• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba arkadaşlar..
Doğum hikayemi anlatmaya geldim..
Çok şükür biz iyiz eve çıkıyoruz bugün..
Nisan gelmesi ile başladı hikayem..
Açık pembe akıntı geldi..
Arkasına kırmızıya dönmeye başladı akıntı..
Hemen doktoru aradım dediki sezeryan plânlayalım..
Öğlen saat 12 ye plan yaptı ama benim sancılarım başlamıştı bile..
Hastaneye git orda bekle dedi acil durum olursa sezeryab saatini öne alacaktı..
Sancı nasıl bişey anlatayım..
Belimde geçmeyen ağrı vardi..
Büyük abdest hissi..
Adet sancısının bi tık fazlası..
Neyse hastaneye gittim orda sancılar devam etti..
Sezeryana alındım.. sadece belden uyuştururdu.. her anı hissettim ama acı yoktu...
Kızım 3400 g 49 cm doğdu çok şükür sağlığı yerinde.. sadece süt emme sorunumuz var oda zamanla düzelecek inşallah..
Çok güzel bir his ANNE olmak rabbim hepinize zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
Doğumda kk da arkadaşlarım için de dua ettim RABBİM kimseyi bu yolda sınamasın inşallah herkese sağlıklı hayırlı ömürlü merhametli evlatlar nasip etsin inşallah 🤲

Bu arada tek tek dönemezsem herkese çok teşekkür ediyorum..
Canım yıllarca bekledin ve yavruna kavuştun ne kadar mutlu oldum senin adına. Rabbim sağlıkla sıhhatle bir ömür geçirmeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun sizlere 🤲💕😍😍😍

Kızlar ,bebeğim uyandırma seanslarında bazen hiç uyanmıyor .mecbur biberonla veriyorum sizin bebekleriniz nasıl
Bende bezini açıp çoraplarını beresini çıkarıp filan öyle uyandırmya çalışıyorum
Bu arada gogus uclarima gumus kapak ve lansinoh krem surmeye basladim. Dogumdan önce gunde 1-2 saat ve artirarak takmaya baslayin diyor deneyen oldu mu
hem gümüş kapak hem krem ile ilerliyorum.dogumdan önce de yapmıştım. Yine gögsüm yara oldu. Birde bebek şuan emiyor filan devam ediyorum bakalım. İnşallah düzelir.

Yok en son nst m tertemizdi. Hiç hamiş değilmişcesine😬😬 bende hiç doğurma belirtisi yok. zaten makat geliş oldğu için sanki hiç doğum başlamayacakmış gibi geliyor🙄
Nst giremedigim icin onu bilmiyorum ama ben de hic bir agri hissetmiyorum ama artik aksamlari kafasiyla asagi kisma baya bastiriyor onun harici tik yok 😢😂.
Magnezyum kullaniyor musun ?
Bu arada makat gelis icin bazi hareketler var yoga hocam soylemisti secde de durur gibi durmak falan oyle seyler denedin mi

Nst den çıktım, bugün 38. Hafta. Bir sancı falan gözükmedi. Doğum kanalına da inmemiş. Gayet yukarıda.hatta ayakları neredeyse karnımın en yukarısında dik uzatmış, o yüzden de karnım çok küçük duruyo.
Doktor bayram tatili sebebiyle yok :) yürüyus ve squat sordum, çok yaparsan haftaya doğurabilirsin sakin geçir dedi haftayı 🙈 kendisi yok ya, umarım haftaya cumartesi gününe kadar bekler. Bebeğin pozisyonundan bir şey diyemiyorum dedi şu kadar hafta var falan, matematiği yok diyor. 42. Haftayı beklemiyormus sadece :) risk arttığı için. Bakalım kısmet artık 🤗
Dogum kanalına indikten 1 2 hafta sonra dogum başlıyor diyorlar genellikle 36. Hafta da inermis doğum kanalına ama senin daha vardır o zaman :)

Nst giremedigim icin onu bilmiyorum ama ben de hic bir agri hissetmiyorum ama artik aksamlari kafasiyla asagi kisma baya bastiriyor onun harici tik yok 😢😂.
Magnezyum kullaniyor musun ?
Bu arada makat gelis icin bazi hareketler var yoga hocam soylemisti secde de durur gibi durmak falan oyle seyler denedin mi
Benmde akşamları kaburgama bastırıyor asla nefes alamıyorm🥲 magnezyum nerdeyse dördüncü aydan beri kullanıyorum. O hareketleri biliyorum doulamda yap dedi ama ben cesaret edip yapmadm açıkçası sadece denedim. Kan beynime sıçradı. Dönerse benmdir dönmezsede benimdir dedim geçtm😅 dr yeri ve suyu iyi döner diyor bende bir ümit bekliyorum.

Merhaba değerli anneler bugün doktora gittim nst çektirdim detaylı ulturasyına gittim suyum yeterli ama koyu denildi eğitim araştırma hastanesinde doğuma gitmemmi söylediler başına böyle bişey gelen varmı antalya eğitim araştırma hastanesi nde doğum yapan oldumu bu arada
Benim 3 arkadasim orda dogum yapti memnunlardi ben kepez dusunuyorum ama

Bu arada gogus uclarima gumus kapak ve lansinoh krem surmeye basladim. Dogumdan önce gunde 1-2 saat ve artirarak takmaya baslayin diyor deneyen oldu mu
Canım 2sinin birlikte kullanılması önerilmiyor. Ben doğumdan önce de sadece gümüş kapak kullandım, şimdide sadece gümüş kapak kullanıyorum ve çok memnunum. Başka bir şey kullanmaya gerek kalmıyor🤗

Hey gidi günler bir zamanlar erken doğurur muyuz ay Allah korusun suyumuz mu geldi bu sancı mı diye kaygılanırdık, sohbet ederdik. Şu an doğuramayan anneler olarak sohbetimiz neden doğmuyor nasıl doğuracağıza döndü 😂😂 benim kızım 40 haftalık ve hala kanala girmedi. 🤪
Sorma ya valla bu son günler daha zormuş nasıl olcak ne şekilde olcak olacak mı ne yaşıcaz vs vs diye düşünmekten kafam patlayacak 😄

Benim bebiş de bugüne kadar aşağıdaydı bugünlerde yukarı çıktı 3 gündür hareketlendim 4 aydır yatıyorum hemen yoruluyorum ayakların su toplamış gibi ağrıyor nst de sancı da yoktu bakalım Allah ın izniyle bu haftayı da bitirelim zaten baş gelişmiş 5 mayısta da dikiş alınacak

Benimde bugün ayaklar fena şişti ya tuzluda yemiyorum. Bir de gece nefes almak ne mümkün resmen nefes açlığı yaşıyorum geceleri ne yapsam geçer daha 10 gün var🥺🥺Burnumda tıkanıyor geceleri az kaldı normal dıo drum östrojen hormonu çok üreyince burun tıkanıklığı olurmuş..

Back