- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
Yok en son nst m tertemizdi. Hiç hamiş değilmişcesine bende hiç doğurma belirtisi yok. zaten makat geliş oldğu için sanki hiç doğum başlamayacakmış gibi geliyorSeninle baya yakin gunlerimiz, kasilman yok diye mi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok en son nst m tertemizdi. Hiç hamiş değilmişcesine bende hiç doğurma belirtisi yok. zaten makat geliş oldğu için sanki hiç doğum başlamayacakmış gibi geliyorSeninle baya yakin gunlerimiz, kasilman yok diye mi canim
Canım yıllarca bekledin ve yavruna kavuştun ne kadar mutlu oldum senin adına. Rabbim sağlıkla sıhhatle bir ömür geçirmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun sizlereMerhaba arkadaşlar..
Doğum hikayemi anlatmaya geldim..
Çok şükür biz iyiz eve çıkıyoruz bugün..
Nisan gelmesi ile başladı hikayem..
Açık pembe akıntı geldi..
Arkasına kırmızıya dönmeye başladı akıntı..
Hemen doktoru aradım dediki sezeryan plânlayalım..
Öğlen saat 12 ye plan yaptı ama benim sancılarım başlamıştı bile..
Hastaneye git orda bekle dedi acil durum olursa sezeryab saatini öne alacaktı..
Sancı nasıl bişey anlatayım..
Belimde geçmeyen ağrı vardi..
Büyük abdest hissi..
Adet sancısının bi tık fazlası..
Neyse hastaneye gittim orda sancılar devam etti..
Sezeryana alındım.. sadece belden uyuştururdu.. her anı hissettim ama acı yoktu...
Kızım 3400 g 49 cm doğdu çok şükür sağlığı yerinde.. sadece süt emme sorunumuz var oda zamanla düzelecek inşallah..
Çok güzel bir his ANNE olmak rabbim hepinize zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Doğumda kk da arkadaşlarım için de dua ettim RABBİM kimseyi bu yolda sınamasın inşallah herkese sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah
Bu arada tek tek dönemezsem herkese çok teşekkür ediyorum..
Bende bezini açıp çoraplarını beresini çıkarıp filan öyle uyandırmya çalışıyorumKızlar ,bebeğim uyandırma seanslarında bazen hiç uyanmıyor .mecbur biberonla veriyorum sizin bebekleriniz nasıl
hem gümüş kapak hem krem ile ilerliyorum.dogumdan önce de yapmıştım. Yine gögsüm yara oldu. Birde bebek şuan emiyor filan devam ediyorum bakalım. İnşallah düzelir.Bu arada gogus uclarima gumus kapak ve lansinoh krem surmeye basladim. Dogumdan önce gunde 1-2 saat ve artirarak takmaya baslayin diyor deneyen oldu mu
Canim cok ayakta kalma. Yurumedigin zamanlar disinda uzat ayaklarini odemin gecmesi icin kaldir biraz yukari ayaklariniSpinal Sezeryan olan arkadaşlara bişe sorucam. Bu ayak şişmesi ne zaman geçer shrek gibi ayaklarla hala dolanıyorum. Davul gibi ayaklarım, hiç inmiyor.
Benim 5.gün geçti canımSpinal Sezeryan olan arkadaşlara bişe sorucam. Bu ayak şişmesi ne zaman geçer shrek gibi ayaklarla hala dolanıyorum. Davul gibi ayaklarım, hiç inmiyor.
Bolll su için ben 4 litreye yakın su içiyorum ödemim kalmadıSpinal Sezeryan olan arkadaşlara bişe sorucam. Bu ayak şişmesi ne zaman geçer shrek gibi ayaklarla hala dolanıyorum. Davul gibi ayaklarım, hiç inmiyor.
