- 27 Ocak 2011
- 4.210
- 8.179
Yaaa ne güze aralaro 2 yaş gibi olucak ikiz gibi saglıkla gelsin kuzuKızlar bu Arada ben hamile olduğumu öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ne güze aralaro 2 yaş gibi olucak ikiz gibi saglıkla gelsin kuzuKızlar bu Arada ben hamile olduğumu öğrendim
Sağlıkla kucağına al inşallah. Mutlu huzurlu bir ömrünüz olsun. Beklemiyor muydun
İnşallah kızlar, teşekkür ederim Lekelenmem var, bilmiyorum tutunur mu ama yeni yıl sürprizi oldu. Hayırlısı olsun inşallahYaaa ne güze aralaro 2 yaş gibi olucak ikiz gibi saglıkla gelsin kuzu
Hayırlısı olsun inşallahKızlar bu Arada ben hamile olduğumu öğrendim
Amin canım. Sağ ol. Ben hiç hazır değilim ama hayırlısı AllahtanHayırlısı olsun inşallah
Baya arkadaş gibi olurlar
Ne güzel bir haber.Kızlar bu Arada ben hamile olduğumu öğrendim
Düzenli adet oluyormuydun?Demek ki süt korumuyormuş
daha çok küçük. Kese filan yok. Tahminen 1-2 haftalık. Dünkü değerim 57 idi. Salı günü 14’tü. 2 günde 4 kat artmış. Tutunduğu gibi öğrendim sanırımNe güzel bir haber.
Kac haftalik?
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağınıza versin inşallah
Geçen ay ilk defa adet oldum doğumdan sonra. Bu ay gebeliği öğrendim. oğlumdan önce düzenli adet olmama rağmen 3 sene hamile kalamadım. Bunda ise tek seferde oldu ama bu ay geç yumurtladıM. O akıntıyı beklenen adete 1 hafta kala filan gördüm.Düzenli adet oluyormuydun?
Gözünüz aydın canim.daha çok küçük. Kese filan yok. Tahminen 1-2 haftalık. Dünkü değerim 57 idi. Salı günü 14’tü. 2 günde 4 kat artmış. Tutunduğu gibi öğrendim sanırım
Geçen ay ilk defa adet oldum doğumdan sonra. Bu ay gebeliği öğrendim. oğlumdan önce düzenli adet olmama rağmen 3 sene hamile kalamadım. Bunda ise tek seferde oldu ama bu ay geç yumurtladıM. O akıntıyı beklenen adete 1 hafta kala filan gördüm.
Anaaam hayırlı olsun bebişim sağlıkla gelir inşallahKızlar bu Arada ben hamile olduğumu öğrendim
ismi çok güzelmiş bu aradaGözünüz aydın canim.
Ben ilk kızımi da 7 yıl bekledim.
Bu kızım da supriz geldi.
Sabrımızın hediyesi diyorum ben Zehra Amine me.
Sağ olun bebitolar valla işte sürpriz oldu. 3 sene olmadı, Nasıl olsa olmaz, sütün korur dedi eşim ama gördü ebesininkini şu an sadece takipteyiz. Değer artacak mı bekliyoruz.Anaaam hayırlı olsun bebişim sağlıkla gelir inşallah
Nasılsa olmaz diyince hep tutuyo zaten ne kadar duydum bu lafıismi çok güzelmiş bu arada
Sağ olun bebitolar valla işte sürpriz oldu. 3 sene olmadı, Nasıl olsa olmaz, sütün korur dedi eşim ama gördü ebesininkini şu an sadece takipteyiz. Değer artacak mı bekliyoruz.
Keşke 3 sene bu kafada olsaydımNasılsa olmaz diyince hep tutuyo zaten ne kadar duydum bu lafı
Olsun beklemekte güzel. Sabır neden öğreniyor insan. Hayatta herseyin senin planın projen ile olmadığını anlıyorsun.Keşke 3 sene bu kafada olsaydım
Ya hiç bilmiyorum ki İnan. Daha kendi doktoruma gitmedim. Aile hekimim çarşamba gel bir daha kan ver dedi. Kendi doktorum ayın 7’si gibi kese varsa gözükür o zaman gel dedi. Şu an kaç haftalık, hangi ay doğacak belli değil.Olsun beklemekte güzel. Sabır neden öğreniyor insan. Hayatta herseyin senin planın projen ile olmadığını anlıyorsun.
Kiymeti daha çok oluyor.
O zaman eylül 2023 bebeği mi olacak inşallah.
Ben de eylül 2019 annesiyim ama temmuz sonun da doğmuştu Zeynep Aişe m.
Normal doğum mu yapmıştın? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Korktuğuna uğramasınYa hiç bilmiyorum ki İnan. Daha kendi doktoruma gitmedim. Aile hekimim çarşamba gel bir daha kan ver dedi. Kendi doktorum ayın 7’si gibi kese varsa gözükür o zaman gel dedi. Şu an kaç haftalık, hangi ay doğacak belli değil.
çok karışık duygular içindeyim. çok bağlanmak istemiyorum çünkü kasık ağrım ve lekelenmem devam ediyor Ama bir yandan da şimdiden bağlandım.
Anammm duygulandım resmen gözünüz aydın kuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahYa hiç bilmiyorum ki İnan. Daha kendi doktoruma gitmedim. Aile hekimim çarşamba gel bir daha kan ver dedi. Kendi doktorum ayın 7’si gibi kese varsa gözükür o zaman gel dedi. Şu an kaç haftalık, hangi ay doğacak belli değil.
çok karışık duygular içindeyim. çok bağlanmak istemiyorum çünkü kasık ağrım ve lekelenmem devam ediyor Ama bir yandan da şimdiden bağlandım.
Mutlu seneler canımKimse kalmamış mı buralardaa