Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2022 Mayıs Anneleri
- Konu Sahibi Larissa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik gebeliktakibi mayıs gebelik mayısdoğum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hatırlatma dozu olarak eklenmiş canım. Ama bizim sağlık ocağı 1 yaş olarak çağırmıştı. Doktorumuzla konuştuğumuzda okula giden kardeş varsa 9. Ayda öneriyorum kardeş yoksa size kalmış dedi.Arkadaşlar 9.ayda aşı var mıydı?Cocuk doktoru 9.ayda kızamık aşısı diye paylaşmış ama ben hatırlayamadım
- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 31
Bizim de diş çıkmadı canımBu arada dişi çıkmayan sadece biz kaldık galiba minnoşum çekiyor ,çektiriyor ama diş falan yok maalesef
- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Kendimize yancı buldukBizim de diş çıkmadı canım
- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Bizim abi olduğuna göre yaptırayım, Allah korusun.Pazartesi sağlık ocağına gideceğim zaten ,o zamana kadar aramazsa yapışırım yakasına Suriyeliler den hastalik gelmiş ,bizde de son zamanlarda aşı karşıtları yaptirmadigi icin vakalar baya artmış. Normalde pediatri de uzmanlık alan asistanlar hic kızamık görmeden mezun olurmuş simdi bir sürü izolasyon varmışHatırlatma dozu olarak eklenmiş canım. Ama bizim sağlık ocağı 1 yaş olarak çağırmıştı. Doktorumuzla konuştuğumuzda okula giden kardeş varsa 9. Ayda öneriyorum kardeş yoksa size kalmış dedi.
- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Bu arada oğlumun yas günü geldi ,kısmetse 9 olacak yavrucum.Ilk defa çekirdek aile kutlayacağız, zor ikna ettik kendisini ,birazdan ona süs almak için çıkacağız. Minişime de welsoft kışlık tulum almıştım, inanılmaz büyük geldi ,onuda değiştireyim. Iki çocukla canim asla dışarı çıkmak istemiyor ama el mecbur
- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 31
Ben sigorta gelmeden çocuğumu kinderklinik’e ya da ev doktoruna sokamadım bile. Gittim paşa paşa geri döndüm. Aşıyı herhalde 10. Ayda yaptırabileceğimBizim abi olduğuna göre yaptırayım, Allah korusun.Pazartesi sağlık ocağına gideceğim zaten ,o zamana kadar aramazsa yapışırım yakasına Suriyeliler den hastalik gelmiş ,bizde de son zamanlarda aşı karşıtları yaptirmadigi icin vakalar baya artmış. Normalde pediatri de uzmanlık alan asistanlar hic kızamık görmeden mezun olurmuş simdi bir sürü izolasyon varmış
- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 83
- 31
Bu arada vergi numaralarımızı gidip bürgerbürodan aldım bugün sigorta yine yarına kaldı kanamam için gittim taaaa berline Türk doktora rahmim temizlenmiş miyom patlamış 3 tane tampon tıktı gönderdi. Soğuk uygulama yap dedi. Yani karnına buz koy dedi. İmplant dursun pet taraması yaptır sigortan gelince dedi. Öffff olan 100 Euro artı yol parası artı 8 saat yol gidip gelmeme oldu. Çocuk da perişan oldu öfff ki ne öff
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Bizimde hala dişimiz yok sürekli mız mız ağlayıp duruyor huysuz ama hala çıkmıyor diş 9 aylık oldu artık yaşına mı çıkar bilemiycem..Bu arada dişi çıkmayan sadece biz kaldık galiba minnoşum çekiyor ,çektiriyor ama diş falan yok maalesef
- 20 Haziran 2015
- 372
- 365
- 103
- 35
Kizlar herkese koskocaman selamlar uzun zamandir giremedim. Olaylar olaylar turkiyeye aileme ziyarete geldim tam 4 sene sonra planlar planlar derken booom ikinci gun oglum su cicegi oldu. Eve kapandik tabi. Sonra tam hersey yoluna girdi son iki gunumuz varken donmeye bir booom daha bizim ufaklikta kapti su cicegi evimizede donemedik ama vakit buldukca yazdiklariniz okuyorum geri donmeye calisiyorum buralara herkeslerin iyi olmasina cok sevindim. Gec kalmis bir hooohohoohooooo hepinizie bebislerinizle sevdiklerinizøe mutlu yillarrrr mayisin en guclu anneleri
- 20 Haziran 2015
- 372
- 365
- 103
- 35
Almanyaya dort elle sarilacagin ulkelerde var guzelim mesela norvecArkadaşlar gurbete gidip trnin değerini bilin demek istemiyorum ama trdeki doktorlara sahip çıkın Almanya bitmiş bitmiş
Ciksa bir dert cikmasa bir dert bu disler bizimde 1.5 ayda 6. disimiz geliyor uykularrr haram oldu gencligim bak talan olduuBizimde hala dişimiz yok sürekli mız mız ağlayıp duruyor huysuz ama hala çıkmıyor diş 9 aylık oldu artık yaşına mı çıkar bilemiycem..
