadaşlar..
Büyük abdest hissi..
Sezeryana alındım.. sadece belden uyuştururdu.. her anı hissettim ama acı yoktu...
Kızım 3400 g 49 cm doğdu çok şükür sağlığı yerinde.. sadece süt emme sorunumuz var oda zamanla düzelecek inşallah..
Çok güzel bir his ANNE olmak rabbim hepinize zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Doğumda kk da arkadaşlarım için de dua ettim RABBİM kimseyi bu yolda sınamasın inşallah herkese sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

Gözün aydın canım sağlıkla yaşasın bebikin sevindim seni merak ediyodm ♥️🤲🧿

Kızlar 37+3 te 3050 gr 48 cm olarak dogdu oglusumuz. Spinal anestezi olucaktim herkese de cok överim ama spinal yapamadilar genel oldum ama o da cok rahat oldu. Darisı bekleyen arkadaslarıma 🧡
Cok sukur 🥰 saglikla buyusun evladiniz insallah gozunuz aydin darisi bizlerin basina 😊😊
Merhaba arkadaşlar..
Büyük abdest hissi..

Ne guzel olmus ya sezeryan ama boyle planli olmayan kendi zamanini secen sezeryanlara bayiliyorum 😊
Saglikla buyusun bebis insallah

Dogum yapan herkesin bol bol sutleri olsun insallah kizlaaar 🥰

Bende bu gece sabaha karsi 5 bucukta hastaneye yatiyorum 6, 6 bucuk gibi alacaklar bebisiiii 😅😅 geldi catti benim zamanimda. Cok heycanliyimmmm 😅😅😅

Cok sukur 🥰 saglikla buyusun evladiniz insallah gozunuz aydin darisi bizlerin basina 😊😊

Ne guzel olmus ya sezeryan ama boyle planli olmayan kendi zamanini secen sezeryanlara bayiliyorum 😊
Saglikla buyusun bebis insallah

Dogum yapan herkesin bol bol sutleri olsun insallah kizlaaar 🥰

Bende bu gece sabaha karsi 5 bucukta hastaneye yatiyorum 6, 6 bucuk gibi alacaklar bebisiiii 😅😅 geldi catti benim zamanimda. Cok heycanliyimmmm 😅😅😅
Muhtemelen doğum yapmışsındır. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım 🤲

Kizlar ya ben hastane cantasina 2 numara sleepy bionatural bez aldim koydum. 1 numara almadim. Yani 2 numara bile o kadar minnacik ki.

Internette yorumlarda sleepynin kalibi cok dar yaziyordu. O yuzden 2 no aldim bende direkt. Bebis 4 kiloya yakin dogacak muhtemelen.

Bebisi dogan anneler bi yaziverse 😅 1 no mu alsam sizce ya hata mi ediyorum acaba icim bi huzursuz 😅
Bende 2 numara almıştım 2,5 kilo doğdu bebeğim kuvezde görüyorum gayet normal ve düzgün duruyor 1 almanıza gerek yok bence elinizde kalir

Mayıs'a pek kimse kalmadı kızlar. Gruba 2 bebiş daha geldi. :emir_bebek: Bende artık normal doğum yapabileceğüme dair umudumu kaybettim kızlar. Sağa dönsem sağ yanım sola dönsem sol yanım ağrıyor, çok bunaldım patlayacak gibiyim. Bayram geçince 5 Mayıs gibi bende artık doğuma alın beni diye gidicem. Ay o zamana doğum takvimimde bitiyor 😂😂😂

Evet var ama sağ gogusten bugun birkaç damla geldi sol yine aynı, sürekli sıcak su altında masaj yapıyorum, meme reddi olmasın diye her mamadan once memeye tutuyorum ama olmuyor. Vallahi billahi de Hamilelikten de dogumdan da daha zormuş şu emzirme süt stresi ☹️☹️
İlk oglumda Kasım anneleri grubundaydim orda Bi arkadaş bu emzirme , ek gıda olayının böyle olacağını bilsem kordon bağını hiç kestirmem askere kadar beslerdim demişti 😁 sen sağ sürekli eğer doluysa tıkanmış olabilir bide her sagmadan sonra sıcak suyla yıkayıp kurula krem sur (lanosa) hemen iyilestiriyor

Annem 10-12 gundur bende. Bebek dr gelmedi. Oyle bunaldim ki. Yalnız kalmak icin gun sayıyorum. Üstelik kayinvalide falan da gormeye gelecek, daha dogurucam da bunlari atlaticam daaaa ne zamana yalniz kalicam ben diye delirmek uzereyim. Surekli aglayasim var. Yalniz kalmak , esimle bas başa kalmak istiyorum😢
Bence doğum yaptıktan sonra daha faydalı olacak size iyiki annem var diyeceksiniz üzmeyin kendinizi sağlık olsun huzur olsun bosverin gelen gideni, inanın şu kafanıza taktikleriniz okadar ufak tefek şeylerki boşu boşuna kendinizi üzüp sitrese sokuyorsunuz. Benim bebeğim kuvezde ve bulunduğum ilde (mus) sadece devlet hastanesinde yenidogan yoğun bakım var ve oda yetersiz geldi salı günü apar topar ambulansla Elazığ a sevk ettiler şuan oğlum kayinvalidemlerle evde kaldılar onlar olmasa oğlum Bi o arkadaşta Bi bu arkadaşta helak olacaktı. Memleketlerimizde çok uzak öyle herkes ha diyip gelip gidemiyor şuan iyiki gelmişler iyiki varlar diyorum

