Ohhh ne güzel canlandi buralar.Hoşmuşsun canım bizde emiyoruz nasıl bırakıcaz bılmıyorum bılıyorum ama başlamak çok zor tek basıma çoğunluk
Ben mama diye öğrettim bir yerde öyle isteyince yemek getiriyorlarBende azaltmaya bile baslayamadım çok sevıyor bır meme demesi var anlatamam aglıyor vermeyınce
1. Oglum 6 ay 2. De 11 ay emdi kizimla yasadigim cok farkliydi. Ama nasip ne diyeyim. Anne olmak.cok güzel keske defalarca daha anne olabilsem.Cok iyi anliyorum seni. Ama üzülme cok sükür 3 kez yasadin bu duyguyu.
Yok canım ya. Daha iyileşmedim. Bu hafta sonu kontrolüm var ama iyiye gitmiyor. Aksine kötüye gidiyor durumlar. Korkarım 3. Ameliyat yolda.alsem Sen nasılsın geçti mi sağlık sorunların
Cok geçmiş olsun. Neyin var?Yok canım ya. Daha iyileşmedim. Bu hafta sonu kontrolüm var ama iyiye gitmiyor. Aksine kötüye gidiyor durumlar. Korkarım 3. Ameliyat yolda.
Teşekkür ederim canım. Ameliyat oldum Kasım ayında vulvar vestibülitten, sonra komplikasyon oldu ve 1 ameliyat daha oldum. İyileşme sürecindeydim ama tekrar bir sıkıntı oldu, hafta sonu kontrolüm var doktora. Sanıyorum ki iyi şeyler söylemeyecek. Daha 2. Ameliyattan sonra düzelmezs 3. Ameliyat ihtimalinden bahsetmiştik. Üstünden 3 ay geçti. Düzelmiyor.Cok geçmiş olsun. Neyin var?
Cok gecmis olsun canim. Rabbim sifa versinTeşekkür ederim canım. Ameliyat oldum Kasım ayında vulvar vestibülitten, sonra komplikasyon oldu ve 1 ameliyat daha oldum. İyileşme sürecindeydim ama tekrar bir sıkıntı oldu, hafta sonu kontrolüm var doktora. Sanıyorum ki iyi şeyler söylemeyecek. Daha 2. Ameliyattan sonra düzelmezs 3. Ameliyat ihtimalinden bahsetmiştik. Üstünden 3 ay geçti. Düzelmiyor.
Ben de ilk kizimi iki yila yakin emzirdim. Kendisi biraktiginda cok üzülmüstüm. Tekrar anne olabilir miyim tekrar emzirebilirmiyim diye cok düsünmüstüm. Ama meğer hamileymisim o ara. Anne olmak mucize gibi. Rabbime sükürler olsun ki dünya da ki en büyük nimeti tattirdi bize. Daim olsun inşallah.1. Oglum 6 ay 2. De 11 ay emdi kizimla yasadigim cok farkliydi. Ama nasip ne diyeyim. Anne olmak.cok güzel keske defalarca daha anne olabilsem.
Ah ya neden böyle oldu Allah şifa versin inşallahYok canım ya. Daha iyileşmedim. Bu hafta sonu kontrolüm var ama iyiye gitmiyor. Aksine kötüye gidiyor durumlar. Korkarım 3. Ameliyat yolda.
Cok gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin
Amin kızlar, sağ olunAh ya neden böyle oldu Allah şifa versin inşallah
Alsem gecmıs olsun bu son olsun insallah moralını yüksek tutmaya gayret et olur muAmin kızlar, sağ olungerçekten çok yorucu bir süreç oldu. Umarım en yakın zamanda son bulur
Aminn hemde nasıl güzel birseymis annelik. Diyorum bu acziyetimizle evladimızı böyle seviyosak, merhametlilerin en merhametlisi Rabbim bizi nasıl seviyodur. Cok şükür Rabbim evlatlarimız uzun ömurler versin sağlıklaBen de ilk kizimi iki yila yakin emzirdim. Kendisi biraktiginda cok üzülmüstüm. Tekrar anne olabilir miyim tekrar emzirebilirmiyim diye cok düsünmüstüm. Ama meğer hamileymisim o ara. Anne olmak mucize gibi. Rabbime sükürler olsun ki dünya da ki en büyük nimeti tattirdi bize. Daim olsun inşallah.
Allahim tüm isteyenlere versin inşallah.
İnşallah canım, sağ olAlsem gecmıs olsun bu son olsun insallah moralını yüksek tutmaya gayret et olur mu
Cok gecmis olsun. Allah sifasini versin inşallah.Teşekkür ederim canım. Ameliyat oldum Kasım ayında vulvar vestibülitten, sonra komplikasyon oldu ve 1 ameliyat daha oldum. İyileşme sürecindeydim ama tekrar bir sıkıntı oldu, hafta sonu kontrolüm var doktora. Sanıyorum ki iyi şeyler söylemeyecek. Daha 2. Ameliyattan sonra düzelmezs 3. Ameliyat ihtimalinden bahsetmiştik. Üstünden 3 ay geçti. Düzelmiyor.
Amin canım, inşallahCok gecmis olsun. Allah sifasini versin inşallah.
Çok güzel olmuş ya. Biz klasik oyuncaklarla oynuyoruz. Ben çalışıyorum malum çocuğa annem bakıyor. Anca boya, Lego, arabalarla oyun, oyun hamuru, dışarıda park filan. Akşam eve gelince habire “anne beni kovala” diyor, sürekli ya kovalamaca ya saklambaç oynuyoruz. Hiç böyle yaratıcı şeyler yapıp oynatmadım. Kitaplara bayılıyor benimki, kitap okuyoruz her fırsatta.Böyle kartondan bir oyuncak yaptık oynuyor neler yapıyorsunuz kızlar