• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Hayır 1er ml serum fizyolojik sıkıp nemlendiriyorum önce. Kastettiğim kulak enfeksiyonu yapabileceği söylenen videolar farklı bu aspiratörle çekilenler değil.

Kafa için havluyla yapılan yöntem nasıl bişi

Şubatın son bebeği olmuş 😍 hayırlı olsun gözünüzaydınn 🧿

Bu videoda 4. Yöntemle yatırıyorum kafa sağa sola dönmüyor. Tabi emzirdikten yarım saat sonra kusmayacağından emin olduktan sonra . Zaten yanındaysam böyle yatırıyorum yanında değilsem yan yatırıyorum ne olur ne olmaz diye

Yani öyle inanılmaz tıkanmıyor ama kaloriferlerden kuruyor sanırım eğer çok tıkalıysa serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyoruz ama bu ağzımdan çekilenlerle

Oh süper pzt hemen aldırayım eşime

Bizim de hep öyleydi ama 2 gecedir düşürdük sıcaklığı gögsü sıcak ama bana üşüyordur gibi geliyor ama eşimde üşümez diyor bu sabah hatta sabah karşı 22.0 olmuş direk açtım peteği. Bizim evde kedi var diye kapıyı kapatıyoruz ondan oda iyice kuruyor sıcaklık da artıyor baya

Ben de genelde öndekini ağız silme mendillerinin ucuyla siliyorum
Çocuk soğuktan hasta olmaz ya. Derece varsa vucüt sıcaklığını ölçün. Bizim ev yanıyor çocuk huzursuz ben sıcaklıyorum sürekli. Kayınvalidem gitse inan düşürecem direk. Serin havalanmış ortamda çocuk daha sağlıklı uyur. Sen üşümüyorsan yeterli oda üşümez. Üstüne ince örtü atarsın oh mis.

Rezene konusunda endşelerim var son aylarda çok çıktı önüme içmeyin vs diye.Ama bakacağım yine de teşekkür ederzz öneri için
Rica ederim canım. Şahsen kızımda da kullanmıştım zararını görmedim annemde tüm çocuklarına kullandı. Hem sen içicen zaten içine sinmiyorsa kullanma canım.

Çocuk soğuktan hasta olmaz ya. Derece varsa vucüt sıcaklığını ölçün. Bizim ev yanıyor çocuk huzursuz ben sıcaklıyorum sürekli. Kayınvalidem gitse inan düşürecem direk. Serin havalanmış ortamda çocuk daha sağlıklı uyur. Sen üşümüyorsan yeterli oda üşümez. Üstüne ince örtü atarsın oh mis.
İşte sorun ben üşüyorum eşim üşümüyor😅 bebek konusunda kararsızı ben de 23-23.5 okeyim de 22'de çok üşüyorum😅

Benim oğlumun göbeğinde kanama var. Doktor krem be

Bende dünden beri tekim. Dün çok ağladım. Dün gece de hep kucakta uyumak istedi. Yatağa yatırıyorum ağlıyor. Bizimde gece çalışması var bu hafta ne yaparim bilmiyorum. Seni çok iyi anlıyorum keşke annem yakın olsa. Aynı mahallede gibi 60-70 km var aramızda. Bir de ramazanda herkes kendi derdine düşüyor kendi iç dünyasına dönüyor. Çok zorlanıyorum. Heralde annemi bir bebekken bu kadar istedim bir de şimdi
Ayy bizim sizin kadar uzak değil ama onlarda haklı ev ev üstüne olmuyor hele ev ufak 2+1 ise🫤 bir de ramazan yaşlı insanlar uyu kalk oruç tutmak istiyorlar .
Ama bir şekilde geçiyor eşim eve gelene kadar şaşırtıcı bir şekilde uyudu😅 normalde hiç tarzı değildir cuma günü de çok sakin geçmişti eşim gelene kadar sanırım, annesini üzmek istemiyor :( ama eşim gelir gelmez uyandık iki seferdir😅 şimdi de fıldır fıldır gözler bakınıyor tüm akşam uyuyunca artık nasıl uyucak bilmiyorum😅

Hayırlı ramazanlar💜💜
Biz 26 günlük olduk ama hala ben düzene pek alışamadım ya. Lohusalık da ağır geçiyor üstüne bebeğim memeyi reddediyor çıldıracam. İki beslenme arası biz debelenirken nerdeyse 4 saati aşıyor çok üzülüyorum aç aç uyumak istiyor. Zor bela doyuruyorum Doyuncada fıldır fıldır gözler. Bu nasıl kısır döngü ya feleğim şaştı. Sizin beslenme araları ne kadar Kızlar ya biz artık 3 saatte bire çıkmıştık ama bu meme reddi belası buldu bizi
Hayirli ramazanlar. Sütünüz nasil akıyor? Tazyikli ya da hizli akıyorsa o da bebegi uzaklaştırır memeden. Hatta uzaklaştırmak değil de hızlı akışa uyum sağlayamadığı için ne yapacağını bilemez hıncını da memeden alir.