Mayıs'a pek kimse kalmadı kızlar. Gruba 2 bebiş daha geldi. :emir_bebek: Bende artık normal doğum yapabileceğüme dair umudumu kaybettim kızlar. Sağa dönsem sağ yanım sola dönsem sol yanım ağrıyor, çok bunaldım patlayacak gibiyim. Bayram geçince 5 Mayıs gibi bende artık doğuma alın beni diye gidicem. Ay o zamana doğum takvimimde bitiyor 😂😂😂
Canım senin ansızın gelicek bence 😅, hayırlısıyla inşallah çok az kaldı 🙏

Ben daha önce hiç duymamıştım canım ondan şaşırdım. Hiç inanmam öyle şeye Allahın izniyle hiç bişey olmaz 🙏
Benim anneannemde hep der lohusa yanliz kalmaz diye
O da sanirim lohisa hassas olur diye destek amacli
Ama bende yanliz daha iyi olur psikolojim 😅 birde aksam ezanindan sonra dikkat etmek lazim derdi hep

Bende ayniyim kaburgam surekli batiyo
Surekli uyku halindeyim ama uyusamda uykumu alamiyorum
Sancim gelsede biran once dogurup rahatlasam🙄

Canım senin ansızın gelicek bence 😅, hayırlısıyla inşallah çok az kaldı 🙏
İnşallah inşallah. Bide sıcaklarda hiç çekilmiyormuş hamilelik. Aklımızda bulunsun kış iyi :) yarın randevum var tekrar belki yarın gelir bebiş :anne:
Bende ayniyim kaburgam surekli batiyo
Surekli uyku halindeyim ama uyusamda uykumu alamiyorum
Sancim gelsede biran once dogurup rahatlasam🙄
Düzgün uyuyamıyoruz ya, ondan galiba bende hep uyku halindeyim. 15 kez çişe kalk, sonra mide başlıyor yanmaya. Su içsem yanıyor. Havalarda inanılmaz sıcak burda. Terden nemden mafoldum. Aynı zamanda sinir topuyum. Sahurda eşim dolaba niye su koymadın dedi diye az daha gırtlayacaktım, ben senin suyunun derdinde miyim diye 😂😂😂

İlk oglumda Kasım anneleri grubundaydim orda Bi arkadaş bu emzirme , ek gıda olayının böyle olacağını bilsem kordon bağını hiç kestirmem askere kadar beslerdim demişti 😁 sen sağ sürekli eğer doluysa tıkanmış olabilir bide her sagmadan sonra sıcak suyla yıkayıp kurula krem sur (lanosa) hemen iyilestiriyor
O kadar dogru bir şey demiş ki tebrik ediyorum 🤣🤣tamam o zaman mücadeleye devam napim artık en azından vicdanım rahat olur 🤣

İnşallah inşallah. Bide sıcaklarda hiç çekilmiyormuş hamilelik. Aklımızda bulunsun kış iyi :) yarın randevum var tekrar belki yarın gelir bebiş :anne:

Düzgün uyuyamıyoruz ya, ondan galiba bende hep uyku halindeyim. 15 kez çişe kalk, sonra mide başlıyor yanmaya. Su içsem yanıyor. Havalarda inanılmaz sıcak burda. Terden nemden mafoldum. Aynı zamanda sinir topuyum. Sahurda eşim dolaba niye su koymadın dedi diye az daha gırtlayacaktım, ben senin suyunun derdinde miyim diye 😂😂😂
Bende de durumlar farkli degil
Burda pek sicak degil esiyo ama yinede disari sicak olsada ev serin en azindan usuyorum bile ayaklarim cok usuyo
Dogursakta bi rahatlasak 🥲
Korkum bayramda dogmasi
Hakkimizda hayirlisi cnm Allah hepimize kolaylik wersin

Ben kaldim ben 😄 taaa 3 bucuk hafta once doktor 1 cm aciklik var demisti. Ondan sonra hic acikliga bakilmadi. Doktor da aciklik artar diye düşünüyordu. Gecen cumartesi , "persembe (bugün) gel, 3 cm falan aciklik olmussa biz de destek olur aliriz" demişti. Bugun gittim, baya dogurucam niyetiyle gitmistim. Hala 1 cm aciklik. 🥴 ustune bi de saatlerce avm, sahil gezdim , hiiccc bana misin demio benim kiz. Eve donuyorum simdi. Haftaya miadi doluyor, kendisi gelmezse haftaya persembe suni sanciyla alicaz dedi.

Bence doğum yaptıktan sonra daha faydalı olacak size iyiki annem var diyeceksiniz üzmeyin kendinizi sağlık olsun huzur olsun bosverin gelen gideni, inanın şu kafanıza taktikleriniz okadar ufak tefek şeylerki boşu boşuna kendinizi üzüp sitrese sokuyorsunuz. Benim bebeğim kuvezde ve bulunduğum ilde (mus) sadece devlet hastanesinde yenidogan yoğun bakım var ve oda yetersiz geldi salı günü apar topar ambulansla Elazığ a sevk ettiler şuan oğlum kayinvalidemlerle evde kaldılar onlar olmasa oğlum Bi o arkadaşta Bi bu arkadaşta helak olacaktı. Memleketlerimizde çok uzak öyle herkes ha diyip gelip gidemiyor şuan iyiki gelmişler iyiki varlar diyorum
Sehir merkezine doktora gelmisken, bugunden sonra da eşim zaten evde diye gonderdim valla annemi. Psikolojik olarak daha sakin olabilmem icin buna ihtiyacim vardi gercekten

Selamlar, bebeğim kuvoze alındı. Bugün bir kontrole götürelim dedik, sarılık hala devam ediyordu. Değeri yüksekmis, 18deydi. Fototerapi alacak şimdi, emzirme için falan da almıyorlar, süt götüreceğim sadece. Ne zaman çıkacak falan hiç bir şey demediler

Back