- 30 Ekim 2019
- 395
- 766
- 39
Ah canim olacagi varmis sen uzulmeKızlar herkese iyi geceler. Bugün hayatımın en kabus dolu gününü geçirdim. Umarım kimsenin başına gelmez. Oğlum sabahtan beri mizmizdi. Aslinda genel olarak mızmız olduğu için çok takılmadım ama sonra başımıza gelmeyen kalmadı. Öğlen uyudu uyandı. Bende biraz sakinlessin diye duşa sokup dışarı çıkarmayı planladım. Neyse duşa girmek istemedi hissetti çocuk sanki ama ben salak gibi soktum ısrarla. Neyse çıkmaya çalışıyor falan cebellesiyo sürekli. Ki duşa girmeye bayılır. Hadi bıcı bıcı yapalım diyince banyoya koşar. Herneyse banyoda çok kötü düştü. Kafasi mermere değil ama duşa kabinin yer ile temas eden o süpürgelik gibi olan metal yerine değdi. Önce ağzını vurdu sandım baktım kan vs yok. Çocuğu hala yıkamaya devam ediyorum deli gibi. Sonra kafasina su tutacakken bi baktım ki alnı kocaman şişmiş ve kanıyor. O an ölmediğime dua ediyorum resmen. Aklımı yitirdim saniyeler icinde. Oyle hafif bir kanama ama çok fazla şişmişti alnı. Nasıl çıkardım duştan nasi araba kullanıp doktora gittim bilmiyorim. Doktor bi bakalim dikislik bi durum var mı diyince. Kafamda tonlarca senaryo kurdum. Ya dikiş atılırsa ya iz kalırsa benim yüzümden diye. Çok şükür dikislik bir durum degilmiş kendi kendine iyileşir dedi doktorumuz morarma için bir krem verdi. 4-5 güne kadar geçer dedi. Ama o görüntü o şok anım aklımdan çıkmıyor o kadar cok ağladım ki. Allah'ım tüm bebeklerimizi en ufak kazalardan bile.korusun. tüm kötü gözlerden korusun inşallah. Eğer bu mesaji okursanız bize dua eder misiniz kuzum hemen iyileşsin. İz falan kalmaz umarım bilemiyorum ama. Sizlerde aman çok dikkatli olun duş yaptırırken. Bu arada ayağı kaydığı için de düşmedi. Şöyle ki ben duşa kabinin icinde bebekliğinden beri kullandığımız küveti koyup onu da içinde yikiyodum. Ama bayadır artık küvete oturmak iştemiyo.kuvette ayaga kalkiyodu. Neyse yine oyle yapti ve kuvetin bi tarafına bastırınca küvet tepetaklak olup düştü kuzum da. Aman siz siz olun dikkat edin. Bizede dualarınız eksik etmeyin
Ben yazliktayim babamin yaninda gelirken katlanabilur kuveti getirmedim bildigin legende yikiyorum cok seviyor cok hosuna gidiyor ama kayip duser mi kesinlikle cok kolay olacagu varmis sen nekadar dikkat etsende
Benimde tirmanma hastaligi var heryere tirnaniyo koltik yatak sandalye
Benim ustume, dusmuyormu dusuyor tabi gecen dustu agzindan hafif kan geldi ama isirdi herhalde yanagini baya agladi cok sukur bisey olmadi
Duse kalka buyucekler ya bebeler