- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.132
- 598
Benim de bazen soluğun kesiliyor bi sancı giriyor daHatta geçen nefesimi kescek kadar canım yandı berbat bisey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bazen soluğun kesiliyor bi sancı giriyor daHatta geçen nefesimi kescek kadar canım yandı berbat bisey
Canım makinede mayalanan yoğurt için de maya lazım doktor activa tarzı iyi bir maya kullan dediBen makinayla mayalamiyorum maya komsumdan aldim ben
Ay tamam teşekkür ederimValla benimki de öylegel babası gel yaptırıyorum öyle açıp kapamayı öğrendi. Tutma refleksleri de kuvvetli olunca bana normal geldi ama çocuktan hiç anlamam :) bizim doktor her gidişte muayene ediyor, hiçbir şey söylemedi bununla ilgili.
Alıştırma bardağı aldım onunla içiyor biberon kabul etmedi hep midesi bulandı ama alıştırma bardağından sorun olmadı..Selam hanımlar yusra suluk biberon bardak hepsini reddediyor. Sizinkiler su içiyor mu? Iciyorsa suluklarınızı paylasabilirmisiniz?
Doğmadan önce getir den almıştım bebedor markası bıraksam bir şişe içer izin vermiyorum sadece ek gıdayı yutabilmesi için azıcıkSelam hanımlar yusra suluk biberon bardak hepsini reddediyor. Sizinkiler su içiyor mu? Iciyorsa suluklarınızı paylasabilirmisiniz?
Bu tarz bizim.bir sulukda inat bizim kız demekki sorun suluklarda deilDoğmadan önce getir den almıştım bebedor markası bıraksam bir şişe içer izin vermiyorum sadece ek gıdayı yutabilmesi için azıcık
Tabak bime gelmişti Kasım'da wee baby hep doğmadan önce![]()
Ya ne güzel bu sevemedi bu turlu biberon emzik birakdi hanimAlıştırma bardağı aldım onunla içiyor biberon kabul etmedi hep midesi bulandı ama alıştırma bardağından sorun olmadı..
Havalar çok sıcak ek gidaya da başladılar suyu istediği kadar içebilir diye biliyorum . Hatta kilo başına 30 cc şu içebilir diyorlar. Ben ne kadar içerse veriyorum. Hatta daha fazlasını içmesini istiyorum . Su iyidir . Öyle denildiği gibi midesini filanda doldurmuyor . Emmeye devamDoğmadan önce getir den almıştım bebedor markası bıraksam bir şişe içer izin vermiyorum sadece ek gıdayı yutabilmesi için azıcık
Tabak bime gelmişti Kasım'da wee baby hep doğmadan önce![]()
Kalkiyoruz kuzum. Yani şöyle bizim oğlan direk kalkmiyo. Besiginde donup durmaya basliyo kipirdaniyo ben uyanmadan alip emziriyorum. Yoksa uyanip aglamaya basliyo ve ouyutamiyorum geri. Ama aç oldugunu düşünmüyorum ben aliskanlik oldu bence zamanla düzelir umarim. Mesela dun 9.30 da uyudu 1.30 a kadar uyanmadı. Sonra kıpırdanmaya başladı gözleri kapalı oluyo ama beşiğin içinde dönüp duruyor aldım 5 dk emdi emedi devam etti yatırdım. Sonra 4.30 da kalktı aynı şekilde. Sonrası her saatte 1 e dönüyor bizde. 5.30 ve 6.30 olarak devam etti. Hemen hemen her gece bu şekilde. Hiçbirinde iştahla emmiyo bence aç değil ama şu uyku eğitimcilerinin dediği gibi sanırım uykuya devam edemediği için yeniden arıyo o memeyi çünkü göğsüme koyduğum zaman ağZını açması bile bi zaman alıyo mesela uyku sersemi. Mesela pış pış falan yapıyorum belji devam eder diye ama o şekilde devam etmiyo. Kucağıma alıp emzirmesem devam edebilecek mi uykuya onu da deneyemedim korkuyorum gece ağlar uyanır diye cesaret edemedimBebeği hala 2 saatte bir emen ve gece kalkan var mı ya Allah aşkınaacaba gerçekten aç mı, doymuyor mu anne sütüyle de yavruM 2 saatte bir emmek için uyanıyor? Gündüz de böyle. 2 saat oldu mu başlıyor aranmaya
Birebir her harf ile aynı durumKalkiyoruz kuzum. Yani şöyle bizim oğlan direk kalkmiyo. Besiginde donup durmaya basliyo kipirdaniyo ben uyanmadan alip emziriyorum. Yoksa uyanip aglamaya basliyo ve ouyutamiyorum geri. Ama aç oldugunu düşünmüyorum ben aliskanlik oldu bence zamanla düzelir umarim. Mesela dun 9.30 da uyudu 1.30 a kadar uyanmadı. Sonra kıpırdanmaya başladı gözleri kapalı oluyo ama beşiğin içinde dönüp duruyor aldım 5 dk emdi emedi devam etti yatırdım. Sonra 4.30 da kalktı aynı şekilde. Sonrası her saatte 1 e dönüyor bizde. 5.30 ve 6.30 olarak devam etti. Hemen hemen her gece bu şekilde. Hiçbirinde iştahla emmiyo bence aç değil ama şu uyku eğitimcilerinin dediği gibi sanırım uykuya devam edemediği için yeniden arıyo o memeyi çünkü göğsüme koyduğum zaman ağZını açması bile bi zaman alıyo mesela uyku sersemi. Mesela pış pış falan yapıyorum belji devam eder diye ama o şekilde devam etmiyo. Kucağıma alıp emzirmesem devam edebilecek mi uykuya onu da deneyemedim korkuyorum gece ağlar uyanır diye cesaret edemedim
Ama mesela gece yatmadan önce emerken vampir gibi emiyo istekli baya uzunca bi süre o zaman aç gibi hissediyorum ama gece kalkmaları hiç böyle değil.
