Beni de ekler misiniz ? Sat 4 ŞubatEkledimmm
Canım benşm de dün yumurtlama günüydü değerlendirmediğim halde bugun çol şiddetli yumurtalık ve bel ağrım oldu yumurtlamadan 1 gün öncesini değerlendirmiştim ondan olabilir miCanım zaten yumurtalıklar kasık bölgesinde olduğu için ağrıyı orda hissediyoruz aslında kimsenin kaşığı değil yumurta bölgesinde ağrı olur
Herşey allahtan ya bilsinler ne olcak sanki allahın izniyle dimiSonunda benim gibi birini buldumherkes söyleme falan dedi ama o ona söyledi o diğerine derken duyuldu ilk başta çok üzülmüştüm ama şimdi çokta önemli değil diyorum duyulup duyulmaması
Ne yalan söyliyim eskisi gibi içiyorum hala benSigara bırakan var mı çıldırma evresine geldim. haberi aldığımdan beri ağzıma sürmedim ama artık dayanılmaz oldu 12 gün dayandın diyor eşim ona ayrı sinirleniyorum
Çatlama esnasında çok ağrı olur canım muhtemelen dün yumurtlama olmuştur bugün çatlamıştır ondandırCanım benşm de dün yumurtlama günüydü değerlendirmediğim halde bugun çol şiddetli yumurtalık ve bel ağrım oldu yumurtlamadan 1 gün öncesini değerlendirmiştim ondan olabilir mi
Cok tabi canim. Ustelik 36binle de kalmazsin cunku muayene ve tahlillere limit koymuslar yetmeyecektir. Ben dogumda sadece bin lira vermistim oyle olunca iyi oluyo tabi yoksa bu rakamlara tercih edilmez. Simdi o sigortamiz yok baska hastane bakiyorumYani onbeş falan meyve de 36 bin çok ya. Zengin olsak neyseOlsun, sağlıkla gelsinler de ben ilgilenirim bebeğimle
Aynen öyle zaten dinen de saklamakta herkese yayın etmekte doğru değilmiş ben bi kaç yakınıma dedim onlar yakınlarına dedi derken duyuldu. Bide benim kaynanam 4 aylık olana kadar kimseye söylemeyin dedi ama yeni evliyim soranlara yok demem daha günah olur diye düşünüyorum ayrıca.Herşey allahtan ya bilsinler ne olcak sanki allahın izniyle dimi
Aynen öyle bende o kafadayım kesinlikleAynen öyle zaten dinen de saklamakta herkese yayın etmekte doğru değilmiş ben bi kaç yakınıma dedim onlar yakınlarına dedi derken duyuldu. Bide benim kaynanam 4 aylık olana kadar kimseye söylemeyin dedi ama yeni evliyim soranlara yok demem daha günah olur diye düşünüyorum ayrıca.
Merhaba arkadaşlar, ben de inşallah aranıza katılıyorum. Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. SAT 01/02/2022, keseyi de geçen hafta Çarşamba günü (9 Mart) gittiğimde hekimim görmüştü vajinal muayenede. Önce 2, 3 ve 4 Mart tarihlerinde evde yaptığım testlerde üç gün silik çizgi çıktı, 5 Martta kan testi yaptırdım ve HCG değerim 500 idi ve akşamına bir kez daha evde test yaptım ve çift çizgi gayet belliydi. Devamında 9 Mart tarihinde hekimime giderek bahsettiğim muayenemi oldum, bir HCG daha yapıldı ve değerim 1900 küsür çıktı. İnşallah boş ya da kimyasal gebelik değildir. Keseyi gördü ve "En azından dış gebelik olmadığını biliyoruz" dedi...Evett Hanımlar Sonunda Beklenen Topik GeldiHayırlısıyla Sağ Salim Bebişlerimizi Kucağımıza Alalım Tarihlerde Sapma Olabilir Tabi ki Ekim Olur Kasım Olur Aralık Olur Bunlar Önemli Değil,Önemli Olan Yine Hep Birlikte Olmak,Bilen Bilir Totem Yapıp Kasım Anneleri Açmak İstediğimi,Hayırlısıyla Onu Gerçekleştiriyorum,Hadi Bakalım Hep Beraber Hamilelik Haberini Beklemiştik,Şimdide Hep Beraber Gün,Ay Olarak Doğumu Bekleyelim
Rabbime Şükürler OlsunLütfen Bilgileri Yazınca Beni Etiketlemeyi Veya Mesajdan Alıntı Yapmayı Unutmayın Ki Mesajlarınızı Daha Sağlıklı Görebileyim
