• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Ben kaldim ben 😄 taaa 3 bucuk hafta once doktor 1 cm aciklik var demisti. Ondan sonra hic acikliga bakilmadi. Doktor da aciklik artar diye düşünüyordu. Gecen cumartesi , "persembe (bugün) gel, 3 cm falan aciklik olmussa biz de destek olur aliriz" demişti. Bugun gittim, baya dogurucam niyetiyle gitmistim. Hala 1 cm aciklik. 🥴 ustune bi de saatlerce avm, sahil gezdim , hiiccc bana misin demio benim kiz. Eve donuyorum simdi. Haftaya miadi doluyor, kendisi gelmezse haftaya persembe suni sanciyla alicaz dedi.
Seninki doğum kanalına girmiş mi o zaman. Ben daha fena durumdayım. Kızım yukarda. Doktor suni sancı versekte ne zamana doğum kanalına girer belli değil diyor. 24 saat bile sürebilirmiş. Bizde bayramdan sonraya kaldık.
Yürümenin, squatın falan faydası yok gibi yada bize işlemiyor 🤷

Selamlar, bebeğim kuvoze alındı. Bugün bir kontrole götürelim dedik, sarılık hala devam ediyordu. Değeri yüksekmis, 18deydi. Fototerapi alacak şimdi, emzirme için falan da almıyorlar, süt götüreceğim sadece. Ne zaman çıkacak falan hiç bir şey demediler
Gecmis olsun canim. Genelde 1 gece yatirip cikariyorlar insallah sizinde daha fazla surmez bir an once sifalanir donersiniz evinize 💕

Seninki doğum kanalına girmiş mi o zaman. Ben daha fena durumdayım. Kızım yukarda. Doktor suni sancı versekte ne zamana doğum kanalına girer belli değil diyor. 24 saat bile sürebilirmiş. Bizde bayramdan sonraya kaldık.
Benimki de girmemiş 1 hafta bekleriz cumaya gel dedi 😬

Selamlar, bebeğim kuvoze alındı. Bugün bir kontrole götürelim dedik, sarılık hala devam ediyordu. Değeri yüksekmis, 18deydi. Fototerapi alacak şimdi, emzirme için falan da almıyorlar, süt götüreceğim sadece. Ne zaman çıkacak falan hiç bir şey demediler
Geçmiş olsun canım insallah yavrucak hemencecik atlatır merak etme 🙏🌸

Doktor gunde 1 saat diyor ben fazlasini da yürüyorum. Ev isi yapiyorum haril haril. Hic oturmuyorum. Ama ne fayda. 4 hafta once ani bi agriyla doktora gitmistim. Kanala girmis demislerdi. Kanalda zaten. Ama kanala inen bebek 4 haftada nasil acikligi ilerletmez anlamis degilim ya

Doktor gunde 1 saat diyor ben fazlasini da yürüyorum. Ev isi yapiyorum haril haril. Hic oturmuyorum. Ama ne fayda. 4 hafta once ani bi agriyla doktora gitmistim. Kanala girmis demislerdi. Kanalda zaten. Ama kanala inen bebek 4 haftada nasil acikligi ilerletmez anlamis degilim ya
Ben son bir haftadir yuruyemiyorum.. sokakta tuvalet sorunum oluyor. Bir de sokakta suyum gelirse diye endişe ediyorum. evde pilates dersi alıyorum. Squat falan yapsak iyi olur mu acaba. Yarın 38. Haftam, doktor görüşmesi sonrası duruma göre başlayacağım. Çok kolaylıklar, sağlıklı doğumlar olsun 🙏

Sen iyisin, bayağı hareket ediyormuşsun. Benim her yerim ağrıyor. Yürüyorum ama sonrasında bitik halde oluyorum. Ayaklarım da çok şiş ve ayaklarımın altı ağrıyor. Kanala girince 1 hafta içinde geliyor diyorlar ama bilemedim.
W winston26 geçmiş olsun. Arkadaşımın bebeği 48 saat kalmış ama onun 20 lerdeymiş sanırım. Siz daha erken çıkarsınız inşallah 🤲

Sen iyisin, bayağı hareket ediyormuşsun. Benim her yerim ağrıyor. Yürüyorum ama sonrasında bitik halde oluyorum. Ayaklarım da çok şiş ve ayaklarımın altı ağrıyor. Kanala girince 1 hafta içinde geliyor diyorlar ama bilemedim.
W winston26 geçmiş olsun. Arkadaşımın bebeği 48 saat kalmış ama onun 20 lerdeymiş sanırım. Siz daha erken çıkarsınız inşallah 🤲
Inanilmaz derecede enerjiğim. Hic dogurmayacakmisim gibi geliyor. Haftaya suni sanci ve müdahale ile dogurmaya kalmak istemiyorum. Aniden gelir inşallah 😥

Ben son bir haftadir yuruyemiyorum.. sokakta tuvalet sorunum oluyor. Bir de sokakta suyum gelirse diye endişe ediyorum. evde pilates dersi alıyorum. Squat falan yapsak iyi olur mu acaba. Yarın 38. Haftam, doktor görüşmesi sonrası duruma göre başlayacağım. Çok kolaylıklar, sağlıklı doğumlar olsun 🙏
Benim doktorum squat vs yap demişti son haftalar 37 38 haftalarda 1 saat yürüyüş ve iç bacak çalış demişti. Yapabilirsin bence ama doktoruna danış yine de

Merhaba kızlar ben aslında Haziran annesiyim ama bu gün doktor kontrolüm de sezeryan kesinleşti 24 Mayıs da gelecek bebek ben de Mayıs annesi olacağım inş ☺️
Evet orada da gördüm mesajını bende iki yerde takılıyorum benim de mayıs ama haziran da olabilir son 2 günden

Kızlar ,bebeğim uyandırma seanslarında bazen hiç uyanmıyor .mecbur biberonla veriyorum sizin bebekleriniz nasıl
Şuan bizimkinin uyanma düzeni oluştu uyanması gereken saate acıksrak uyanıyor ama arada bir uyanmadığında altını çıkarıyorum canım uyandırmak için bezine bakıyorum o sırada biraz bile olsa uyanıyor hemen mamayı veriyorum. Benim sütüm gelmediği için biberon veriyorm.

Kızlar ,bebeğim uyandırma seanslarında bazen hiç uyanmıyor .mecbur biberonla veriyorum sizin bebekleriniz nasıl
Her beslenmeden önce bezini degistir uyaniyolar..ben şuan beslenmeden sonra değiştirme gibi bı salaklık ettim gecenin iki bucugunda bebeyle bakisiyoruz şuan.. ölüyorum uykusuzluktan 🥴🤤

Back