2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ne güzel bir haber.
Kac haftalik?
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağınıza versin inşallah
daha çok küçük. Kese filan yok. Tahminen 1-2 haftalık. Dünkü değerim 57 idi. Salı günü 14’tü. 2 günde 4 kat artmış. Tutunduğu gibi öğrendim sanırım 😂
Düzenli adet oluyormuydun?
Geçen ay ilk defa adet oldum doğumdan sonra. Bu ay gebeliği öğrendim. 🙈 oğlumdan önce düzenli adet olmama rağmen 3 sene hamile kalamadım. Bunda ise tek seferde oldu 🤭 ama bu ay geç yumurtladıM. O akıntıyı beklenen adete 1 hafta kala filan gördüm.

daha çok küçük. Kese filan yok. Tahminen 1-2 haftalık. Dünkü değerim 57 idi. Salı günü 14’tü. 2 günde 4 kat artmış. Tutunduğu gibi öğrendim sanırım 😂

Geçen ay ilk defa adet oldum doğumdan sonra. Bu ay gebeliği öğrendim. 🙈 oğlumdan önce düzenli adet olmama rağmen 3 sene hamile kalamadım. Bunda ise tek seferde oldu 🤭 ama bu ay geç yumurtladıM. O akıntıyı beklenen adete 1 hafta kala filan gördüm.
Gözünüz aydın canim.
Ben ilk kızımi da 7 yıl bekledim.
Bu kızım da supriz geldi.
Sabrımızın hediyesi diyorum ben Zehra Amine me.

Gözünüz aydın canim.
Ben ilk kızımi da 7 yıl bekledim.
Bu kızım da supriz geldi.
Sabrımızın hediyesi diyorum ben Zehra Amine me.
ismi çok güzelmiş bu arada 🌸
Anaaam hayırlı olsun bebişim😍😍 sağlıkla gelir inşallah
Sağ olun bebitolar 🙏🏻🌸 valla işte sürpriz oldu. 3 sene olmadı, Nasıl olsa olmaz, sütün korur dedi eşim ama gördü ebesininkini 😂😂😂 şu an sadece takipteyiz. Değer artacak mı bekliyoruz.

ismi çok güzelmiş bu arada 🌸

Sağ olun bebitolar 🙏🏻🌸 valla işte sürpriz oldu. 3 sene olmadı, Nasıl olsa olmaz, sütün korur dedi eşim ama gördü ebesininkini 😂😂😂 şu an sadece takipteyiz. Değer artacak mı bekliyoruz.
Nasılsa olmaz diyince hep tutuyo zaten ne kadar duydum bu lafı 😂😂

Keşke 3 sene bu kafada olsaydım 😂
Olsun beklemekte güzel. Sabır neden öğreniyor insan. Hayatta herseyin senin planın projen ile olmadığını anlıyorsun.
Kiymeti daha çok oluyor.
O zaman eylül 2023 bebeği mi olacak inşallah.
Ben de eylül 2019 annesiyim ama temmuz sonun da doğmuştu Zeynep Aişe m.

Olsun beklemekte güzel. Sabır neden öğreniyor insan. Hayatta herseyin senin planın projen ile olmadığını anlıyorsun.
Kiymeti daha çok oluyor.
O zaman eylül 2023 bebeği mi olacak inşallah.
Ben de eylül 2019 annesiyim ama temmuz sonun da doğmuştu Zeynep Aişe m.
Ya hiç bilmiyorum ki İnan. Daha kendi doktoruma gitmedim. Aile hekimim çarşamba gel bir daha kan ver dedi. Kendi doktorum ayın 7’si gibi kese varsa gözükür o zaman gel dedi. Şu an kaç haftalık, hangi ay doğacak belli değil.

çok karışık duygular içindeyim. çok bağlanmak istemiyorum çünkü kasık ağrım ve lekelenmem devam ediyor Ama bir yandan da şimdiden bağlandım.

Ya hiç bilmiyorum ki İnan. Daha kendi doktoruma gitmedim. Aile hekimim çarşamba gel bir daha kan ver dedi. Kendi doktorum ayın 7’si gibi kese varsa gözükür o zaman gel dedi. Şu an kaç haftalık, hangi ay doğacak belli değil.

çok karışık duygular içindeyim. çok bağlanmak istemiyorum çünkü kasık ağrım ve lekelenmem devam ediyor Ama bir yandan da şimdiden bağlandım.
Normal doğum mu yapmıştın? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Korktuğuna uğramasın

Anammm duygulandım resmen gözünüz aydın kuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

X