2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Bu yaranın iyileşmesi çok sürüyor mu ya dün bu kadar değildi sanki 6 ay aşısını da yaptırdık bacakları taş gibi olmuş bugün hafif de ateşi var 3 gün oldu ama aşıdan mıdır hasta mı oldu acep
Bizimkinin daha ufaktı banyo yaptırırken kabuk düşüyor tekrarlıyordu falan ama bu kadarı olmamıştı. Verem aşısı yapar demişti hemşire aşıyı yaparken endişe etmeyelim diye. Yine onlar daha iyi bilir tabi doktor kontrolünüz varsa bir gösterin annesi içiniz rahat etsin

Yine bitik bir gece gecirdik 😔 üst disler aşırı zorladı 1 haftadır zaten cok kotuydu ama dün akşam zirve yaptı. 🤦‍♀️ ne kadar zorladı 😔 aksam 9 da aksam uykusuna yattı 11 de bir uyandı sabaha kadar uyku yok, gece 2 de artık ısıkları actım bi kendine gelsin acilsin tekrar uyutayim diye yok mızır mızırr bugun pertiz 🤦‍♀️
3-4 aylıkken uykusuzluktan yakınırken biraz daha büyüsün geçer diyorlardı. Şimdi de dişler başladı bizimde. Gece terörü yaşıyoruz uyumamak için direniyor. Bir arkadaşım dişi için Tetagil önerdi birkaç gündür onu kullanıyorum şu an için bir fark yok ama denemek isterseniz doğal bir ürün.

Sağlık ocağındaki hemşire öyle deyince önemsemedim ama bana da çok fazla geldi duş alırken sabun ve lif değiyor ondan mı böyle oldu diye de düşündüm bastırmıyorum ama
Aslında hemsirelerde bilgi sahibidir surekli izlem yaptıkları icin ama bilemedim valla canim 🤷‍♀️

Bizimkinin daha ufaktı banyo yaptırırken kabuk düşüyor tekrarlıyordu falan ama bu kadarı olmamıştı. Verem aşısı yapar demişti hemşire aşıyı yaparken endişe etmeyelim diye. Yine onlar daha iyi bilir tabi doktor kontrolünüz varsa bir gösterin annesi içiniz rahat etsin
Dün sabah küçüktü bu sabah böyle olmuş doktor kontrolüne düzenli gitmiyoruz hiç ama böyle devam ederse giderim herhalde ya

Bu yaranın iyileşmesi çok sürüyor mu ya dün bu kadar değildi sanki 6 ay aşısını da yaptırdık bacakları taş gibi olmuş bugün hafif de ateşi var 3 gün oldu ama aşıdan mıdır hasta mı oldu acep
Oyy çok kötü olmuş ya bizimki ufacık bi gösterin olmadı bukadarı normalmi bilmiyorum

Oyy çok kötü olmuş ya bizimki ufacık bi gösterin olmadı bukadarı normalmi bilmiyorum
Görümceme fotoğraf atmıştım hemşireye göstermiş normal ama huzursuzluk varsa götürsün demiş herhangi bişeyi yok ama böyle devam ederse götürürüm

Görümceme fotoğraf atmıştım hemşireye göstermiş normal ama huzursuzluk varsa götürsün demiş herhangi bişeyi yok ama böyle devam ederse götürürüm
Bence göster canım için rahat etsin gitmeye imkan yoksa sağlık ocağindaki aile hekimine götürüver oda doktor sonuçta iltihabik bi durum ters bisey varsa falan anlar en azindan bak bizimkinide çekeyim sana görmen için

Eklentiler

• 16693780652815888123783435015533.jpg
    16693780652815888123783435015533.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar sizin bebişler de böyle mi biz öksürüp hapşursak hemen ağlamaya başlıyor eşim hasta olmuş durmadan öksürüyor bizimki de her duyduğunda ağlıyor aynı oda da olduğumuz için uyuma düzeni bile bozuldu geçen buraya 5-6 saat uyuyor yazdım o günden beri saat başı uyanıyor bugün de şuan 1 saattir uyanık çünkü eşim öksürüyor çocuk uyuyamıyor bir an önce iyileşse bari artık uzun uyuyor rahatladım dedim bu çıktı başımıza geri bozuldu
Bizimde öyle. Öksürük gelince odadan kaçıyoruz. Hapşırma aniden olduğunda çıkamıyoruz. Ağlıyor ve çok korkuyor. Tüm bebişler aynı demek ki kıyamam. Bizimki gözlerini kocaman açıp ağlamaya başlıyor

