• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim bebiş de bugüne kadar aşağıdaydı bugünlerde yukarı çıktı 3 gündür hareketlendim 4 aydır yatıyorum hemen yoruluyorum ayakların su toplamış gibi ağrıyor nst de sancı da yoktu bakalım Allah ın izniyle bu haftayı da bitirelim zaten baş gelişmiş 5 mayısta da dikiş alınacak
Ayaklarım benimde öyle. 39 numara ayakkabı almıştık onada sığmıyor. 40 ta almak istemiyorum artık az kaldı diye. Terlikle geziyorum. Ayaklarımın altı çok hassas hemen ağrıyor, su toplamış gibi benimde. Düzgün yürüyüş yapamıyorum ondan dolayı

Ayaklarım benimde öyle. 39 numara ayakkabı almıştık onada sığmıyor. 40 ta almak istemiyorum artık az kaldı diye. Terlikle geziyorum. Ayaklarımın altı çok hassas hemen ağrıyor, su toplamış gibi benimde. Düzgün yürüyüş yapamıyorum ondan dolayı
Bende 2 gündür hareketlendim bakalım nasıl olacak geceden beri bacaklarım ağrıyor

Cok şükür eziyetli bi halim yok ama boyle de hic doguracakmisim hissi gelmiyor 🥺 suni sanciyla bile doguramayip sezaryene donmesinden korkuyorum. Dun pazara gittim , ev isi yaptim , saatlerce ayakta kaldim, yurudum , ustune egzersiz yaptim. Hiiiiccc bana misin demiyo vucut. Hala cok enerjigim ve yorulmuyorum bile. Sanci agri yok zaten. Hamile oldugumu bole unutuyorum cogu zaman sanki. Boyle nolacak bu isin sonu 🥺

Cok şükür eziyetli bi halim yok ama boyle de hic doguracakmisim hissi gelmiyor 🥺 suni sanciyla bile doguramayip sezaryene donmesinden korkuyorum. Dun pazara gittim , ev isi yaptim , saatlerce ayakta kaldim, yurudum , ustune egzersiz yaptim. Hiiiiccc bana misin demiyo vucut. Hala cok enerjigim ve yorulmuyorum bile. Sanci agri yok zaten. Hamile oldugumu bole unutuyorum cogu zaman sanki. Boyle nolacak bu isin sonu 🥺
Benim doğum takvimim bile bitti. Artık ağlamak istiyorum. Bide ben hiç rahat değilim. Ruhsal olarakta fiziksel olarakta. Sezeryana bence alıştır kendini. Ben artık sağlıkla gelsin de kızım nasıl gelirse modundayım. Yukarıda olduğu için suni sancıyla kanala girmesi çok uzun sürebilirmiş. Onada dayanamazsın diyor doktorum. Suni sancı normal sancıya oranla daha zor sanırım. Kız biz niye doğuramadık anlamadım 😂😂😂

IMG_20220430_115335.jpg

Canım 2sinin birlikte kullanılması önerilmiyor. Ben doğumdan önce de sadece gümüş kapak kullandım, şimdide sadece gümüş kapak kullanıyorum ve çok memnunum. Başka bir şey kullanmaya gerek kalmıyor🤗
Canim ayni anda kullanim icin soyledin degil mi ? Ayri ayri kullaniyorum suan da 1-2 saat takiyorum kapagi sonra mesela gece kremi suruyorum o sekilde yaptim.

Sen nasilsin nasil gidiyor 😍

Benmde akşamları kaburgama bastırıyor asla nefes alamıyorm🥲 magnezyum nerdeyse dördüncü aydan beri kullanıyorum. O hareketleri biliyorum doulamda yap dedi ama ben cesaret edip yapmadm açıkçası sadece denedim. Kan beynime sıçradı. Dönerse benmdir dönmezsede benimdir dedim geçtm😅 dr yeri ve suyu iyi döner diyor bende bir ümit bekliyorum.
Magnezyum kullananlar icin kasilmalari geciktiriyor vs diye bisey okumustum bu sayfada da ondan merak ettim canim acaba magnezyumdan dolayi mi kasilmiyiruz diyetisyenime bir sorayim. 🤷🏼‍♀️

Doner insallah daha vakit var son hafta bile donuyorlar

Benim doğum takvimim bile bitti. Artık ağlamak istiyorum. Bide ben hiç rahat değilim. Ruhsal olarakta fiziksel olarakta. Sezeryana bence alıştır kendini. Ben artık sağlıkla gelsin de kızım nasıl gelirse modundayım. Yukarıda olduğu için suni sancıyla kanala girmesi çok uzun sürebilirmiş. Onada dayanamazsın diyor doktorum. Suni sancı normal sancıya oranla daha zor sanırım. Kız biz niye doğuramadık anlamadım 😂😂😂
Benimki kanala da inmis ama Dogmuyor doğası yok. 🤷‍♀️

