- 27 Ocak 2011
- 4.210
- 8.179
Tamam bakıyım hemen. TeşekkürlerBiz nuk kullanıyoruz. Bardak şeklinde olanı. Acayip memnunuz hiç sızdırma yapmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bakıyım hemen. TeşekkürlerBiz nuk kullanıyoruz. Bardak şeklinde olanı. Acayip memnunuz hiç sızdırma yapmiyor.
Evet canım ama bizimki mavi yanları kulplu
Sagol canim. Hastalık sıra bana geldi. Eylul den beri kurtulamadık sürekli ailede dönüyor.Çok geçmiş olsun, kimi duysam hasta bu aralar zaten. Aylardır girmiyodum herkes ne yapıyor bi bakayım dedim :)
Çok zor olmuyo aslında umumi tuvaletlerde hallediyoruz şipşak :) Ben Tuvalet İletişimi uyguluyordum doğduğundan beri 2. Ay itibariyle de yıkanabilir beze geçmiştik 16 aylıkken tamamen bıraktı bezi haber vermeye başladı
Haaahaa geldim
Ya cok gecmis olsun canim. Cok korkarım havaleden sükür ki bir sey olmamış. Rabbim korusun kuzuları.Yazmıyordum gruba çoktandır. Neler yapıyorsunuz, ne var ne yok?
benim oğlan ateşli havale geçirdi. Çok şükür bir şeyi yok ama ömrümden ömür gitti. Onu hastane hastane koştururken ben çarptırdım, 1 haftadır iyileşemiyorum.
Teşekkürler canım. Ben de çok korkardım, korktuğum başıma geldi. Yani kötünün iyisi diyeyim, Allahtan kucağımda geçirdi de hemen müdahale edebildik.Ya cok gecmis olsun canim. Cok korkarım havaleden sükür ki bir sey olmamış. Rabbim korusun kuzuları.
Tabi uykuda olsanız Allah muhafaza hamdolsun bununla atlatmissinizTeşekkürler canım. Ben de çok korkardım, korktuğum başıma geldi. Yani kötünün iyisi diyeyim, Allahtan kucağımda geçirdi de hemen müdahale edebildik.
merhaba canım. Ben dün ameliyat oldum kadın hastalıklarından, yarın çıkıcam kısmetse. Oğlandan ayrıyım 2 gündür, çok özledim ama daha 1 hafta kadar ayaklanmayacağım o yüzden oğlan annemde kalabilir. Süreç zorluyor ama En zoru bu ayrılık onun haricinde iyiyiz. Oğlan yine ateşlendi hafta başında ama çok şükür kazasız belasız atlattık. Sen nasılsın, bebito nasıl?Hanımlar merhaba . Uzun zamandır kimse bir şey yazmadı buraya umarım hepiniz iyisinizdir . Hayat nasıl gidiyor? Bebişler neler yapiyor ?
Aaa geçmiş olsun canım. Bizim oĝlanda hastalandı bronşiolit olmuş . 1 haftadır ilaç kullanıyoruz. Onun dışında 2 yaş sendromlari başladı. Az önce oyuncağını bana verdi mesela sonrada oyuncağı verdi diye ağladımerhaba canım. Ben dün ameliyat oldum kadın hastalıklarından, yarın çıkıcam kısmetse. Oğlandan ayrıyım 2 gündür, çok özledim ama daha 1 hafta kadar ayaklanmayacağım o yüzden oğlan annemde kalabilir. Süreç zorluyor ama En zoru bu ayrılık onun haricinde iyiyiz. Oğlan yine ateşlendi hafta başında ama çok şükür kazasız belasız atlattık. Sen nasılsın, bebito nasıl?
