2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Menenjit aşısı yaptıran var mı? Bize 7.ay başlayalım 3 doz dedi doktor ama daha geç yaptırmak istiyorum ben dozu az olması için sizler menenjit aşısı için ne düşünüyorsunuz?
Biz yaptırdık. Doktorumuz yapalım dedi, kabul ettik bizde. Yaptıran da var yaptırmayanda. Çevremde kimse yaptırmadı mesela. Bende kararsızdım eşim doktorla konuşmuş, boşver yaptıralım dedi. Doktorunuza göre ayarlayın bence. Biz 3/5 aylıkken olduk rotayla beraber. Son dozlar 13 aylıkken.

Kızlar unuttum ama doltora ilikli kemik suyunu soracaklar vardı. Doktor ne dedi sordunuz mu bende artık kızımın pürelerine katmak istiyorum. 2/3 lokma yiyor zaten. Bari az vitamin alsın.

Kızlar bebeğine ceviz veren var mı oğluma günlük bir tane rendeleyip yemekleriyle veriyorum komşu 1 tane fazla değil mi dedi ama siz ne yapıyorsunuz

Kızlar unuttum ama doltora ilikli kemik suyunu soracaklar vardı. Doktor ne dedi sordunuz mu bende artık kızımın pürelerine katmak istiyorum. 2/3 lokma yiyor zaten. Bari az vitamin alsın.
Ben buz küpü şeklinde hazırladm bir iki tane atıyorm çorbalarına
Kızlar bebeğine ceviz veren var mı oğluma günlük bir tane rendeleyip yemekleriyle veriyorum komşu 1 tane fazla değil mi dedi ama siz ne yapıyorsunuz
yarım ceviz veriyorm cam rendede rendeleyip.

Ben sordum verebilirisn dedi almistim hasköylümden diye bi bayandan getirttim bugun ekledim yedirdim sebze püresine

Bizim 7.ay kontrolumuz yarın canım,gittigimde soracagım. Ben hazirladım ilikli kemik sularıni basla derse baslayacagım hemen, hem vitamin hem lezzet katsın 😍

Merhaba ben 2 dozunu yaptırdim 13 aylıkken de son dozunu yaptıracağım. Diğer avrupa ülkelerinde devletlerin kendi aşı takviminde var ama bizim ülkemiz muhtemelen tr de çok vaka görülmediği için ticari sebeplerden özel aşı olarak geçiyor. Yeni bir aşı olmadığı için ben yaptırıyorum.

Biz yaptırdık. Doktorumuz yapalım dedi, kabul ettik bizde. Yaptıran da var yaptırmayanda. Çevremde kimse yaptırmadı mesela. Bende kararsızdım eşim doktorla konuşmuş, boşver yaptıralım dedi. Doktorunuza göre ayarlayın bence. Biz 3/5 aylıkken olduk rotayla beraber. Son dozlar 13 aylıkken.
Ağır bir aşıymış galiba ondan 3 doz olmasından çekiniyorum. Sizin nasıl geçti aşıdan sonra

Hımm anladım canım ben daha sıvı bişey yedirmedim kafasını tam kaldırıp oturamıyorum diye
Sıvı derken? Et suyunu zaten pürelerine koyuyorum. Tat versn besleyici olsun diye. Bir de biz beşinci aydan beri mama sandalyesinde yiyoruz yemeğimizi bence sizin minişte destekli oturabilir. Ben öncesinde arada bir oturtup alışmasını sağlamıştım.

Ağır bir aşıymış galiba ondan 3 doz olmasından çekiniyorum. Sizin nasıl geçti aşıdan sonra
Nimenrix ağır bir aşı değil. Ağır olan bexsero ilk dozu çok zor geçti. 39 dereceyi geçti ateşimiz. 2. Dozda pek birşey anlamadık, ateş düşürücü dahi vermedim. Bünyesi alıştı sanırım bilmiyorum , ama bexsero ilk doz çok ağırdı. 3 gün ağladı bacağını yere vurdu kızım ve ateşlendi.

Sıvı derken? Et suyunu zaten pürelerine koyuyorum. Tat versn besleyici olsun diye. Bir de biz beşinci aydan beri mama sandalyesinde yiyoruz yemeğimizi bence sizin minişte destekli oturabilir. Ben öncesinde arada bir oturtup alışmasını sağlamıştım.
Çorba tarzı yedirmedim destekli oturuyor nama sandalyesine de oturtuyorum ama öne doğru eğiliyor koltuğa hafif yatar şekilde koyarsam güzel yedirebiliyorum sadece benim eşim sağolsun çocuğu oturtuyorum beli ağrıdı yatır yürütüyorum ayağı ağrıdı yatır deyip duruyor

X