Magnezyum kullananlar icin kasilmalari geciktiriyor vs diye bisey okumustum bu sayfada da ondan merak ettim canim acaba magnezyumdan dolayi mi kasilmiyiruz diyetisyenime bir sorayim. 🤷🏼‍♀️

Daha erken diye bence 36+4üm bgn. Miladında bile sayılmıyor 37 olmayınca biraz daha beklesin minik😍 döner inşallah gönlümden geçen hep normal doğumdu🙏🏻

Kizlar ssnki çişimi kaciriyorum gibi ama istemim dışında bir sivi geliyor. Baya camasirimi islatacak kadar Birden bosalmadigi icin su oldugunu dusunmedim basta. Ama çiş kaciriyor gibi de degilim anlayamadim ki. Yaklasik 4 kere falan geldi hatta 15-20 dk araliklarla. Sancim falan yok

Kizlar ssnki çişimi kaciriyorum gibi ama istemim dışında bir sivi geliyor. Baya camasirimi islatacak kadar Birden bosalmadigi icin su oldugunu dusunmedim basta. Ama çiş kaciriyor gibi de degilim anlayamadim ki. Yaklasik 4 kere falan geldi hatta 15-20 dk araliklarla. Sancim falan yok
Suyu gelip sancısı olmayan çok kişi duydum. Takip et bakalım. Eşimin kuzeni 2 hafta önce doğum yaptı oda anlamamış ama suyu gelmişti, sancısı sıfırmış

Magnezyum erken dogumu engellemek ıcın kullanılıyor cnm
Bende kullandım 32.haftalarda ama sonra bıraktım
Erken dogum rıskım wardı ona ramen hala beklıyorum

Slm hanımlar sızlere bıswy sormak ıstıyorum acaba dogum kanalına gıren bebek tekrar gerı cıkarmı
36 haftalıkken dr.um dogum kanalına gırmıs dedı ozamanlaar hakıkaten kasıgımın altı tuykenmenın basladıgı yer sıs gıbıtdı sımdı sanki sıslık gıtmış gıbı gelıyo bana
Dr. Um sancın plursa veya suyungelırse vb. Gıbı durumlarda gel dedı onun dısında bayram bıtımıne kadar sure verdı
Arada sancım oluyor
Tamam dıyorum heralde artık dogacak dıyorum sancım azalıyo
Bende artık korkmaya basladım acaba bebek kanaldan cıktımı neden boyle dıye
Bılgısı olan warsa paylasırsa cokkkk sewınırım☺️

Magnezyum kasılmayı önlüyor evet. Benim bacaklarıma kram girdiği için kullnayordum doktorum 37.haftadan sonra artık bırak doğum zamanında gerçekleşsin dedi. Ama gel gör ki 40+2de bile kendi gelemedi şapşik oğlum gene suniyi yedim sayesinde🤭

Magnezyum kasılmayı önlüyor evet. Benim bacaklarıma kram girdiği için kullnayordum doktorum 37.haftadan sonra artık bırak doğum zamanında gerçekleşsin dedi. Ama gel gör ki 40+2de bile kendi gelemedi şapşik oğlum gene suniyi yedim sayesinde🤭
Benimde gelmiyor suni sancı zor mu :) ne kadar zaman sonra doğum oldu. Kanala girmiş miydi bebiş birde. 6 Mayıs'ta yani 40+4 te doğumu başlatalım istersen dedi doktorum. Acaba 42 ye kadar beklesem kendi gelir mi :KK17:

Benimde gelmiyor suni sancı zor mu :) ne kadar zaman sonra doğum oldu. Kanala girmiş miydi bebiş birde. 6 Mayıs'ta yani 40+4 te doğumu başlatalım istersen dedi doktorum. Acaba 42 ye kadar beklesem kendi gelir mi :KK17:
40tan sonrası maalesef bebek için riske giriyor canım. Benim doktorum 38den itibaren hep doğurtmak taraftarıydı. Bebek iri olduğu için daha fazla kilo almasını istemiyordu. Ben inatla kendi sancımı beklemek istedim kaçak göçek 40+2ye kadar geldik. Doktorum ya artık doğurtayım seni yada sezeryana doğru gidiyorsun deyince kaçışım kalmadı suniyi kabul ettim. İyikide doktorumu dinlemişim. Bebeğim doğduğunda mosmordu rahimde sıkışmıştı gözleri kanlıydı hala daha gözleri kanlı. Doğum esnasında kilolu olduğu için köprücük kemiği kırılmış çok şükür 1 haftada kaynadı. Bunlar ucuz atlattıklarımız daha kötüleri olabilirdi. O yüzden canım doktoruna güven ve teslim ol. Benim bebek 35ten itibaren hep kanaldaydı zaten. 2 hafta kadar 2cm açıklıkla gezdim sancı artmadı. Squatlar yürüyüşler bi işe yaramadı bebek gelmek istemeyince napsan olmuyor.

Bende de istemsiz sicak akti iki gun once ama cok cok az. Su an devam ediyor mu. Doktora gittin mi?

Back