• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Asla tutmuyor, sıkılıp atıyor 😂😂😂😂 anca benim omuzlarımı, ellerimi, bacaklarımı, ne bileyim neresini bulursa bi tarafımı kemirsin 😂😂😂
Bizimki 2 gündür mama sandalyesini kemiriyor 😂😂 ama diş falan yok

Kizlar sahte emzik emiyordu kızım bu sabah ters cevirmis isirmak için ama ağzına plastik kısmı ağzından çıkmayacak şekilde sokmuş ağladı garip bir şekilde ben yatakta oda anne yanı beşikte onumde önümde olmasa ne olurdu bilmiyorum biraz zorlanarak çıkardım birkaç dakika daha ağladı neyse sakinleşti uyarmak için yazıyorum sizleri
0.6 ay emzikti acaba 6.12 ay olana gecsem diyorum o yüzden

Kizlar sahte emzik emiyordu kızım bu sabah ters cevirmis isirmak için ama ağzına plastik kısmı ağzından çıkmayacak şekilde sokmuş ağladı garip bir şekilde ben yatakta oda anne yanı beşikte onumde önümde olmasa ne olurdu bilmiyorum biraz zorlanarak çıkardım birkaç dakika daha ağladı neyse sakinleşti uyarmak için yazıyorum sizleri
Ay Allah esirgesin
İyiki hemen farketmişsin canım

Kızlar ek gıdayı nasıl veriyorsunuz bebeklere yarı yatar pozisyonda mi yoksa mama sandalyesinde oturtarak mi
Mama sandalyesindede veriyorum anakucagindada anakucagı daha rahat oturarak yerken kasigi havada kapiyo 😅 ana kucaginda daha hakim olabiliyorum ellerine

Cok gecmis olsun. 6 12 1 tane al bakalım severmi kimi almiyor buyuk emzigi. Benimki inatla cigniyor emmiyor ama denemeye devam ediyorum.

Yulaf unumuz geldi su ile pisirip üzüm rendeledim üzüm pek tat vermedi ama sevdi yinede sükür

Cok gecmis olsun. 6 12 1 tane al bakalım severmi kimi almiyor buyuk emzigi. Benimki inatla cigniyor emmiyor ama denemeye devam ediyorum.
Bosver en zor zamanları geçirdik emziksiz.
Almıyorsa bırak deneme.
Benim büyük kızım 3 yaşında. Simdi de emzik daha kıymete bindi gece yatarken emdigi emzigi,
Kardesi geldi geleli tüm gün emmek istiyor.

Benim kızda aynısını yaptı ağzından zor cikardim ama acıdı ağzı ağladı baya

Şuan ne yiyorsun harbiden? 😔 Banada aksine ek gıdaya başla dedi. Ama inanır mısın kakasındaki mukus azaldı ek gıdaya başlayınca. Ama bugün kabız gibi katı yaptı afedersin. Alerjiyken hep isal yapıyordu ortası yok benimkinin. Sizi niye ek gıdaya başlatmadı? Banada 3 gün kuralı şart değil 2 gün denesende olur dedi mama kullanıyor musun? Birde şimdi sen et süt yumurta vs tüketmediğin için b12 düşer sende de bebektede. Vitamin kullan istersen
Yulaf sütü hindistan cevizi sütü
Glütensiz yulaf aldım muzla karıştırıyorum tok olayım diye
Karabuğday patlağı aldım ve bol patates
Zeytn salatalık armut elma
Hayat çok zor ya

Valla kan bitmeden ek gıdaya bşlmayı sakıncalı buldu doktoru
Annem yemek yapmıştı mısır unu baharatları hep buğday ve susam katkılıymıi 1 aydır boşa açım gibi oldu çok zorlanıyorum ya bakalım daha kan bitecek de bia başlayacaz ohooo
Emziren anneler hamilelik başlangıç kilosunun altına düşmesi sakıncalı.
Dikkatli olun sağlığınız için.
50 kiloyla hamile kaldım 46 gördüm geçen perişanım ya

Yulaf sütü hindistan cevizi sütü
Glütensiz yulaf aldım muzla karıştırıyorum tok olayım diye
Karabuğday patlağı aldım ve bol patates
Zeytn salatalık armut elma
Hayat çok zor ya

Valla kan bitmeden ek gıdaya bşlmayı sakıncalı buldu doktoru
Annem yemek yapmıştı mısır unu baharatları hep buğday ve susam katkılıymıi 1 aydır boşa açım gibi oldu çok zorlanıyorum ya bakalım daha kan bitecek de bia başlayacaz ohooo

50 kiloyla hamile kaldım 46 gördüm geçen perişanım ya
Canım çok geçmiş olsun.
Kendine de bakmak zorundasın.
6 ay maşallah iyi dişini sıktın emzirdin.
Eger sağlığın için sakincalisa başka alternatif düşünün.
Doktorunla görüşün belki mama takviyesi olur.

Canım çok geçmiş olsun.
Kendine de bakmak zorundasın.
6 ay maşallah iyi dişini sıktın emzirdin.
Eger sağlığın için sakincalisa başka alternatif düşünün.
Doktorunla görüşün belki mama takviyesi olur.
Dedim kuzu ama alerjik olduğu için mamaları önermiyo alerjik bebe maması var bir tane ona da riske atmaya gerek yok çok hassas dedi böyle sürünmece devam kanı bitirince ek gıdada belki sorunlar çözülmeye başlat benim diyeti de açar azıcık amin

Bosver en zor zamanları geçirdik emziksiz.
Almıyorsa bırak deneme.
Benim büyük kızım 3 yaşında. Simdi de emzik daha kıymete bindi gece yatarken emdigi emzigi,
Kardesi geldi geleli tüm gün emmek istiyor.
Emse belki dk bi uyanmaz gece sakinlesir arabada uyur memede uyuyo ama yok emmiyor cigniyor 😬

Back
X