İşte sorun ben üşüyorum eşim üşümüyor😅 bebek konusunda kararsızı ben de 23-23.5 okeyim de 22'de çok üşüyorum😅
Bende yanıyorum 😀 doğumdan sonra vitaminlerin gene verdi doktorum kullan dedi. Belki o yüzden sürekli isyan halindeyim. Kan değerlerin düşmüştür belki. Sonuçta emzirion

Kızlar uykum yok aklıma takıldı bugün 2. Günü oluyor sanırım bu bebişler ikinci günlükken (sorumun saçmalığı) kaç kere kaka yapiyodu sizin ya :(

Kızlar ya eşimin boğazları kötü büyük ihtimal bağışıklığı düştü yorgunluktan ve hasta oluyor. Ama ilk başta alerji sandığı için çünkü alerjide de benzer belirtiler gösteriyor İnci ile baya yakın temastalardı bu gece çalışmadan geldiği için denk geldi salonda yattı ama az önce bile kucağına aldı kızımı ne yapmak lazım nasıl koruyabilirim yavrukuşumu?

İçine mi doğdu kiz jggjbhjfhv tam da buraya yazmaya girmiştim etiket atmışsın 🥰🥰 minik kuşumu 28 şubat 00.30 da doğurdum ☺️☺️ 3800 doğdu tosunum, 50 cm 🥹 şuanda evdeyiz alışma süreci 🤗🤗🤗
Gözünüz aydınnn 🌸❤️🧿 Allah analı babalı büyütsün.

Kızlar ya eşimin boğazları kötü büyük ihtimal bağışıklığı düştü yorgunluktan ve hasta oluyor. Ama ilk başta alerji sandığı için çünkü alerjide de benzer belirtiler gösteriyor İnci ile baya yakın temastalardı bu gece çalışmadan geldiği için denk geldi salonda yattı ama az önce bile kucağına aldı kızımı ne yapmak lazım nasıl koruyabilirim yavrukuşumu?
Bolbol emzir şuan için hastalık belirtisi yok bebekte. Ona en iyi ilaç anne sütü.

Biz doktor kontrolmüze gittik 2,755 gram 51 cm olmuşuz. 🐣 2. Aylık oldu oğluşum ama doğması gereken tarih e göre daha sıfır aylık dedi doktor 🤣 dedim büyükler sürekli bu çocuk aç süt yetmiyor diyorlar mama vermemi ima ediyorlar 😀(büyükler=kv) mamaya hiç gerek yok acele etmeyin kilo alsın diye herşey sağlıklı ilerliyor dedi. İçim rahatladı çok şükür. Kalça ulturasonu çekildi bide hepatit B ikinci dozu yapıldı. Herşey yolunda hamd olsun. 🙏🩵🧿

Biz doktor kontrolmüze gittik 2,755 gram 51 cm olmuşuz. 🐣 2. Aylık oldu oğluşum ama doğması gereken tarih e göre daha sıfır aylık dedi doktor 🤣 dedim büyükler sürekli bu çocuk aç süt yetmiyor diyorlar mama vermemi ima ediyorlar 😀(büyükler=kv) mamaya hiç gerek yok acele etmeyin kilo alsın diye herşey sağlıklı ilerliyor dedi. İçim rahatladı çok şükür. Kalça ulturasonu çekildi bide hepatit B ikinci dozu yapıldı. Herşey yolunda hamd olsun. 🙏🩵🧿
Evet ya prematüre bebeklerde sanırım ilk 2 yıl düzeltilmiş yaş olarak ilerleyecekmişiz. Aşıları doğduğu güne göre ama diğer aşamaları düzeltilmiş aya göre ayarlayacaklarmış. Siz de artık yenidoğan boyutuna gelmişsiniz. Biz de ayın 10 unda ropa 13 ünde de dr kontrolüne gideceğiz. Bakalim bu sefer bizi neler bekliyor olacak.

Back