- 20 Haziran 2015
- 372
- 365
- 103
- 35
Bir kac mesajiniza denk geldim bazen paralel evrendeki ben mi bu mesajlari atiyor diye dusunmeden edemiyorum Hem bu 8. ay atagi hemde disler ne yazikki bu ay bizimkide ikinci uykuya asla yatmamay basladi uyku egitimi aldigimiz icin onunla konustum bu donemde bunlarin olabilecegini daha tek uyku icin erken oldugunu ama biraz ona zaman vermem gerektigini eger ikinci uykuyu uyumazsa bir sure aksam uykularina daha erken gecmem gerektigini hatta (ilk uykusunu 2 saat uyuyordu ben uyandiriyordum) 1 saatten sonra uyandirip ikinci uykuya firsat verebilcegimi soyledi ve bir hafta sonra 2. uykulara geri dondukKızlar benim bebeğim gündüz 1kere uyuyor.. çok erken değilmi gündüz uykusu 1 yaşından sonra 1 kez e düşer diye biliyorum.. sizin bebisler gündüz kaç kez uyuyor?? Doktora danışmalı mıyım bilemedim?
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Benim kızım zaten uykuyu sevmeyen bir bebek o yüzden uyandırmak istemiyorum pek oda kafasına göre takılıyor..
Ama tek kuralım var doğduğundan beri aksam 20 de yatırmaya özen gösteriyorum tabiki bazen direniyor bu duruma..
Son zamanlar da artık emekliyor keşfediyor ve uykuyu 2. Plana attı.. ama diş yüzünden sürekli mutsuz ve ağlamaklı..
Bende çok yorgunum göz altlarım çöktü kendimi robot gibi hissediyorum..
Büyüdükçe dahada mız mız olmaya başladı eski neşeli hallerini özlüyorum..
Sanki benim kızım gitti başka bir bebek geldi neşesi gülüşü kayboldu çok üzgünüm.. dişi çıksa düzelir mi acaba diyorum dişi de çektiriyor ama çıkmıyor..
Ama tek kuralım var doğduğundan beri aksam 20 de yatırmaya özen gösteriyorum tabiki bazen direniyor bu duruma..
Son zamanlar da artık emekliyor keşfediyor ve uykuyu 2. Plana attı.. ama diş yüzünden sürekli mutsuz ve ağlamaklı..
Sanki benim kızım gitti başka bir bebek geldi neşesi gülüşü kayboldu çok üzgünüm.. dişi çıksa düzelir mi acaba diyorum dişi de çektiriyor ama çıkmıyor..
- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Canim aksam 20 de uyuyorsa cok iyi ve gündüz bir kere uyuması cok normal.Benim kızım zaten uykuyu sevmeyen bir bebek o yüzden uyandırmak istemiyorum pek oda kafasına göre takılıyor..
- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Canım Internette araştırdım 12 - 15 ay arası tek uykuya geçer yazıyor kızım daha yeni 9 aylık oldu.. akışına bırakayım bakalım belki dişinden dolayı böyledir..Canim aksam 20 de uyuyorsa cok iyi ve gündüz bir kere uyuması cok normal.
- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Canim İnternete bakarsan oooooo.Çocuk akşam 8 de yatıyorsa bu çok normaldir ,benim deneyimlerime göre keske benimki de öyle yatsa ,hic düzeni yok.Bakalim abisi okula dönünce bir düzen tutturamaya çalışacağım, su an abinin hareketliliginden vs evde düzen yok.Oncesinde de ben ise gidiyordum gene evde devamli bir hareket vardı, bakalim umarim düzen olur.9 ay artik yaşında gibi değerlendirebiliriz benceCanım Internette araştırdım 12 - 15 ay arası tek uykuya geçer yazıyor kızım daha yeni 9 aylık oldu.. akışına bırakayım bakalım belki dişinden dolayı böyledir..
Bu arada dişi çıkmayan sadece biz kaldık galiba minnoşum çekiyor ,çektiriyor ama diş falan yok maalesef
Bizde de yok henüz diş