Ay benim ki duyuldu ufaktan bi pişman oldum ama her namazda ve uyumadan önce sürekli okuyup üflüyorumKuzum ben kimseye soylemedimmm annemlerin bile haberi yok bir esim bi doktorum bi de siz biliyorsunuz keseyi görene kadar yok söylemicem mümkünse diğer akrabalar hic duymasın onlardan doğana kadar bile saklayabilirim
Allah a emanet yavrularımız korkma sen bir şey olmaz Allahın izniyle ilk sanirim senin ondan heyecanla söylüyor insan anlıyorum seni benim ilk bebeğim olacak ama ilk gebeligim değil geçen sene ben de öyle pat diye soylemistim tövbeliyim simdi söyleyemiyorumAy benim ki duyuldu ufaktan bi pişman oldum ama her namazda ve uyumadan önce sürekli okuyup üflüyorum
Ayyy pişman oldum ya cidden zaten ben gidip kimseye hamileyim demedim o buna söyledi diğeri ötekine öyle öyle yayıldıAllah a emanet yavrularımız korkma sen bir şey olmaz Allahın izniyle ilk sanirim senin ondan heyecanla söylüyor insan anlıyorum seni benim ilk bebeğim olacak ama ilk gebeligim değil geçen sene ben de öyle pat diye soylemistim tövbeliyim simdi söyleyemiyorum
kese genelde 5. 6. haftalarda oluşuyor ben 6. haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum canım hem keseyi görmek hem nasip olursa kalp atışını da duymak için ama herkesin farklı olabilir tabi son adet tarihinin ilk gününden hesaplayıp 5 haftayı doldurunca gidebilirsin :)Kızlar kanda öğrendikten sonra kadın doğuma ne zaman gittinşz yada gidiceksiniz???
Kalp atışları ne zaman duyuluyorkese genelde 5. 6. haftalarda oluşuyor ben 6. haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum canım hem keseyi görmek hem nasip olursa kalp atışını da duymak için ama herkesin farklı olabilir tabi son adet tarihinin ilk gününden hesaplayıp 5 haftayı doldurunca gidebilirsin :)
Oda döllenme ye bağlı ama 6 hafta dolunca gel diyolarKalp atışları ne zaman duyuluyor
Erken döllendi benim çünkü olduğu günü biliyorum adetim bitti 2. Gün kaldımOda döllenme ye bağlı ama 6 hafta dolunca gel diyolar
ben de sabah akşam iki tane içiyorum anca bu kadar az alabildimBende sigarayı bırakıyorum ama çok zorlanıyorum lütfen bana yardımcı olun
6 haftalık dolunca git o zaman canım kalp atısına ben de bekliyorum insallah eşim izin alır cumaya ben hem cuma hem pazartesi randevu aldım ikisinden biri gideceğiz insallahErken döllendi benim çünkü olduğu günü biliyorum adetim bitti 2. Gün kaldım
Teşekkür ederimkese genelde 5. 6. haftalarda oluşuyor ben 6. haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum canım hem keseyi görmek hem nasip olursa kalp atışını da duymak için ama herkesin farklı olabilir tabi son adet tarihinin ilk gününden hesaplayıp 5 haftayı doldurunca gidebilirsin :)
Aynen bende yaBende Türk kahvesini bırakacağımı zannetmiyorum.Maden suyu ve suyla içiyorum.
kuzu sen aferin biter bitmez hamile kalanlardansın herhaldeBenim daha bata 10 gün var bugün Ne yemem lazım mesela
İnşallah canım görürsün sağ Salim benim 1330 çıktı dün oyüzden alttan görüldüMaşallah canım yarin bende keseyi görmek için gideceğim hayırlısı bakalım dua edin canlarım
kuzu söyledi mi peki tam. olarak kaç haftalık?Kuzular ben dün bebişimin kesesini gördüm çok şükür
Canım İlk kan testi verdiğinde kaç çıkmıştı senin beta kaç gün vardı regleİnşallah canım görürsün sağ Salim benim 1330 çıktı dün oyüzden alttan görüldü
kuzu benimki geç döllenme zaten hcg 27 çok düşük nolur nolmaz diye eşime dahi söyleyemedim birşey olur üzüntüden kahrolurAynen ben örgümü atarım eve gidince kızlar bişey diycem hamileliğinizi saklıyo musunuz benim çevremdekiler duydu valla o ondan o ondan
İkinci kann degerini verdiğinizde inşallah değer hakkıyla yükselmiş olur bu forumda okumuştum birinin sonradan çok güzel yükselmişti değeri inşallah sizin de öyle olurkuzu benimki geç döllenme zaten hcg 27 çok düşük nolur nolmaz diye eşime dahi söyleyemedim birşey olur üzüntüden kahrolur
sanırım okuduğın ben olabilirimİkinci kann degerini verdiğinizde inşallah değer hakkıyla yükselmiş olur bu forumda okumuştum birinin sonradan çok güzel yükselmişti değeri inşallah sizin de öyle olur