• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar ilk defa kaka da kan gördüm,yani bence kandı. 11 de ilk defa armut yedim, 1 deki kakaya etki eder mi? Armuttan mı aceba, farkli olarak bi tek onu yedim

Benimki de oyle canim cok sevdi yavas verince ya da bitince agliyor telaşından yiyemiyor o yuzden tok karnına bi yarim saat sonra veriyorum daha sakin oluyo. Kakada ben de havuc parcalari gördüm. Bnce cok vermemek lazim japon baligi gibi bunlar doyduğunu anlamiyo surekli istiyo 😂 hayatin tadini aldilar resmen ek gıdada dünya varmış dediler gibi. Max 3 yemek kaşığı vermek gerekiyomuş ben oyle yapmaya calisiyorum. Yogurt yiyosa biraz daha fazla verebiliyorum tek öğün veriyorum sadece
Ben küçük Bir havucu gün içinde minik minik yedirdim. Önce beni emdi, biraz havuç yedi, üstüne yine beni emdi gibi. kesinlikle artık yemek yemek istiyor. biz sofradayken çıldırıyor gelip yemek için Ve balık kısmına katılıyorum 😂😂😂 doymak nedir bilmiyor 😂😂😂
Kakada sindirilmemis besin parçaları görmek bebek daha o besinleri sindiremiyor demek. O besinin verilmesi bir süre ertelenebilir . Benim oglaninda kakasında havuç parçaları vardı artık vermiyorum 1 ay sonra tekrar denerim vermeyi.
İstiyor vereyim diye düşünme daha bağırsakları gelişmedi sıkıntı çekebilirsiniz
Zaten sizde kabızlık problemi de oluyordu o yüzden ekstra dikkat et bence azar azar vererek alıştırmak gerekiyor.
Ben de dedim acaba tam püre yapmadan verdik o yüzden mi kakada gördüm ama doğru bilmiyormuşum demek ki. Kabızlık şikayeti Demir desteğinden sonra kayboldu çok şükür. Her gün düzenli olarak yapıyor aman nazar değmesin 🧿 🥹 kabakta da mesela kakası hafif yeşildi, içinde parça yoktu ama rengi değişmişti. Bence de erken yedirmek için, amacım tattırmak ama yemeye saldırınca hadi yedireyim dedim. Teşekkür ederim 🌸

Kızlar ben tadımlara başladım. Yoğurt ve kabaK sonrası dün havuca geçtim. Normalde ilk gün 1 çay kaşığı yemesi gerekirken küçük bir havucu bitirdi, Tüm gün içine yaya yaya yedi. Bitince de sinirlendi daha yemek istedi 😂 neyse, bugün tabii kakada sürekli havuç var. 2 kez kaka yaptı. kakası hem koyu kıvamlı hem de içinde havuç parçaları mevcut. Bi yandan da korktum midesi mi bağırsakları mı öğütmedi acaba diye. Bugün havuçta 2. Gün. Yine deli gibi yemek istiyor. Bitti deyip vermeyince sinirleniyor, kendiliksizce hem havuç yiyor hem beni emiyor. sevineyim mi korkayım mı bilemiyorum. Daha 5 ay 6 günlük. Ne yorum yaparsınız?
Yok anam benimki kapatıyor ağzını. İstemiyor ek gıda falan 😔

Ben küçük Bir havucu gün içinde minik minik yedirdim. Önce beni emdi, biraz havuç yedi, üstüne yine beni emdi gibi. kesinlikle artık yemek yemek istiyor. biz sofradayken çıldırıyor gelip yemek için Ve balık kısmına katılıyorum 😂😂😂 doymak nedir bilmiyor 😂😂😂

Ben de dedim acaba tam püre yapmadan verdik o yüzden mi kakada gördüm ama doğru bilmiyormuşum demek ki. Kabızlık şikayeti Demir desteğinden sonra kayboldu çok şükür. Her gün düzenli olarak yapıyor aman nazar değmesin 🧿 🥹 kabakta da mesela kakası hafif yeşildi, içinde parça yoktu ama rengi değişmişti. Bence de erken yedirmek için, amacım tattırmak ama yemeye saldırınca hadi yedireyim dedim. Teşekkür ederim 🌸
Bize de kabak gaz yaptı biraz da yüz çevresi kızardı o yüzden kabağı da bir süre erteledik .

Yok anam benimki kapatıyor ağzını. İstemiyor ek gıda falan 😔
Oyunla filan denedin mi? Ben klasik uçak geliyooooo filan diye 1-2 gösterdim, şimdi kaşığı görünce saldırıyor.
Bize de kabak gaz yaptı biraz da yüz çevresi kızardı o yüzden kabağı da bir süre erteledik .
Yaaaa geçmiş olsun 😕 benim de oğlanın kollarında hafif döküntüler var ama tadımlara başlamadan önce olmuştu hani o çok sıcaklarda. başka hiçbir yerinde yok. kollarının dirsek içlerinde isilik gibi. Ek gıdaya yormadım öncesinde piyasaya çıktığından Ama geçmedi de. Endişelenmeli miyim bilemedim şimdi.

