2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
hayirli olsun 🥰 geç döllenme sayilir sizinki. aslinda adetin ilk gününe gore hesaplanir 4+2 şuan sizin ama geç döllenme olduğu icin doktor keseyi gördükten sonra tahmini hafta gün soyleyecek muhtemelen bir hafta küçültüp soyleyecek
hiç doktora daha gitmeyeyim değil mi 100 200 görebilirsem gideyim :d en iyisi cuma bir daha kan vereyim azsa daha ptesi de veririm kafam da karıştı vallahi iyice öf :KK70: tahmini regl tarihimi bile anlamıyorum 19undan itibaren mi 14 saycam 22 sinden itibaren mi diye

hiç doktora daha gitmeyeyim değil mi 100 200 görebilirsem gideyim :d en iyisi cuma bir daha kan vereyim azsa daha ptesi de veririm kafam da karıştı vallahi iyice öf :KK70: tahmini regl tarihimi bile anlamıyorum 19undan itibaren mi 14 saycam 22 sinden itibaren mi diye
eğer lekelenme veya ciddi ağrı olmazsa hcg en az 1000 olmadan gitmeyin göremez çünkü

merhaba arkadaslar. dün yaptırdıgım test ile hamile oldugumu öğrendim:) fakat kafami kurcalayan seyler var.
sat 19 mayıs, 28 haziranda test yaptırdım beta hcg 160.08 çıktı. sizce bu değer normal midir? 30-33 günde bir adet oluyorum
tekrardan merhaba. bugün yaptırdığım(30 haziran) testte değerim 366,47 çıktı. 2 katına çıkmış görünüyor. bu sonuçlardan kaç haftalık olduğunu tahmin edebilir miyiz? değerim 1500 üzerine çıktığı gün doktora gitmeyi düşünüyorum, ultrasonda da görebilelim.

Merhaba. Ben de 34le öğrendim bu akşam. 🙏🏻 Çok düşük. ☹️ Yumurtamın çatlamasının üzerinden 12 gün geçti düşük mü onu bile bilmiyorum. 😆

Kuzu değer 1000 olmadan gitmek çok gereksizmiş az sabret😂

Merhabalar herkese,başlığı görünce atladım direkt😊sat 28 Mayıs 29 Haziran da test yaptım çift çıkınca dün kan verdim ASM de sonuç 1875 aile hekimi gebelik var dedi Cumartesi ye kadın doğum dan randevu aldım acaba kese görünür mü kalp atışı duyulur mu sizce😊

Teşekkür ederimm sizinde inşallah ❤️❤️

Aminnn inşallah hepiniz görün sağlıkla büyüsünler 😍💙
Bugün nasıl gittim doktora bilemezsiniz elim ayağım titreyerek 2 dış gebeliğim vardı. Bunda da 2 kere kan verdim farklı laboratuvarlarda artış tam 2 kat olmamıştı ama yaklaşmıştı. Doktorum farklı laboratuvar olduğundan olabilir 2 gün sonra 😬tekrar ver dedi. Vermedim kanı dedim ağrım sızın olmadığı sürece 1 hafta beklicem. Çok şükür iç gebelikmiş 😍🤲🏼🤲🏼
Çok sevindim 🙏🏻 İnşallah sağ salim kucağına da alırsın. Demekki tam uygun zaman şimdiymiş minik beklemiş beklemiş gelmiş 🥰

Yukarıdaki mesajıma kimse cevap yazmamış ☹️kese ve kalp atışını görenler HCG değerleri kacken gördüler ve duydular acaba yazabilirleese çok sevinirim 😊

Yukarıdaki mesajıma kimse cevap yazmamış ☹️kese ve kalp atışını görenler HCG değerleri kacken gördüler ve duydular acaba yazabilirleese çok sevinirim 😊
Cnm ben kendim için söyleyeyim daha kese ve kalp atışı değerlere ulaşmadım pazar günü hcg 577 idi 12 temmuzda gitmeyi düşünüyorum doktora 6. Hafta oluyor her şey daha net görünür diye ama istersen cumartesi sen git kese görünür sanırım o değerlere

Keseyi ben geçen hafta 1500 civarındayken gördüm canım tam 4 haftayı doldurup beşe girdiğim gün gitmiştim doktora. Yani 1000 i geçmeden gitmenin anlamı yok pek

Keseyi ben geçen hafta 1500 civarındayken gördüm canım tam 4 haftayı doldurup beşe girdiğim gün gitmiştim doktora. Yani 1000 i geçmeden gitmenin anlamı yok pek
Çok teşekkürler cevap için,benim de 1875 o zaman görürüz muhtemelen 🙏kalp atışı duydunuz mu peki?

16.günümde cok şükür silikte olsa pozitifi gördüm. Yarında kan ile tescillersem bende bu baslıkta olacagımmm😂😂🤭
Merhabalar herkeseee

Eklentiler

• 4512B416-6E19-4037-9DC3-CEFD99E37413.jpeg
    4512B416-6E19-4037-9DC3-CEFD99E37413.jpeg
    62,2 KB · Görüntüleme: 75
Çok sevindim 🙏🏻 İnşallah sağ salim kucağına da alırsın. Demekki tam uygun zaman şimdiymiş minik beklemiş beklemiş gelmiş 🥰
İnşallah canımm hepimizin miniği sağlıkla gelsinn 😍🤗🤗
Ben geçen hafta çarşamba hcg 325di. Birdaha vermedim. 1 hafta bekledim dün doktora gittim. Hcg m kaçtı bilmiyorum. Son adete göre 5+3 diye hesaplamıştım ama ultrasonda 5+0 çıktı kese ve bebek gözüktü 😊

X