Nst giremedigim icin onu bilmiyorum ama ben de hic bir agri hissetmiyorum ama artik aksamlari kafasiyla asagi kisma baya bastiriyor onun harici tik yok .Yok en son nst m tertemizdi. Hiç hamiş değilmişcesine bende hiç doğurma belirtisi yok. zaten makat geliş oldğu için sanki hiç doğum başlamayacakmış gibi geliyor
Dogum kanalına indikten 1 2 hafta sonra dogum başlıyor diyorlar genellikle 36. Hafta da inermis doğum kanalına ama senin daha vardır o zaman :)Nst den çıktım, bugün 38. Hafta. Bir sancı falan gözükmedi. Doğum kanalına da inmemiş. Gayet yukarıda.hatta ayakları neredeyse karnımın en yukarısında dik uzatmış, o yüzden de karnım çok küçük duruyo.
Doktor bayram tatili sebebiyle yok :) yürüyus ve squat sordum, çok yaparsan haftaya doğurabilirsin sakin geçir dedi haftayı kendisi yok ya, umarım haftaya cumartesi gününe kadar bekler. Bebeğin pozisyonundan bir şey diyemiyorum dedi şu kadar hafta var falan, matematiği yok diyor. 42. Haftayı beklemiyormus sadece :) risk arttığı için. Bakalım kısmet artık
Benmde akşamları kaburgama bastırıyor asla nefes alamıyorm magnezyum nerdeyse dördüncü aydan beri kullanıyorum. O hareketleri biliyorum doulamda yap dedi ama ben cesaret edip yapmadm açıkçası sadece denedim. Kan beynime sıçradı. Dönerse benmdir dönmezsede benimdir dedim geçtm dr yeri ve suyu iyi döner diyor bende bir ümit bekliyorum.Nst giremedigim icin onu bilmiyorum ama ben de hic bir agri hissetmiyorum ama artik aksamlari kafasiyla asagi kisma baya bastiriyor onun harici tik yok .
Magnezyum kullaniyor musun ?
Bu arada makat gelis icin bazi hareketler var yoga hocam soylemisti secde de durur gibi durmak falan oyle seyler denedin mi
Benim 3 arkadasim orda dogum yapti memnunlardi ben kepez dusunuyorum amaMerhaba değerli anneler bugün doktora gittim nst çektirdim detaylı ulturasyına gittim suyum yeterli ama koyu denildi eğitim araştırma hastanesinde doğuma gitmemmi söylediler başına böyle bişey gelen varmı antalya eğitim araştırma hastanesi nde doğum yapan oldumu bu arada
10.gun geçti benim..Spinal Sezeryan olan arkadaşlara bişe sorucam. Bu ayak şişmesi ne zaman geçer shrek gibi ayaklarla hala dolanıyorum. Davul gibi ayaklarım, hiç inmiyor.
Gözün aydın canım hayırlı olsun bebikinBen de doğurdum bu sabah, darısı doğurmayanların başına, gaz çıkarmaya çalışıyorum ben büyük bir çabayla
Canım 2sinin birlikte kullanılması önerilmiyor. Ben doğumdan önce de sadece gümüş kapak kullandım, şimdide sadece gümüş kapak kullanıyorum ve çok memnunum. Başka bir şey kullanmaya gerek kalmıyorBu arada gogus uclarima gumus kapak ve lansinoh krem surmeye basladim. Dogumdan önce gunde 1-2 saat ve artirarak takmaya baslayin diyor deneyen oldu mu
Benim doktorum uyarmisti 10 12 gun eller ayaklar dahada sisebilir diye benim olmadi indi ama yan etkisiymisSpinal Sezeryan olan arkadaşlara bişe sorucam. Bu ayak şişmesi ne zaman geçer shrek gibi ayaklarla hala dolanıyorum. Davul gibi ayaklarım, hiç inmiyor.
Sorma ya valla bu son günler daha zormuş nasıl olcak ne şekilde olcak olacak mı ne yaşıcaz vs vs diye düşünmekten kafam patlayacakHey gidi günler bir zamanlar erken doğurur muyuz ay Allah korusun suyumuz mu geldi bu sancı mı diye kaygılanırdık, sohbet ederdik. Şu an doğuramayan anneler olarak sohbetimiz neden doğmuyor nasıl doğuracağıza döndü benim kızım 40 haftalık ve hala kanala girmedi.
Sağol canım teşekkür ederimBenim 3 arkadasim orda dogum yapti memnunlardi ben kepez dusunuyorum ama