- 1 Nisan 2014
- 3.559
- 5.239
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsinBismillah diyerek ben de başlıyorum hazırlığa acaba geç mi kaldım diyorum ki daha gardrop almadık. Bu kıyafetler ilk oğlumun bebekliğinden kaldı bir sifonyerimiz var ona da sığmayacak iki çocuğun kıyafetleri. Var mı dolap önerisi olan kızlar?
Suninin acısı da fena oluyormuş.Şurda bayrama 2 hafta kaldı resmen ve benim bebek hala bekliyorbirüsürü planlar boşa gidecek gibi görünüyor
Bu ağrılar da beni öldürecek acaba 40 dolunca gidip suni mi alsam diyor bir yanım bir yanımda saçmalama diyor
Teşekkür ederim hepimize kolay gelsin son haftaları hepimizin hiç kolay gözükmüyor. Ben de fotoğraftaki kıyafetleri çıkardım ama çıkardığıma pişman oldum. yıkanacak da asılacak da ütülenecek de paket yapıp çantaya konacak da kalanlar olmayan dolaba dizilecek de... Sifonyer tek çocuğun eşyalarına yetiyor da ikinci çocuk için dolap gerekiyor. Daha dolabı halletmeden ne diye çıkardıysam giysileriKolay gelsin
Ben de hastane çantasına girecekleri yıkadım kardeşim ütüledi. Hurçlu halde duruyor ama daha valize koymadık.
Bi şifonyer aldık ikeadan, evde yerimiz yok fazla mobilya alacak veya bebek odası yapacak kadar. İnşallah iş görür
Bugün kalanları ütüleyeyim yıkayayım,valize koyayım diye işe gitmedim.
Yataktan kalkıp kahvaltı yapıp geri yattım
istikrar deyince de ben![]()
Parça parça yapabilirsin canım bugün makinaya at kurut yarın ütü yap sadece bikenara kaldır koyacak yer bulana kadar baya kıyafet çıkarmışsın ben minik bir çanta yaptım sadece hepsi okadar birde hastane çantası o ayrı tabi, benimde ikinci oğlum geliyor hiçbişey almamıştık biz beşiğinin kenarına koyup idare ediyordum plastik çekmece aldım şimdilik ikisi birinin ikisi birinin olacak çok küçük ama ne yapalım seneye taşınacağız taşındığımızda ben büyük bir dolap yaptırmayı düşünüyorum marangoza istediğim gibi içini dizayn edeceğim bir taraf yataklık yüklük bir taraf çocukların olacak öyle düşündüm bakalım alırsakda birer yatak kalıyor geriye gideceğimiz lojmana göre onuda almam belki evler küçük oluyor çünküTeşekkür ederim hepimize kolay gelsin son haftaları hepimizin hiç kolay gözükmüyor. Ben de fotoğraftaki kıyafetleri çıkardım ama çıkardığıma pişman oldum. yıkanacak da asılacak da ütülenecek de paket yapıp çantaya konacak da kalanlar olmayan dolaba dizilecek de... Sifonyer tek çocuğun eşyalarına yetiyor da ikinci çocuk için dolap gerekiyor. Daha dolabı halletmeden ne diye çıkardıysam giysilerineyse en azından hastane çantasını hallederim ama iki gün orda durmaz inşallah kıyafetler
![]()
Ay inşallah nişan felan değildir bende hiç taşamadım bilmiyorum ilk kızım 40 hafta 5 günde gelmeyince sezeryan olmuştum sadece duyduğum için nişan felan mı diyorum ama değildir inşallah . Biraz takipte kal bencede ona göre gitAz önce tuvalette peceteye bi damla kan geldi bebegin hareketlerine baktm normal biraz takip edip acile gideyim diyorum ama devami da gelmedi napsam bilemedim
Nişan sıvı mukus gibi kanlı tam da kanlı değil öyle bir şey, bende doğumdan birkaç gün önce gelmişti.Ay inşallah nişan felan değildir bende hiç taşamadım bilmiyorum ilk kızım 40 hafta 5 günde gelmeyince sezeryan olmuştum sadece duyduğum için nişan felan mı diyorum ama değildir inşallah . Biraz takipte kal bencede ona göre git