Canım bir doktora göster. Bizimkisi böyle değil. Bayağı derin yara gibi bir şey var sanki

Bence göster canım için rahat etsin gitmeye imkan yoksa sağlık ocağindaki aile hekimine götürüver oda doktor sonuçta iltihabik bi durum ters bisey varsa falan anlar en azindan bak bizimkinide çekeyim sana görmen için
Sizinki çok küçükmüş hemşire cildi belki hassastır herkes de aynı olmaz falan demiş de götürürüm canım

Bizimde öyle. Öksürük gelince odadan kaçıyoruz. Hapşırma aniden olduğunda çıkamıyoruz. Ağlıyor ve çok korkuyor. Tüm bebişler aynı demek ki kıyamam. Bizimki gözlerini kocaman açıp ağlamaya başlıyor
Bizim de öyle eşimin yüzüne nasıl bakıyor hapşuruyor direkt titreyerek ağlıyor

Babam eczacı oldugu icin asla kullandirtmadi bana 5 yasinda oglum ne balgam sokturucu ne oksuruk surubu bilmez doktorumuzda hic onermezdi arkadasimin yigeni hastanelik olunca balgamlari atamamaktan bebekliginde babama cok hak vermistim korkarim cok oksurullk suruplarindan prospan bizde cok etkili oluyordu hala kullaniriz
Merhaba benim bebeğimde 6 aylık ne yaptıysak öksürük geçmiyor üst üste antibiyotikler iğneler.. acaba bu prospan bu aydaki bebeklerede iyi gelirmi

Merhaba benim bebeğimde 6 aylık ne yaptıysak öksürük geçmiyor üst üste antibiyotikler iğneler.. acaba bu prospan bu aydaki bebeklerede iyi gelirmi
Ben oglumda kullanmistim ise yariyordu hastalik oksurugunde ama durum bronsiolit bronsit veya alerjikse tedavisi sadece hava biz oglumdan cok cektik onun ilaci antibiyotik degildi ise yaramiyordu mutlaka baska bir doktorada gosterin derim hatta birkac doktora bizim isimizi oglumun son doktoru nokta atisiyla cozmustu alerjik bir bebekti bronsiolit veya bronsit deyince cok kotu tablolar dusunmeyin hakur hukur olacak diye bisey yok ama solunum hisiltili oluyor veya hicbiri olmuyor alerjik reaksiyondan kaynaklaniyor oksuruk...tedavisi hava olabilir bebeginizinde mutlaka baska doktorlara gidip durumu anlatin öksürüğü şurupla kesmek dogru degil altta yatan sebebi bulup onu yoketmek gerekiyor

Ben oglumda kullanmistim ise yariyordu hastalik oksurugunde ama durum bronsiolit bronsit veya alerjikse tedavisi sadece hava biz oglumdan cok cektik onun ilaci antibiyotik degildi ise yaramiyordu mutlaka baska bir doktorada gosterin derim hatta birkac doktora bizim isimizi oglumun son doktoru nokta atisiyla cozmustu alerjik bir bebekti bronsiolit veya bronsit deyince cok kotu tablolar dusunmeyin hakur hukur olacak diye bisey yok ama solunum hisiltili oluyor veya hicbiri olmuyor alerjik reaksiyondan kaynaklaniyor oksuruk...tedavisi hava olabilir bebeginizinde mutlaka baska doktorlara gidip durumu anlatin öksürüğü şurupla kesmek dogru degil altta yatan sebebi bulup onu yoketmek gerekiyor
Evet öyle yapıcam sanırım çünkü bitmeyen bi öksürüğümüz var başka doktora randevu aldım bronşitten korkuyorum ben de işin açıkcası

Menenjit aşısı yaptıran var mı? Bize 7.ay başlayalım 3 doz dedi doktor ama daha geç yaptırmak istiyorum ben dozu az olması için sizler menenjit aşısı için ne düşünüyorsunuz?

Menenjit aşısı yaptıran var mı? Bize 7.ay başlayalım 3 doz dedi doktor ama daha geç yaptırmak istiyorum ben dozu az olması için sizler menenjit aşısı için ne düşünüyorsunuz?
Merhaba ben 2 dozunu yaptırdim 13 aylıkken de son dozunu yaptıracağım. Diğer avrupa ülkelerinde devletlerin kendi aşı takviminde var ama bizim ülkemiz muhtemelen tr de çok vaka görülmediği için ticari sebeplerden özel aşı olarak geçiyor. Yeni bir aşı olmadığı için ben yaptırıyorum.

X