- 13 Mayıs 2024
- 24
- 12
- 32
Tam olarak biz de ayni seyi yasiyoruz birebirAynı durumdayız tamamen. Dedesi reflü yastığındayken dizinde çok hafif salladı rahatça uyudu, iki saati geçti uyuyor içeride. Ama gece 5 buçuğa kadar uyutmadı beni de babasını da. Benim dermanım kalmadı artık babası salladı beşiğinde ama yine reflü yastığında ağzında emzik. Yani uyuyor dalıyor bayağı derin. Hiçbir şey yokken mızırdanmaya başlıyor. Sallamayla da durmuyor yine meme istiyor. İnat ettim meme de vermedim bir süre. Çünkü memede uyuyor koyunca uyanıyor. Emdikçe gazı oluyor midesi rahatsız oluyor yiyip yatınca. Yedikçe kaka çiş yapıyor mecbur altını açıyorum bu sefer uykusu açıldığı için sinirleniyor. Emdikten sonra dik şekilde kucağımda tutayım desem hani midesi için yine uyanıp sinirleniyor. Acayip bir kısır döngüdeyim.
Bir de kendimi aşırı başarısız hissediyorum. Gündüz emdikten sonra babaanne dede içeriye alıyor ben dinleneyim diye. Onlara sıfır sıkıntı. Gece bizim canımıza okuyor. Acaba beşik sallamasını mı sevmiyor diyorum. Aynı şekilde dizimde salladım reflü yatağındayken yine aynı. Valla delirmem yakın. Gece ağladıkça içeriden gelip soracaklar alalım mı diyecekler diye çekiniyorum bir de. Eşim de kızıyor saçmalama diye.