- 2 Ağustos 2021
- 354
- 283
- 23
- 32
Henüz sütüm gelmedi boş meme tutuyorumAnne sütü içiyor mu Peki arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz sütüm gelmedi boş meme tutuyorumAnne sütü içiyor mu Peki arada
Cizgi alenen warKızllar selamınaleykümm
Sat: 8 nisan
Bat: 3 mayıs
Dün bi kaç belirtiyle test yaptım ve böyle birşeyle karşılaştım. Adetime 6 gün var acaba hamilemiyim Eşimde çalışıyor hastane çok uzak malum oruçluyuzda . Bilgisi olan yardımcı olabilir mi kuruduğu için olabilirmi bu ikinci çizgi?
Guzel isim adiyla yasasin ins.Kızlar bebeğimizin ismine kesin olarak karar verdik. Eşimle ortak kararımız :)
Yağmur olacak. Nasıl sizce :)
Ben yalnızım. Annem ve babam buradaydı, dün gittiler. Büyük kızımda da yalnız kaldım, en rahat ettiğim zaman yalnızken benim.Kızlar 40 nız çıkma kadar yanınızda biri olacak mı?Yani eşiniz işe gittiğinde sizle kalacak biri var mı .40 gün yanlız kalmaz diyorlar ya
Neden kalinmasin kiBenim kayınvalidem yanımda yardım için ama dün biraz işleri vardı sabah üstü evine gitti aksam iftara yakın eşim getirdi ben evde tektim ben de tek kalınmadoğını duymuştum ama aklıma getirmedim açıkçası, bebekle tek basıma bir gün geçmiş oldu deneyim oldu
Bayilirim Yagmur ismine, ablamin ismi çok yakışacak eminim bereketli olucak insallahKızlar bebeğimizin ismine kesin olarak karar verdik. Eşimle ortak kararımız :)
Yağmur olacak. Nasıl sizce :)
Annem 10-12 gundur bende. Bebek dr gelmedi. Oyle bunaldim ki. Yalnız kalmak icin gun sayıyorum. Üstelik kayinvalide falan da gormeye gelecek, daha dogurucam da bunlari atlaticam daaaa ne zamana yalniz kalicam ben diye delirmek uzereyim. Surekli aglayasim var. Yalniz kalmak , esimle bas başa kalmak istiyorumBen yalnızım. Annem ve babam buradaydı, dün gittiler. Büyük kızımda da yalnız kaldım, en rahat ettiğim zaman yalnızken benim.
O benim sanırım canım. Ben 22 şubatta Doğum yaptım. Bende bugün girdim sayfaya . Sende mi serklajlıydınDiğer serklajlı arkadaşımız doğum yaptı mı yapmadıysa dikişi aldırdın mı ben dün gittim bugün 35+5 olduk 2600 gram dedi ayın beşinde gel dikiş alalım dedi
Ben de öyle düşünüyorum ama işte ahh eskiler... anneler.. Mesela Aksam telefonda annemle konusurken banyoya gireceğim dedim saat 7 gibi, aksam aksam girme lohusasın dedi gircem diyince de o zaman dua oku hızlı gir çık dedi Buna benzer bir çok şey var sanırımNeden kalinmasin ki
Hadi Allah rast getirsin yavruşunuza kavuşmanızı nasip etsinKontrole geldim arkadaslar 1 cm acilmam var, sezaryene giricem yemek yedigim icin aksam 10 da alicaklar
Çok geçmiş olsun Rabbim bu mubarek günün hürmetine yavrunuzu evinize ve size en kısa sürede kavuştursun, imtihanınız her ne ise Allah kolaylaştırsınKızlar merhaba. Çooook uzun zaman önce kayboldum. Merak edip yazanlar oldu Allah razı olsun. Nasılsınız, doğumlar olmuş sanırım. Rabbim sağlıkla büyütsün hiç ayrılmayın yavrularınızdan inşallah. Doğum yapmayanlara da Rabbim kolaylık versin sağlıkla kavuşsunlar. Ben 22 şubatta Doğum yaptım. Ah anlatsam bitmez benim hikayem. Neleeer neler kızım hala küvezde napalım benim de imtihanım bu oldu. Hepinize hayırlı kandiller
Teşekkür ederim Amiin İnşallah. Zaten çok uğurlu, bereketli geldi bize kızımız. Eşim iyi bir firmadan iş teklifi aldı, oraya geçti. Sonra daha sağlıklı huzurlu bir yerde büyüsün diye (haftasonları en azından) buraya yakın bir köyden çok uygun fiyata bir arsa bulup aldık. Doğmadan hep bereket getirdi bize.Bayilirim Yagmur ismine, ablamin ismi çok yakışacak eminim bereketli olucak insallah
Ablam baya bereketlidir nereye gitse bereket götürür Allaha şükür
Hayırlı sağlıklı doğumlar. Ne güzel tam kadir gecesinde geliyor bebişKontrole geldim arkadaslar 1 cm acilmam var, sezaryene giricem yemek yedigim icin aksam 10 da alicaklar
En bastan beri kendinizi o kadar strese sokuyorsunuz ki bu konularda lohusa olmadan o psikolojiye girmişsiniz, öyle günler geçmez benden söylemesi her şey kafada bitiyor, mesela sütüm gelmedi, evet eşimle yanlız da değiliz eşimin annesi var sadece, e nasıl olsa yanlız olcaz, evimizdeyiz mutluyuz şükürler olsun bebeğimiz var, heyecanı acemiliği ortak yaşıyoruz. Ben açıkçası asla o psikolojiye girmeyi düşünmüyorum bu yüzden 5 gündür sanki hiç lohusa değilmişim gibi hissediyorum.ayrıca kim olursa olsun bir kişinin size yardımcı olması da nimet gibi bir şey bunu da çok iyi görüyorum, siz de bence biraz böyle düşünün , İyi düşünün iyi olsun,Annem 10-12 gundur bende. Bebek dr gelmedi. Oyle bunaldim ki. Yalnız kalmak icin gun sayıyorum. Üstelik kayinvalide falan da gormeye gelecek, daha dogurucam da bunlari atlaticam daaaa ne zamana yalniz kalicam ben diye delirmek uzereyim. Surekli aglayasim var. Yalniz kalmak , esimle bas başa kalmak istiyorum
Asso dün sadece bir iki damla ilk süt geldi toplasan bir çay kaşığı etmez, daha da gelmedi
Benim de öyleydi .Sabret ve çok uğraş .Devamlı emzir.Makinen varsa sağ.Benim dediğin gibi çay kaşığı kadar geliyordu.Şimdi bazen 60 mg çıkıyor .Artacak inşallah uğraşmaya devam etAsso dün sadece bir iki damla ilk süt geldi toplasan bir çay kaşığı etmez, daha da gelmedi