- 7 Şubat 2022
- 784
- 1.198
- 33
Öncelikle geçmiş olsun, her bebeğin derdi sorunu başka bizimki yemek yer ben yediririm kendi ekmek salatalık vs yer, yer ama uyumaz işte. Bizimde sorun uyumamasi. Allah hepimize sabır versin.Merhabalar geçen hafta iştahsızlık ve sık kaka şikayetiyle doktora gittik rutin kan tahlilini şimdi yapalım. Dedi ve kansızlık vitaminlerde eksiklikler çıktı Demir damlamızı 16 ya çıkardık b12 eklendi iştah için ekstra damla ve biogai başladık iştahsızlık yaşayanınız var mı biliyorum yeme konusu herkeste sıkıntı ama normalin daha azı yeme yaşayan var mı bu süreçte blw nin pişmanlığını o kadar çok yaşıyorum ki 2 lokma ağzına girsin diye 1000 takla atıyorum çok yıpratıcı 8 aylık bebekleri görüyorum kendi başlarına nasıl güzel yiyorlar benim bebeğimin yaptığı daha doğrusu benim yaptığım asla yemek yemek değil bu arada tırnaklarımız da kırılıyor bu durumu da yaşayan var mı özellikle ayak baş parmağı çinkoda sıkıntı yönelendim biotin başlayacağım boylar ne durumda kiloyu KimsePaylaşma taraftarı değilim herhalde hala
9 ay kontrolunde kan vereceğiz bizde bakalım ne çıkacak ona göre demir e başlayacağız.
Kızım 1 nisan doğumlu 8.5 aylik yani, aşağı yukarı boyu 72 cm kilo da 9 küsur haftaya aile hekimliğine gideceğiz net belli olur.