biraz uzun yazdım ama durumlar böyle
Bu ara biz gercekten çok zorluyor beni. Ya sarilik tabiki gibi sürekli iki saatte bir saatte bir ayni seyleri yaşıyoruz. Eller ağızda agrisi var ikidir calpol veriyorum diş geliyor sanırım ağrısı dinsin inlemesi kesilsin diye yok, yat uyu iste yavrum ne güzel. Yok. Anamiz agliyor yaBebeği hala 2 saatte bir emen ve gece kalkan var mı ya Allah aşkınaacaba gerçekten aç mı, doymuyor mu anne sütüyle de yavruM 2 saatte bir emmek için uyanıyor? Gündüz de böyle. 2 saat oldu mu başlıyor aranmaya
Ayniiiiiiiii durum. Hele ki kucagima gelsin devam uykuya ama ben almamayi denedimKalkiyoruz kuzum. Yani şöyle bizim oğlan direk kalkmiyo. Besiginde donup durmaya basliyo kipirdaniyo ben uyanmadan alip emziriyorum. Yoksa uyanip aglamaya basliyo ve ouyutamiyorum geri. Ama aç oldugunu düşünmüyorum ben aliskanlik oldu bence zamanla düzelir umarim. Mesela dun 9.30 da uyudu 1.30 a kadar uyanmadı. Sonra kıpırdanmaya başladı gözleri kapalı oluyo ama beşiğin içinde dönüp duruyor aldım 5 dk emdi emedi devam etti yatırdım. Sonra 4.30 da kalktı aynı şekilde. Sonrası her saatte 1 e dönüyor bizde. 5.30 ve 6.30 olarak devam etti. Hemen hemen her gece bu şekilde. Hiçbirinde iştahla emmiyo bence aç değil ama şu uyku eğitimcilerinin dediği gibi sanırım uykuya devam edemediği için yeniden arıyo o memeyi çünkü göğsüme koyduğum zaman ağZını açması bile bi zaman alıyo mesela uyku sersemi. Mesela pış pış falan yapıyorum belji devam eder diye ama o şekilde devam etmiyo. Kucağıma alıp emzirmesem devam edebilecek mi uykuya onu da deneyemedim korkuyorum gece ağlar uyanır diye cesaret edemedim
Ama mesela gece yatmadan önce emerken vampir gibi emiyo istekli baya uzunca bi süre o zaman aç gibi hissediyorum ama gece kalkmaları hiç böyle değil.
biraz uzun yazdım ama durumlar böyle
2 saat uyusa sevincemBebeği hala 2 saatte bir emen ve gece kalkan var mı ya Allah aşkınaacaba gerçekten aç mı, doymuyor mu anne sütüyle de yavruM 2 saatte bir emmek için uyanıyor? Gündüz de böyle. 2 saat oldu mu başlıyor aranmaya
Böyle olacağını tahmin ettigim icin kendi haline bırakmaya cesaret edememiştim iyi ki de etmemisim tecrübe edilmiş baksanaAyniiiiiiiii durum. Hele ki kucagima gelsin devam uykuya ama ben almamayi denedimkipirdana kipirdana ses cikarta cikarta kendj uykusunu kaçırdı uykuya dalmak yerine
Yakın zamanda doktora gitceksen bi sor ya da mesaj at sürekli calpol zararlı olabilir belki. Bi de sürekli içerse etki etmeyede bilir hani benimki tamamen tahmin en iyisini doktorlar bilir tabiki deKızlar bu bir kaç gündür diş ağrısı yaşadığını düşünüyorum kızın, calpol verdim hatta iki gece rahatladi sesi kesildi dinlendi biraz sonra devam. Ne yapmam lazim surekli calpol veremem ya, ne zaman patlar patlayinca duracak mi sizlanmasi? Bir agrisi var ve ben anlamiyorum diye cok icleniyorum![]()
2 haftadır canıma ciğerime okudu daha da dis mis yok sanırım çıkmayacakKızlar bu bir kaç gündür diş ağrısı yaşadığını düşünüyorum kızın, calpol verdim hatta iki gece rahatladi sesi kesildi dinlendi biraz sonra devam. Ne yapmam lazim surekli calpol veremem ya, ne zaman patlar patlayinca duracak mi sizlanmasi? Bir agrisi var ve ben anlamiyorum diye cok icleniyorum![]()
Kontrol 10 eylul, o gune kadar takip ederim ama kendime bile ilac zor alirim kızıma da vermeyi hic istemiyorumYakın zamanda doktora gitceksen bi sor ya da mesaj at sürekli calpol zararlı olabilir belki. Bi de sürekli içerse etki etmeyede bilir hani benimki tamamen tahmin en iyisini doktorlar bilir tabiki de
Offfff 2 hafta ne ya2 haftadır canıma ciğerime okudu daha da dis mis yok sanırım çıkmayacak