- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 28
Canım ya böyle konuşma üzüldüm gerçekten inan ban benim kızım aylardır öyleydi girdiğim sinir krizlerinin haddi hesabı yoktu o beşikte ağlıyordu ben kendimi yerlere atıp ağlıyodum inat ediyordum beşiğinden almıyordum çıkmaması gerektiğini öğrensin diye ama ne fayda gecenin bi yarısı bazen 2 bazen 3 hatta bazen 4 saat uyanık kalıyordu asla kafam almıyordu sonra bir aylık bi düzelme sürecine girdi Allahım dedim galiba çilem bitti, son bir haftadır yine yapmaya başladı. Hissediyorum düzelmezse benim sinir krizleri yakındır.. Ama sen de kendini yalnız hissetme ne yapalım bunları yaşayacağız mecburuz bi gün mutlaka bitecek öyle düşünGünlerdir ne okuduysam anladiysam yapıyorum gündüz uyku sureleri saatleri rutinleri, yine de 9 da yatıp iki saat sonra uyanıyor oturuyor yatakta ne yapsam da olmuyor. Kafayi yicem saatlerdir salondayiz uyandi geldik. Yıldım artık ya yemin ederim tükendim. Yine aglaya aglaya çıktım yataktan. Mutlu mesut uyumak ne unuttum deliksiz uyumak unuttum mental olarak cok kötüyüm