2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
İnşallah papatyam. Bı ikizim olsa mesela. Benden mutlusu olmazdı 🤣🥰
Ne güzel olurdu 😅 benim ikiz kardeşim var 🙈 bilirim ikiz olmanın güzelliğini falan 😅benim bebişimde benim gibi ikiz olsa bi süpriz yapsa 😅

Ne güzel olurdu 😅 benim ikiz kardeşim var 🙈 bilirim ikiz olmanın güzelliğini falan 😅benim bebişimde benim gibi ikiz olsa bi süpriz yapsa 😅
Aaa harika bişey papatyam. Benimde baba tarafından çok ikiz var. Tek seferde yapıp çıkma istiyorum işin içinden 🤣🤣 senin öyle bir ihtimal mi var yoksa 🤩🤩🤩🤩

Aaa harika bişey papatyam. Benimde baba tarafından çok ikiz var. Tek seferde yapıp çıkma istiyorum işin içinden 🤣🤣 senin öyle bir ihtimal mi var yoksa 🤩🤩🤩🤩
Eşim tarafındada ikiz var,bende zaten ikizim 😅 olabilir belkide canım kese görününce belli olucakda işte,yarın gidicem hastaneye hayırlısıyla

Canım ben adet sonrası hemen yumurtladım o ilk ilişkilerde hamile kaldım büyük ihtimal. Yani adet bitince temizlendikten sonra gün aşırı değerlendir.
Kuzum benimde adet biteli bugün 4. Gün. Değerlendircem insallah. 2 gün önce de değerlendirdim. Böyle devam edebilirsek çok iyi olacak. İnşallah faydası olur bu temponun 🥴🙄😀

beni cumartesi çağırdı göremezse ben utandım baktırmak istemiyorum, korkuyorum o zaman bi 10 gün daha bekler tekrar giderim ben sıpa nazlı çıkacak belli değerlerde geriden geliyor 😊
Kuzum korkulacak bir şey yok alttan muayenede bi zararı olsa doktorlar yapmaz zaten tabi senin tercihin inşallah karindan görünür diyelim bebiş ❤️

Kuzum benimde adet biteli bugün 4. Gün. Değerlendircem insallah. 2 gün önce de değerlendirdim. Böyle devam edebilirsek çok iyi olacak. İnşallah faydası olur bu temponun 🥴🙄😀
İnş tatlım. Benim son adet tarihim 9 şubat , 9şubatta adet oldum ilk gün yani, 19 şubatta yumurtlama gördüm ben ,çok erken yumurtlamışım

X