- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
Hic de içmedim kafeinsiz turk kahvesinin yerini tutar miBen bir fincan içiyorum
Kafeinsiz olandan aliriz bizde
Tutmaz su gibiHic de içmedim kafeinsiz turk kahvesinin yerini tutar mi
Sen kendinde progestan alabilirsin canım eczane den parayla korkuyosan ben ilk 5 haftalık tamamlanana kadar içtim önce kimyasalım var diye 105 lira2 gün sonra kan sonucunu tekrarlıyalım dedi,sağlıklımı sağlıksızmI görelim dedi ,ama ağrı için falan tutunması için falan hiç ilaç yazmadı
İnsallah en kısa zaman da yüzün gülsün canım umarım olmustur hissediyosundurSüper evet senin burun kanaman meşhur kuzum
Evet akıntı geçen ay bendede o akıntı belli etmişti bana yanilmamistim... İnshaAllah bakalım bu ay yine değişiklikler var bakalim
bende baktırıcam canım yarın . kimyasal mi değil mi diye bakalım. umarım çok güzel haberler ile gelirizŞuan benim 32 beta yarın tekrar kan ile bakılcak kimyasal mı değilmi diye
Canım sonuc çıktı mıYok çıkmadı canım ya 3 saat oldu bekliyorum
evet tatlım. :) hemen kabarıp kaşınıyorum bakalım ne yapacağızAnladım tatlım alerjik bünyen.
Canım bunu kafana göre içebiliyomuyuz benimde kmyasal gebeliğim oldu 2 kere . bende alıp içeyim yarın doktora danısıpSen kendinde progestan alabilirsin canım eczane den parayla korkuyosan ben ilk 5 haftalık tamamlanana kadar içtim önce kimyasalım var diye 105 lira
Bana kendi doktorum oglumda demişti korkuyosan içebilirsin diye oglum da da kalp atışı duyana kadar içtim ben oglumdan önce de bir kimyasalım vardı dersen zaten ya yazar yada al der sakıncası yokCanım bunu kafana göre içebiliyomuyuz benimde kmyasal gebeliğim oldu 2 kere . bende alıp içeyim yarın doktora danısıp
İnşallahhhbende baktırıcam canım yarın . kimyasal mi değil mi diye bakalım. umarım çok güzel haberler ile geliriz
Canım sonuc çıktı mı
evet tatlım. :) hemen kabarıp kaşınıyorum bakalım ne yapacağız
Zaten bebek tutunsun ye veriyolar kanaması olanlara veriyolar oyle bi ilaçCanım bunu kafana göre içebiliyomuyuz benimde kmyasal gebeliğim oldu 2 kere . bende alıp içeyim yarın doktora danısıp
Aynen ben örgümü atarım eve gidince kızlar bişey diycem hamileliğinizi saklıyo musunuz benim çevremdekiler duydu valla o ondan o ondanBurdan da atarız ya ay hep test mi aticaktik biraz da bebek battaniyesi yelegi patiği falan atalım
Bana kendi doktorum oglumda demişti korkuyosan içebilirsin diye oglum da da kalp atışı duyana kadar içtim ben oglumdan önce de bir kimyasalım vardı dersen zaten ya yazar yada al der sakıncası yok
Zaten bebek tutunsun ye veriyolar kanaması olanlara veriyolar oyle bi ilaç
KızlaaaarAynen ben örgümü atarım eve gidince kızlar bişey diycem hamileliğinizi saklıyo musunuz benim çevremdekiler duydu valla o ondan o ondan
Amin canım çok teşekkür ederimOzaman tekrar tebkeri edeyim ben. Yinede canım.insnaAllah kucağına almak da nasib olur
2 kez kimyasal geçirdim saklıyorum. :)Kızlaaaar
Ne demek canım korku herseye yetıyo zaten insallah saglıkla ilerlersağol canım yarın sabah doktora söyleyeceğim çok teşekkğrederim
Hemen mi dedin ben ilk gebeliğimi 12 yada 13 haftalık soyledim annemlere bile bu ikinci yine kimsenin haberi yok uzak da liseden arkadasın var yakın her seyi konusuruz bi ona dedim baska bilen yokKızlaaaar
Kuzum ben kimseye soylemedimmm annemlerin bile haberi yok bir esim bi doktorum bi de siz biliyorsunuz keseyi görene kadar yok söylemicem mümkünse diğer akrabalar hic duymasın onlardan doğana kadar bile saklayabilirimKızlaaaar
Ben ilkinde düşük yapinca henüz bunu kimseye soylemedim sadece iş yerindekiler biliyorAynen ben örgümü atarım eve gidince kızlar bişey diycem hamileliğinizi saklıyo musunuz benim çevremdekiler duydu valla o ondan o ondan
Alttan muayenede ben istemiyorum ya bende görmek istiyorum6 haftalıkken duyuluyor sanırım kalp atışı benim şuan adetim 3 gün gecikti doktor vajinal muayene de keseyi görürüz bi kaç gün sonra da karından ultrasonla gözükür dedi korkudan gitmedim
Kalp atisini duyunca annemlere kayinvalidemlere soyleyecegimBen ilkinde düşük yapinca henüz bunu kimseye soylemedim sadece iş yerindekiler biliyor