Nişan degil ondan eminim çünkü ilk hamileligimde Nisan da su da gelmisti biliyorum bu cok az biseydiAy inşallah nişan felan değildir bende hiç taşamadım bilmiyorum ilk kızım 40 hafta 5 günde gelmeyince sezeryan olmuştum sadece duyduğum için nişan felan mı diyorum ama değildir inşallah . Biraz takipte kal bencede ona göre git
Biraz bekliyeym dedim tekrar ederse giderim dinleniyorum simdi
Bende de oldu bu 31. Haftada belli belirsiz nokta kadardi devami da gelmedi ama acilma ve incelme olmus ondanmis bi gidin bence yine de tabi hic bisey de olmayabilir deAz önce tuvalette peceteye bi damla kan geldi bebegin hareketlerine baktm normal biraz takip edip acile gideyim diyorum ama devami da gelmedi napsam bilemedim
49 haftayı görünce çok şaşırdım baya beklemişYalnız sanki grubumuzun bebeleri aceleci gibi. Aklıma getirmek istemiyorum ama bende ilk kızımda aşka yaşamadığım ağrılarımdan dolayı acaba 38 i bekler mi diye endişeliyim açıkçası. Yani öyle şiddetli yada sık ağrım yok ama kızımda tık yoktu bunda arada adet sancısı oluyor sertleşmeler oluyor ne bileyim genel olarak zaten kalça bel ağrısı aşırı fazla ve eahimde baskı arada oluyor çıkacak gibi sanki ben bunları hiç ilk bebeğimde yaşamamıştım ki zaten o da gelmek bilmemişti 49+5 de seseryan olmuştum ama bunda böyle ara ara ağrılar olunca korkmuyor değilim bakalım inşallah bencillerimiz hepsi gününü bekler ya
O kırk haftadır, yanlış olmuştur yazarken49 haftayı görünce çok şaşırdım baya beklemişben 36 oldum haftaya doğsun istiyorum ama bebek hiç gelecek gibi değil ne yalancı kasılma var ne başka bir şey sanki uzun bir süre daha kalacakmış gibi
kilosu da çok hızlı artmaya başladı nerdeyse 3 kilo olmuş bu şekilde giderse 4 kilo doğacak gibi ben 3200 3500 doğsa yeter diye düşünüyordum birde doğurması var
![]()
Parlak kırmızımı geldiAz önce tuvalette peceteye bi damla kan geldi bebegin hareketlerine baktm normal biraz takip edip acile gideyim diyorum ama devami da gelmedi napsam bilemedim
Bu aksm bi takip edeyim de simdilik bisey yok bebekte hareketl ediyo inşallah bi seferliktirBende de oldu bu 31. Haftada belli belirsiz nokta kadardi devami da gelmedi ama acilma ve incelme olmus ondanmis bi gidin bence yine de tabi hic bisey de olmayabilir de![]()
Yeni kandi koyu degildi bi sildm baktm cok az var tekrar kontrol ettm gelmedi ama rahim agzindn geldiParlak kırmızımı geldi
Ağrın varmı
İdrar yolundan yada makattan kaynaklıda olabilir hemoroid vs
Ay evet bnde ilkte ne agri ne sanci ne de baski hissetmiyodum bunda az yorulayim alttan alttan vuruyo bazen zonkluyo bu ilk bebegim olsa kesin normal dogum olurduYalnız sanki grubumuzun bebeleri aceleci gibi. Aklıma getirmek istemiyorum ama bende ilk kızımda aşka yaşamadığım ağrılarımdan dolayı acaba 38 i bekler mi diye endişeliyim açıkçası. Yani öyle şiddetli yada sık ağrım yok ama kızımda tık yoktu bunda arada adet sancısı oluyor sertleşmeler oluyor ne bileyim genel olarak zaten kalça bel ağrısı aşırı fazla ve eahimde baskı arada oluyor çıkacak gibi sanki ben bunları hiç ilk bebeğimde yaşamamıştım ki zaten o da gelmek bilmemişti 49+5 de seseryan olmuştum ama bunda böyle ara ara ağrılar olunca korkmuyor değilim bakalım inşallah bencillerimiz hepsi gününü bekler ya