• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    117
Kuzeninizin ilk doğumu muydu? Öyleyse eğer kendisini sezaryene hazırlamıştır işler ters gidince devlete gittiğinde de vajinal doğum denenmiştir ilk malum devlet hastaneleri sezaryene öcü gibi baktığı için. Ama bizim durum farklı çünkü nereye gidersek gidelim bizi mecbur sezaryen doğuma almak zorundalar çünkü sezaryen doğum yapmışız öncesinde. Neyse iyi düşünelim de iyi olsun her şey. Umarım zamanında sağlıkla gelirler 🙏🏻
Korkutmak istemem ama öyle yapmıyorlar yine deneyiyorlar hatta şu an İzmir idare mahkemelerinde bir dava var kadın 4 kez sezaryen yapıyor Malatya’da yaşıyor normalde ama izmire gidiyor bir ziyaret için erken haftalarda bir sorun yaşıyor ve hastaneye gidiyor durumunu da söylüyor ama vajinal doğum denemeden sezaryene dönemeyiz diyorlar ve hem kadın hem bebek zarar görüyor bebeğin yaşam durumunu anımsamıyorum şu an tazminat davası vsr doktor ve hastaneye karşı idari yargı davasında hocamız örnek olarak anlattı daha geçen hafta. Uygulamada farklılıklar var önceki sezaryen ise zorlamayan da var devlet politikası bu siyip zorlayan da o yüzden buna pek güvenemiyorum ben

32. Haftada bebek hareketlerinde azalma hisseden var mı?
Evet, 32den sonra ani tekmeler değil hem kayma yer değiştirme ve gerinme şeklinde olmaya başladı.

34te de hıçkırık daha az tutmaya başladı. Önceden günde 2 kez tutardı şimdi 1 kez.

Korkutmak istemem ama öyle yapmıyorlar yine deneyiyorlar hatta şu an İzmir idare mahkemelerinde bir dava var kadın 4 kez sezaryen yapıyor Malatya’da yaşıyor normalde ama izmire gidiyor bir ziyaret için erken haftalarda bir sorun yaşıyor ve hastaneye gidiyor durumunu da söylüyor ama vajinal doğum denemeden sezaryene dönemeyiz diyorlar ve hem kadın hem bebek zarar görüyor bebeğin yaşam durumunu anımsamıyorum şu an tazminat davası vsr doktor ve hastaneye karşı idari yargı davasında hocamız örnek olarak anlattı daha geçen hafta. Uygulamada farklılıklar var önceki sezaryen ise zorlamayan da var devlet politikası bu siyip zorlayan da o yüzden buna pek güvenemiyorum ben
Of Allah korusun çok kötü bir durum. İlk doğumu olup ısrarla sezaryene almadığı için anne ve bebeğin zarar gördüğü hastanelerin bile var bu tarz davaları. 4 sezaryen doğum yapmış kadını da normal doğurtunca ellerine ne geçiyor ne saçmalıktır bu. Gittiğim hastanedeki tüm doktorlar sezaryen olacaksın dedi bana Allah'tan iki hafta sonra da gün verecekler hatta. Ama ne kadar konu açıp sorsam eğer kendim ssvd istiyorsam bunun için üniversite hastanelerinden prof Dr bulmam aksi takdirde hiçbir doktorun böyle bir riski almayacağını da söylediler. Yani çok garip resmen denek olarak kullanmışlar o kadını başka açıklaması yok şu yapılanın.

Back
X