Aaa geçmiş olsun canım. Bizim oĝlanda hastalandı bronşiolit olmuş . 1 haftadır ilaç kullanıyoruz. Onun dışında 2 yaş sendromlari başladı. Az önce oyuncağını bana verdi mesela sonrada oyuncağı verdi diye ağladı
Bade sevmedi onu maalesef poşetten hoşlanmadı umumi tuvaletlerden devam bizOo masallah ben parkta portatif lazimlik kullanan bi anne gormustum, icine poset koyup yaptirmisti. O yola girince caresi bulunuyordur mutlaka.
Baby plus on çelik aylığı hiç damlatmıyor koku da sıfır çelik olduğu için.Kızlar suluk tavsiyesi istiyorum. Damlatmayan. Yeni bi bebek cantası aldım suluk gözü yok. Onun icin yan yatsada damlatmayan birsey lazım
Çok çok geçmiş olsun büyük bir korku yaşamışsınYazmıyordum gruba çoktandır. Neler yapıyorsunuz, ne var ne yok?
benim oğlan ateşli havale geçirdi. Çok şükür bir şeyi yok ama ömrümden ömür gitti. Onu hastane hastane koştururken ben çarptırdım, 1 haftadır iyileşemiyorum.
Ben de epeydir girmiyodum herkes neler yapıyor merak ettim bi bakayım dedim. Çalışmaya başladınız mı? Ben iş arayışı dayım bu ara ama ya hep evden ya da haftada birkaç gün gitmeli bakıyorum.Hanımlar merhaba . Uzun zamandır kimse bir şey yazmadı buraya umarım hepniz iyisinizdir . Hayat nasıl gidiyor? Bebişler neler yapiyor ?
Çok geçmiş olsunmerhaba canım. Ben dün ameliyat oldum kadın hastalıklarından, yarın çıkıcam kısmetse. Oğlandan ayrıyım 2 gündür, çok özledim ama daha 1 hafta kadar ayaklanmayacağım o yüzden oğlan annemde kalabilir. Süreç zorluyor ama En zoru bu ayrılık onun haricinde iyiyiz. Oğlan yine ateşlendi hafta başında ama çok şükür kazasız belasız atlattık. Sen nasılsın, bebito nasıl?
Ay alıntılamamışım başlarda kazalar çok normal yeter ki farkında olsun kendi istesin herhangi bir zorlama olmadığı müddetçe kolay alışır fazla ısrar edilince inat ediyorlar malumSagol canim. Hastalık sıra bana geldi. Eylul den beri kurtulamadık sürekli ailede dönüyor.
An itibari ile bizim kiz da bez taktirmadi. Bez takmak istedim kaçtı gitti. İstemiyorum dedi.
Bakalım kaç kez altına yapacak.
Teşekkür ederimBade sevmedi onu maalesef poşetten hoşlanmadı umumi tuvaletlerden devam biz
Baby plus on çelik aylığı hiç damlatmıyor koku da sıfır çelik olduğu için.
Çok çok geçmiş olsun büyük bir korku yaşamışsın
Ben de epeydir girmiyodum herkes neler yapıyor merak ettim bi bakayım dedim. Çalışmaya başladınız mı? Ben iş arayışı dayım bu ara ama ya hep evden ya da haftada birkaç gün gitmeli bakıyorum.
Çok geçmiş olsun
Ben 6 aylık olduğundan beri çalışıyorum canım ama yarım gün gidiyorumBade sevmedi onu maalesef poşetten hoşlanmadı umumi tuvaletlerden devam biz
Baby plus on çelik aylığı hiç damlatmıyor koku da sıfır çelik olduğu için.
Çok çok geçmiş olsun büyük bir korku yaşamışsın
Ben de epeydir girmiyodum herkes neler yapıyor merak ettim bi bakayım dedim. Çalışmaya başladınız mı? Ben iş arayışı dayım bu ara ama ya hep evden ya da haftada birkaç gün gitmeli bakıyorum.
Çok geçmiş olsun
Ne güzel ya. Hangi iş kız o öyle yarım gün halaBen 6 aylık olduğundan beri çalışıyorum canım ama yarım gün gidiyorum