Hamile Üye İsimi Sat Tarihi Kese Görme Tarihi Kalp Atışı Duyma Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet MaviNAZLI @OKYANUS302 25.01.2022 @sevgsssss 25.01.2022 @mucizemler 27.01.2022 @Zeus54 27.01.2022 @tkcp 28.01.2022 @30sng 30.01.2022 @gul_gunal 30.01.2022 @tgba98 31.01.2022 @Hayalperestttttttt 31.01.2022 10 Kasım @catterflym 31.01.2022 @bsra61 31.01.2022 @Bayanstress 01.02.2022 @mabel63 01.02.2022 @Sntr 02.02.2022 @Parlakampul 03.02.2022 10 Kasım @EbrarZehram 04.02.2022 sevdaluk1911 04.02.2022 11 Kasım @eras0201 05.02.2022 16 Kasım @Liana3 05.02.2022 12 Kasım @ceetaraf 05.02.2022 Serla 06.02.2022 @Papatyamelo 07.02.2022 L Liyalim 07.02.2022 @LoBeLYa 07.02.2022 Ruyaperisi 07.02.2022 A adehussG 07.02.2022 @HEYECANLIYIM Bat 8 Mart 09.02.2022 @white angeL 09.02.2022 @Eflatun1Kelebek 09.02.2022 16 Kasım @Mekap 10.02.2022 @Feydayz03 11.02.2022 @Efsanclk 13.02.2022 @kahvelihatunn 14.02.2022 @uglygoddess 15.02.2022 @Gsesra 15.02.2022 calikusu_ist 15.02.2022 @MathiIda 17.02.2022 Pasha22 18.02.2022 @pr3nses21 18.02.2022
maalesef ben hala günde bir tane sigarayı yarım sabah yarım akşam şeklinde içmeye devam ediyorumSigara bırakan var mı çıldırma evresine geldim. haberi aldığımdan beri ağzıma sürmedim ama artık dayanılmaz oldu 12 gün dayandın diyor eşim ona ayrı sinirleniyorum
Bende bi tane yakarsam eskiye dönerim diye düşünüyor eşimNe yalan söyliyim eskisi gibi içiyorum hala ben
Tam aradığım yorum. Bi aralar gündw 2 paket içiyordum iş sıkıntılıydı sonra 1 i hiç geçmedim sonra da 2 günde 1 paket içerken hamile olduğumu öğrendim aniden kestim. Şimdi aklımdan çıkmıyor bikaç gündw bi içerim desem de kendimden emin olamıyorum sabah uyanınca canım ister akşam da içmeden uyuyamam diye. Sizde öyle oluyor mu?maalesef ben hala günde bir tane sigarayı yarım sabah yarım akşam şeklinde içmeye devam ediyorum
Günaydın kızlar
Ben yine erkenci kuş olarakhepinize dua ve sevgilerimi yolluyorum.
Gruplara şöyle bir bakayım dedim ay keşke bakmasaydım. Kadının biri 6 haftalık ultrasyon testini koymuş ve Ramzi ve nub vs teorilerinden anlayan varsa bi bakabilir mi demiş? Allahım altında öyle kırıcı ve kaba yorumlar var şok oldum. Kimi demiş acelen ne kimi demiş bu saçmalıklara inanıyor musun
falan Bana çok terbiyesizce geliyor bu yaklaşımlar. Hep söylerim bizim burda sevincimizde ortak üzüntümüzde çünkü amacımız belli :Masum bir bebekkimimiz çok meraklıda olabiliriz. Hoşuna gitmezse terslemek yerine yorum yapmazsın olur biter sonuçta isim vererek kimse kimseye birşey sormuyor. Neden insanlar daha hassas olmayı denemiyor ki
Kuzum ben de tamamen bıraktım valla 15. Gün bugün geçen gün rüyamda sigara içiyordum uyanmak istemedimSigara bırakan var mı çıldırma evresine geldim. haberi aldığımdan beri ağzıma sürmedim ama artık dayanılmaz oldu 12 gün dayandın diyor eşim ona ayrı sinirleniyorum
Merabalar hayirli olsunBenimde 15 mart bat kan tahlilinde dün ögrendim hamile oldugumu bakalım kalp atıslarını keseyı görmeyi Allah nasip etsin ilk hamilelik bide heyecan var benıde ekleyebılırsınız
Benim bugün 13. GünKuzum ben de tamamen bıraktım valla 15. Gün bugün geçen gün rüyamda sigara içiyordum uyanmak istemedim
zor ama bebiş için katlanıyorum yeter ki o sağlıklı olsun
Aslında su an icsek eminim tadı kotu gelecektir kuzum düşündükçe eziyet ediyoruz kendimize en iyisi akla getirmemek aslında ama o alışkanlık kolay gitmiyor.Benim bugün 13. Günmasada 1 dal sigara duruyor yanında da çakmak her sabah ve akşam savaş veriyorum
Cok gecmis olsun canım çok üzüldüm. Allahım kısa zamanda yerlerini doldursun hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin3.düşüğümü yaptım kızlar pazar günü