- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
Amin canım Allah razı olsun inşallahYaa maşallah canım sağlıkla devam etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım Allah razı olsun inşallahYaa maşallah canım sağlıkla devam etsin
Ben ikisinde içiyorum valla Türk kahvesinin zararı olmadığını söyledilerde nescafeyi bıraktımKahveyi nasıl bıraktın.
1 fincan içsek günlük odamı zararlı
Bende Türk kahvesini bırakacağımı zannetmiyorum. Maden suyu ve suyla içiyorum.Ben ikisinde içiyorum valla Türk kahvesinin zararı olmadığını söyledilerde nescafeyi bıraktım
Tatlım son reglimizin ilk günümü son günümünü baza alıyoruz.Papatyamelo canım biraz geç farkettim ama anca uyanabildim benim son regl tarihim 31 Ocak benide ekleyebilirsin
Hayırlı haberlerle güzel bir süreç nasip olur inşallah hepimizeİçini ferah tut Allah'ın izniyle her sey sırasıyla olur gider ben de kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum eşimin izin alışına gore ya bu cuma ya pazartesi gideceğim
Amin canım iple çekiyorum oglum ve eşim de duysun istiyorum rabbim hepimize bu süreci güzel geçirmeyi nasip etsinHayırlı haberlerle güzel bir süreç nasip olur inşallah hepimize
Maşallah canım yarin bende keseyi görmek için gideceğim hayırlısı bakalım dua edin canlarımKuzular ben dün bebişimin kesesini gördüm çok şükür
İlk günü canimTatlım son reglimizin ilk günümü son günümünü baza alıyoruz.
Ben 6 gündür regl olmuyorum.İlk günü canim
Valla normalde en az 3 fincan turk kahvesi içerdim bayılırım kahveye ama kafeinin zararlı olduğunu okudum sınırlamak gerekiyormus doktoruma gittiğimde danışacağım zararı olur mu diye her ihtimale karşı çok çok azalttım küçük fincanlara yarim koyuyorum o da maksimum iki yuduma denk geliyor benim için bırakmak gibi bi şey bu o yüzden bıraktım dedimKahveyi nasıl bıraktın.
1 fincan içsek günlük odamı zararlı
Canimmm senide tebrik etmismiydimmm ben kız hatirlamadim.suan bu ay çok hamisimizzzzz varŞuan benim 32 beta yarın tekrar kan ile bakılcak kimyasal mı değilmi diye
Canımmmm kuzumm sen ne yaptın ya tatlı kadın...7 gün gecsın öyle git tam 5 haftalık da gözüküyor kese Allah ın izniyle
Bilmemm pek girmiyorum geçen hafta kimoşaydan sonra öühim değil canımmCanimmm senide tebrik etmismiydimmm ben kız hatirlamadim.suan bu ay çok hamisimizzzzz var
Ben bir fincan içiyorumValla normalde en az 3 fincan turk kahvesi içerdim bayılırım kahveye ama kafeinin zararlı olduğunu okudum sınırlamak gerekiyormus doktoruma gittiğimde danışacağım zararı olur mu diye her ihtimale karşı çok çok azalttım küçük fincanlara yarim koyuyorum o da maksimum iki yuduma denk geliyor benim için bırakmak gibi bi şey bu o yüzden bıraktım dedim
Ozaman tekrar tebkeri edeyim ben. Yinede canım.insnaAllah kucağına almak da nasib olurBilmemm pek girmiyorum geçen hafta kimoşaydan sonra öühim değil canımm
Ben gördüm keseyi falan canım cuma yada pazartesi eşimin iznine bağlı kalp atışı için gideceğiz benim en belirgin zaten burun kanaması ben hamile kaldı mı burnum kanıyo bide akıntı normal de yumurtlama olduktan sonra kuru olurum ben ama gebelik oldu mu akıntı hıç bitmiyo beyaz krem kıvamın da yogun bi akıntı surekli ıslaklık altıma kacırdım sanıyodumCanımmmm kuzumm sen ne yaptın ya tatlı kadın...
Snein belirtiler neydi canım bu arada hiç sormadım sana sanirim
Süper evet senin burun kanaman meşhur kuzumBen gördüm keseyi falan canım cuma yada pazartesi eşimin iznine bağlı kalp atışı için gideceğiz benim en belirgin zaten burun kanaması ben hamile kaldı mı burnum kanıyo bide akıntı normal de yumurtlama olduktan sonra kuru olurum ben ama gebelik oldu mu akıntı hıç bitmiyo beyaz krem kıvamın da yogun bi akıntı surekli ıslaklık altıma kacırdım sanıyodum