Olabilir her bebeğin yolculuğu ayrıdır sonuçta bir arkadasta 27 ile öğrenmişti bugün kesesiningormeye gitti çok şükürsanırım okuduğın ben olabilirimbat günü kan verdim 1.2 çıktı 4 gün sonra 27.24 çıktı Cuma tekrar vermeye gideceğim inşallah sağlıkla artıyordur, Satım 30 Ocak ama o kadar geç döllenmiş ki 18 Şubatta yani 3 haftalık falanız herhalde hcg değerine göre
inşallah inşallahOlabilir her bebeğin yolculuğu ayrıdır sonuçta bir arkadasta 27 ile öğrenmişti bugün kesesiningormeye gitti çok şükürinşallah evladiniz sizinle olur,size tutunur
Diofol,Estrofem,progestan günde 6 kez,oksapar iğne,coraspin ve duphaston gibi bir hap daha benimkisi tüp bebek bu arada o sebeple fazla olabilirKızlar hepiniz folik asit hepimiz başlamışızdır, bunun yanında doktor size hangi vitamin veya ilaçları yazdı? Düşük önlenmesi için herkes progesteron kullanıyor mu?
coraspirin neden kullanıyorsun kuzım o kan sulandırıcı değil mi?Diofol,Estrofem,progestan günde 6 kez,oksapar iğne,coraspin ve duphaston gibi bir hap daha benimkisi tüp bebek bu arada o sebeple fazla olabilir
Doktorum verdi günde bir kere bilmiyorum ki verdi içtikçe içiyoruzcoraspirin neden kullanıyorsun kuzım o kan sulandırıcı değil mi?
Hayırlı olsun hemen imzana ekle çok hoşuma gitti benim bu imza işiKızlar benide ekleyin listeyeregli tarihim 1 Şubat 5+3 günlükmüşüz öyle dedi doktorumuz
Kuzum senin imza geride ama niye ki? Bir gün fark var aramızda Sat tarihinde <Hayırlı olsun hemen imzana ekle çok hoşuma gitti benim bu imza işi
Bana bugün doktorum elanatal verdi içinde folik asitte varmış ama burdaki ecza depolarında kalmamış. Tuzsuz ay çekirdek kabak çekirdeği ve yeşillikle devam ediyorum şimdilik.Kızlar hepiniz folik asit hepimiz başlamışızdır, bunun yanında doktor size hangi vitamin veya ilaçları yazdı? Düşük önlenmesi için herkes progesteron kullanıyor mu?
progesteron vermedi sanırım? kaç çıktı değeriniz?Bana bugün doktorum elanatal verdi içinde folik asitte varmış ama burdaki ecza depolarında kalmamış. Tuzsuz ay çekirdek kabak çekirdeği ve yeşillikle devam ediyorum şimdilik.
Amin canım İnshaAllah evet var bsieyler hissediyorum ama bakalımSen kendinde progestan alabilirsin canım eczane den parayla korkuyosan ben ilk 5 haftalık tamamlanana kadar içtim önce kimyasalım var diye 105 lira
İnsallah en kısa zaman da yüzün gülsün canım umarım olmustur hissediyosundur
Eğer benimde çıkarsa.Kızlar benide ekleyin listeyeregli tarihim 1 Şubat 5+3 günlükmüşüz öyle dedi doktorumuz
galiba canım çok erken öğrendik ya kimyasal olursa diye korku başladı bizdekuzu sen aferin biter bitmez hamile kalanlardansın herhalde
canım sen bu korkuyu bence çok yersiz yaşıyorsun batına 10 gün önce 5 gibi bir rakamla öğrenmişsin üstelik 10 gün sonra yani bat günü senin bin civarında olacak ben bat günü 1 ile öğrendim sende kimyasal olursa diyorsungaliba canım çok erken öğrendik ya kimyasal olursa diye korku başladı bizde
Amin cümlemizeEğer benimde çıkarsa.
Tarihimiz aynı olacak.
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım
Tebrikler
kuzum nebileyim benim ilk gebeliğim bide 32 çıktı hcg 5 mi oluyo bilmediğimden soruyomcanım sen bu korkuyu bence çok yersiz yaşıyorsun batına 10 gün önce 5 gibi bir rakamla öğrenmişsin üstelik 10 gün sonra yani bat günü senin bin civarında olacak ben bat günü 1 ile öğrendim sende kimyasal olursa diyorsunİçini ferah tut bence değerlerin normal durumdan bile çok daha iyi bence
Korkma içini ferah tut.galiba canım çok erken öğrendik ya kimyasal olursa diye korku başladı bizde
Benim doktorum lekelenmem olduğu için progestan fitil başlattı canim herkeste başlamiyorlar bir risk oluşursa başlıyorlar diye biliyorum, onun haricinde diofol kullanıyorum simdilik cuma ultrason için gideceğim muhtemelen başka takviye verirKızlar hepiniz folik asit hepimiz başlamışızdır, bunun yanında doktor size hangi vitamin veya ilaçları yazdı? Düşük önlenmesi için herkes progesteron kullanıyor mu?
Kuzum senin hcg 32 ne yaziyorsa odur, nursu başkasıyla karistirdi muhtemelen 5 ile öğrenen bir arkadaş da vardı dün ben de hatırlıyorumkuzum nebileyim benim ilk gebeliğim bide 32 çıktı hcg 5 mi oluyo bilmediğimden soruyom
Benim çok karışık aslında. Beklemiyorduk. Reglm gecikince 6 gün .Ya gebelik yada şubatın 28 çekmesine bağlıyorum.Amin cümlemize
Çok teşekkür ederimne zaman randevu senin?