2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Şiddetli kasılmalar var ani batmalar bazen kasıkta bazen sol tarafta vs çok şiddetli dün ozellikle sordum normal dedi hatta şu andan sonra az daha artabilir dedi için rahatladı
Ayy valla şuan bende rahatladım benim öyle aşırı değil yani dayanılmayacak gibi değil
Ama böyle hafif hafif batmalar kasılmalar var bende de bende perşembe soracam tekrar

Onu halledersin ya
Ben çok şükür iyiyim canım lekelenmem galiba tamamen kahverengiye döndü kırmızı gelmiyor artık birde önceden çamur gibi gelirdi şimdi bildiğin su gibi günde 1 de belki yine o sümüksü yapı devam ediyor ama şu su gibi olayını anlamadım onuda perşembe soracağım
Sıvı sumugumsu şey benden de geliyor sanırım iç çamaşırımdan farkediyorum.gecenlerde sabah kalktığımda baya bardakla dokmuş gibiydi hatta ama o da normaldir herhalde deyip üstünde durmadım sen benden önce gideceksn doktora ogrenirsen bizi de bilgilendir

Ayy valla şuan bende rahatladım benim öyle aşırı değil yani dayanılmayacak gibi değil
Ama böyle hafif hafif batmalar kasılmalar var bende de bende perşembe soracam tekrar
Rrahim buyuyormus ne kadar buyuyecekse artık 🤣 kalp sesi dinlemeye ne zaman gidiyorsun sen Perşembe günü mü

Sıvı sumugumsu şey benden de geliyor sanırım iç çamaşırımdan farkediyorum.gecenlerde sabah kalktığımda baya bardakla dokmuş gibiydi hatta ama o da normaldir herhalde deyip üstünde durmadım sen benden önce gideceksn doktora ogrenirsen bizi de bilgilendir
Ama benim ki kahverengi onuda şeye yoruyorum ben progestan fitil verdikten ortalama 1 saat sonra oluyor onun etkisidir düşünüyorum
Tamm canım sorarım inşallah

Hayir yapmadım erken test yapmayı çok seviyorum soruisareti dolu oluyor pozitif çıksa da düşündürüyor negatif çıkmadan bu yüzden bekleyebildigim kadar bekleyecegim..
Bekleyin adete 1 gün kala veya adetınız gecınce yapın kan tahlili de düşük cıkınca moralınız vs bozulur gerek yok gec olması en iyi az daha sabır o halde🤲🏼🐣 güzel haberler alırız ınsallah

Bayanlar keseyi görmeye ne zaman gittiniz? Benim kan değerlerime bakan doktor 2 hafta sonra gidersen hem keseyi hem bebeği hem kalp atışlarını duyarsınız şuanlık herşey gayet güzel dedi sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim gitmelimiyim ? Bu arada şuanki betam dün 670 di

Progestan kullanan kızlar afedersiniz iç çamaşırınıza ilaç geliyormu benim sürekli beyaz beyaz akıyor da ?

X