2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ne zamana kadar kullanacaksın Peki? Ben 3 temmuzda başladım, 21 temmuza kadar kullan dedi doktorum. Dün test yaptırdım işte. Sonucuma göre “artık kullanma, progestan içiyorsun zaten” dedi. Bıraktım, bugün hiç içmedim. Nette okuyorum, hamileliğinde 2-3 ay kullanan varmış.
Progestan ile bir alakası yok onun bildiğim kadarıyla bende progestanı hem fitil olarak hem iğne olarak kullanıyorum. Estrofemide 10. Haftaya kullanacaksın dedi doktorum 8. Haftada 2 ye düşecek 10. Haftayada tamamen bırakacağım.

Progestan ile bir alakası yok onun bildiğim kadarıyla bende progestanı hem fitil olarak hem iğne olarak kullanıyorum. Estrofemide 10. Haftaya kullanacaksın dedi doktorum 8. Haftada 2 ye düşecek 10. Haftayada tamamen bırakacağım.
Ya Ben de bayram tatiline denk geldiğim için doktora ulaşamıyorum. Sadece hemşire ile irtibata geçip öyle doktora soru sorabiliyorum. İşte dün testim 72 çıkınca doktora ulaştı hemşire, Estrofemi hemen bıraksın demiş. 🤔

Güzel anneler, Happy Mom adında bir uygulama indirdim. Her gün farklı saatlerde bebegimin adına 2 mesaj yolluyor. O kadar sevimli ki🥰 Bu bile günümü güzel geçirmeye yetiyor. Tavsiye ederim. Bir de Hamilelik+ programını kullanıyorum gayet memnunum. Siz ne kullanıyorsunuz?
Bende bu ikisini ve banu ciftciyi kullanıyorum 😍 happy mom her gün farklı birşeyler yazıyor her gece 12den sonra onu okuyorum 😂

Kızlar 7+4üm bugün inanılmaz göğüslerim kaşınıyor. Siz hiç yaşadınızmı böyle birşey kaşımaya da korkuyorum çok göğüsleri ellemekte iyi değilmiş ama çok fenaa. Birde alt karnımın bir noktasına sadece ara ara birşey batıyor 🙄

Neyse ki çok iyi kalpli bir arkadaşım var bana her konuda destek eşimden daha çok destek oluyor , hamileliğime belki eşimden daha çok sevinmiştir ,çok üzülüyorum kızlar çok…
Allah yardımcın olsun canım. İns kısa sürede biter gider aranızdaki sıkıntı. Hem hamilelik hemde sonrası için sıkıntı olmasın. İyiki yanında destekçin var.🙏

Ya Ben de bayram tatiline denk geldiğim için doktora ulaşamıyorum. Sadece hemşire ile irtibata geçip öyle doktora soru sorabiliyorum. İşte dün testim 72 çıkınca doktora ulaştı hemşire, Estrofemi hemen bıraksın demiş. 🤔
Tüp bebek mi sizinki de tüp bebekte 12. Haftaya kadar kullandıran var ama her doktorun tarzı farklı tabi

Canım beta artışı ile hafta tahmini yapılmıyor çünkü her hamilelikte farklı hızla artıyor. Ona kafanı takma. Bir de eğer doğum tarihi 9 mart ise şuan 7.haftadasın daha. Yani 7+4 dedigin aslinda 6hafta 4 günlük. Ultrasonda 5+4 çıkmış. Bir hafta bu da normal. Benim de ultrasonda 2 gün geride çıktı. Doktorum sorun olmadığını söyledi. Bence kafana hiç bunları takma. Daha kötü birşey yokken kendini de bebeğini de stres yapma. Dinlen, bol bol elini karnına koyup dua et, bu güzel anların tadını çıkar güzel annecim🌸 Sevgilerle💕
Çok teşekkür ederiiimm❤️

Arkadaşlar 5 haftalıĝım sizler yürüyüş yapıyomusunuz 5_10 dk gibi kısa mesafe . Ben yapamıyorum aĝrım oluyo hemen . Ayakta duramıyorum dinlenince geciyo leke falan yok Allaha sükür. Bu haftalarda sürekli yatacak mıyız yoksa 5_10 dk zarar olurmu
Benim doktorum günde 30 dk hafif tempoda yürüyüş dedi. Ben utanıyorum ne yazık ki nöbet usulü çalıştığım için yoruluyorum ve kasık ağrım oluyor o yüzden daha fazla yuklenmeyeyim diyorum 🤷🏻‍♀️

Ya kızlar benim göğüslerim yanlardan doğru özellikle çürümüş gibi ağrılar bu kadar şiddetli ağrıması normal mi 6+3 6 haftadır çekiyorum ben bu ağrıyı dokunamıyorum üstüne hafif uyuyamıyorum
Bende de durumlar inanır mısınız sütyen yokken rüzgar gelince bile acıdı 😁😁😍

Kızlar 7+4üm bugün inanılmaz göğüslerim kaşınıyor. Siz hiç yaşadınızmı böyle birşey kaşımaya da korkuyorum çok göğüsleri ellemekte iyi değilmiş ama çok fenaa. Birde alt karnımın bir noktasına sadece ara ara birşey batıyor 🙄
Bu süreçte gögüsler hem hassaslaşıyor hem de büyüyor. Büyüdükleri için kaşınıyor olabilir mi acaba🤔 Yaşamadım ama bana normal geldi o yüzden.

Umarım vardır biz kalp sesini duyamadık henüz ama çok hoş ve çok fazla sayıda resmî oluyor doğana kadar albümü oluşacakmış 🤗😍

Umarım ya insan çok panikliyor. 9 ay hep yüreğimiz ağzımızda geçmez inşallah 😏
Kesinlikle canım için rahat olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Benim kız 3 yaşını bitirdi bile çok korktuğum zamanlar oldu ama geçiyor🥰

X