Kızlar ben tadımlara başladım. Yoğurt ve kabaK sonrası dün havuca geçtim. Normalde ilk gün 1 çay kaşığı yemesi gerekirken küçük bir havucu bitirdi, Tüm gün içine yaya yaya yedi. Bitince de sinirlendi daha yemek istedi 😂 neyse, bugün tabii kakada sürekli havuç var. 2 kez kaka yaptı. kakası hem koyu kıvamlı hem de içinde havuç parçaları mevcut. Bi yandan da korktum midesi mi bağırsakları mı öğütmedi acaba diye. Bugün havuçta 2. Gün. Yine deli gibi yemek istiyor. Bitti deyip vermeyince sinirleniyor, kendiliksizce hem havuç yiyor hem beni emiyor. sevineyim mi korkayım mı bilemiyorum. Daha 5 ay 6 günlük. Ne yorum yaparsınız?
Yemek istiyorsa ver yesin.
Bağırsaklarda da sıkıntı yoksa ne mutlu size maşallah.
İştahlı bebek süper bir bebek

Kızlar benim kız uyumadan önce 1 saat deli gibi ağladı dişi kaşınıyor soğutup dış kaşıyıcı veriyorum rahatlıyor

Onun dışında kabak hiç sevmedi tatlı patates sevmesede yedi

Kızlar benim kız uyumadan önce 1 saat deli gibi ağladı dişi kaşınıyor soğutup dış kaşıyıcı veriyorum rahatlıyor

Onun dışında kabak hiç sevmedi tatlı patates sevmesede yedi
İki gündür benim oğlan da çok ağlıyor çok üzülüyorum özellikle gece çok huzursuz ediyor sanırım bana sokulup sokulup ağlıyor

Yemek istiyorsa ver yesin.
Bağırsaklarda da sıkıntı yoksa ne mutlu size maşallah.
İştahlı bebek süper bir bebek
Ya öyle de yazmış ya arkadaş kakada yediği besini görüyorsan vücudu o besini öğütmeye hazır değildir diye. O yüzden endişeliyim. Kaş yaparken göz çıkarmayalım bir de. Çok küçük daha.

Bizde yogurdu uzunca bir sure rafa kaldirdik birseylerin icine katabilirim ama tek yedirmem alerji yapmadi ama midesini cok bulandirip kusturuyor. 3 ayri zamanda yogurtla yaptigimiz ogunde aynini yasadik.

Oyunla filan denedin mi? Ben klasik uçak geliyooooo filan diye 1-2 gösterdim, şimdi kaşığı görünce saldırıyor.

Yaaaa geçmiş olsun 😕 benim de oğlanın kollarında hafif döküntüler var ama tadımlara başlamadan önce olmuştu hani o çok sıcaklarda. başka hiçbir yerinde yok. kollarının dirsek içlerinde isilik gibi. Ek gıdaya yormadım öncesinde piyasaya çıktığından Ama geçmedi de. Endişelenmeli miyim bilemedim şimdi.
Yok denemedim de, istemedi alsem ya. Ben de erteledim. Atlamıyor zaten yemeklere de. Bugün eşim kavun degdirmis dudağına. Atlamış eşek 😂
Tatlı şeyleri seviyor 😂😂

Benim oğlan şaşırdı. Önce önce alt iki dişi patlamıştı. şimdi yukarıdan Sağlı sollu köpek dişleri geliyor. Vampir gibi tövbe estağfurullah 😂😂😂 neyse, çıldırıyor doğal olarak. Bu kudurmalar dişler içinmiş 🥹 aldık elimize kaşıma fırçamızı eşimle, sabahtan akşama daman fırçalıyoruz patlasın diye bir an önce.

Benim oğlan şaşırdı. Önce önce alt iki dişi patlamıştı. şimdi yukarıdan Sağlı sollu köpek dişleri geliyor. Vampir gibi tövbe estağfurullah 😂😂😂 neyse, çıldırıyor doğal olarak. Bu kudurmalar dişler içinmiş 🥹 aldık elimize kaşıma fırçamızı eşimle, sabahtan akşama daman fırçalıyoruz patlasın diye bir an önce.
Dışını fircala bol bol, o da rahatlatır. Salatalık ve ya yeşil soğan ver eline kemirsin 😂

Ya öyle de yazmış ya arkadaş kakada yediği besini görüyorsan vücudu o besini öğütmeye hazır değildir diye. O yüzden endişeliyim. Kaş yaparken göz çıkarmayalım bir de. Çok küçük daha.
Bizim doktor da 7. Aydan önce bağırsaklar sindirmiyo olduğu gibi dışarı cikiyo demisti

Dışını fircala bol bol, o da rahatlatır. Salatalık ve ya yeşil soğan ver eline kemirsin 😂
İki kel dişiyle salatalığı koparmıştı, boğazına kaçar diye korkarım veremem 😂 tetagil aldım sürüyorum fırça ile o sanki iyi geliyor 🤔

Back
X