2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Canım zaten yumurtalıklar kasık bölgesinde olduğu için ağrıyı orda hissediyoruz aslında kimsenin kaşığı değil yumurta bölgesinde ağrı olur
Canım benşm de dün yumurtlama günüydü değerlendirmediğim halde bugun çol şiddetli yumurtalık ve bel ağrım oldu yumurtlamadan 1 gün öncesini değerlendirmiştim ondan olabilir mi

Canım benşm de dün yumurtlama günüydü değerlendirmediğim halde bugun çol şiddetli yumurtalık ve bel ağrım oldu yumurtlamadan 1 gün öncesini değerlendirmiştim ondan olabilir mi
Çatlama esnasında çok ağrı olur canım muhtemelen dün yumurtlama olmuştur bugün çatlamıştır ondandır

Yani onbeş falan meyve de 36 bin çok ya. Zengin olsak neyse Olsun, sağlıkla gelsinler de ben ilgilenirim bebeğimle
Cok tabi canim. Ustelik 36binle de kalmazsin cunku muayene ve tahlillere limit koymuslar yetmeyecektir. Ben dogumda sadece bin lira vermistim oyle olunca iyi oluyo tabi yoksa bu rakamlara tercih edilmez. Simdi o sigortamiz yok baska hastane bakiyorum

Herşey allahtan ya bilsinler ne olcak sanki allahın izniyle dimi
Aynen öyle zaten dinen de saklamakta herkese yayın etmekte doğru değilmiş ben bi kaç yakınıma dedim onlar yakınlarına dedi derken duyuldu. Bide benim kaynanam 4 aylık olana kadar kimseye söylemeyin dedi ama yeni evliyim soranlara yok demem daha günah olur diye düşünüyorum ayrıca.

Benimde yazar mısınız 8 Kasım tahmini doğum tarihi. Sat 1 Şubat. Şuan kalp atışları var çok şükür ama kese küçük dedi onun için ilaç verdi şimdi cumaya kadar zaman nasıl geçer bilmiyorum ama hayırlısı artık. Daha önce bir kaybım var kalbi hiç calismamisti.

Aynen öyle bende o kafadayım kesinlikle

Merhaba arkadaşlar, ben de inşallah aranıza katılıyorum. Allah herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. SAT 01/02/2022, keseyi de geçen hafta Çarşamba günü (9 Mart) gittiğimde hekimim görmüştü vajinal muayenede. Önce 2, 3 ve 4 Mart tarihlerinde evde yaptığım testlerde üç gün silik çizgi çıktı, 5 Martta kan testi yaptırdım ve HCG değerim 500 idi ve akşamına bir kez daha evde test yaptım ve çift çizgi gayet belliydi. Devamında 9 Mart tarihinde hekimime giderek bahsettiğim muayenemi oldum, bir HCG daha yapıldı ve değerim 1900 küsür çıktı. İnşallah boş ya da kimyasal gebelik değildir. Keseyi gördü ve "En azından dış gebelik olmadığını biliyoruz" dedi...
Can sıkıcı detaylara gelirsek de 2015 yılında 14 haftalık bir düşüğüm oldu, devamında 2017 yılında yeniden hamile kaldım ve 4,5 yaşında bir oğlum var şimdi, ellerinizden öper Her iki gebeliğimde de sıkça lekelenmem ve yer yer kanamam oldu. İkinci gebeliğimi 28 Şubat 2017' de öğrenmiştim, yani bebeğimin normal doğumuna tam 8 ay kala ve akşamına yine kanamam oldu. Neredeyse son aya kadar hep yattım diyebilirim, işten çıktım, devamlı evde dinlenme pozisyonundaydım... Ne kadar kullandım hatırlamıyorum ama sanırım yine son aya kadar kan sulandırıcı iğne kullanmıştım her gün.
Şimdi ise çok şükür bir sıkıntım yok, hekimler de "o düşüğü ve ikinci gebeliğindeki sıkıntıları unut, yeniden olacak diye bir durum söz konusu değil" diyor... Ancak kan sulandırıcılara başladık yine. Yararı ya da %100 işe yaradığının bir garantisi yok ancak zararının da olmadığını söyledi hekimim. Böyle sıkıntılı süreç yaşadığım için hem Eğitim Araştırma Hastanesi' nde Perinatoloji Bölümü' ne hem de Şehir Hastanesi' nde bir hekime takibimi yaptırmaktayım. Bu hafta Cuma Eğitim Araştırma Hastanesi' ndeki Per. bölümündeki hekimimde, haftaya Çarşamba ise Şehir Hast. hekimimde kontrolüm var. İnşallah bu ikisinin birinde kalp atışını duyabilirim...
İlk merhaba mesajım birazcık uzun oldu, yeniden hoşgeldim

Sigara bırakan var mı çıldırma evresine geldim. haberi aldığımdan beri ağzıma sürmedim ama artık dayanılmaz oldu 12 gün dayandın diyor eşim ona ayrı sinirleniyorum
maalesef ben hala günde bir tane sigarayı yarım sabah yarım akşam şeklinde içmeye devam ediyorum

Günaydın kızlar

Ben yine erkenci kuş olarak hepinize dua ve sevgilerimi yolluyorum.

Gruplara şöyle bir bakayım dedim ay keşke bakmasaydım. Kadının biri 6 haftalık ultrasyon testini koymuş ve Ramzi ve nub vs teorilerinden anlayan varsa bi bakabilir mi demiş? Allahım altında öyle kırıcı ve kaba yorumlar var şok oldum. Kimi demiş acelen ne kimi demiş bu saçmalıklara inanıyor musun
falan Bana çok terbiyesizce geliyor bu yaklaşımlar. Hep söylerim bizim burda sevincimizde ortak üzüntümüzde çünkü amacımız belli :Masum bir bebek kimimiz çok meraklıda olabiliriz. Hoşuna gitmezse terslemek yerine yorum yapmazsın olur biter sonuçta isim vererek kimse kimseye birşey sormuyor. Neden insanlar daha hassas olmayı denemiyor ki

Ne yalan söyliyim eskisi gibi içiyorum hala ben
Bende bi tane yakarsam eskiye dönerim diye düşünüyor eşim
maalesef ben hala günde bir tane sigarayı yarım sabah yarım akşam şeklinde içmeye devam ediyorum
Tam aradığım yorum. Bi aralar gündw 2 paket içiyordum iş sıkıntılıydı sonra 1 i hiç geçmedim sonra da 2 günde 1 paket içerken hamile olduğumu öğrendim aniden kestim. Şimdi aklımdan çıkmıyor bikaç gündw bi içerim desem de kendimden emin olamıyorum sabah uyanınca canım ister akşam da içmeden uyuyamam diye. Sizde öyle oluyor mu?

Çünkü insan oğlu özellikle bizim halkımız gerekli gereksiz herşeyi yargılamayı kendine görev edinmiş. Bunu yaparken de 'sosyale koyduysa yorumuma katlanacak' 'dur Şurda da linç varmış hemen ben de yazmalıyım' kafasında olduğu için zihniyetlerince normal geliyor. Oysaki ucu herhangi bi canlıya zarar verecek şeylere tepki gösterselerdi şuan özellikle ülkemiz daha iyi bir yer olurdu. Bi hayvana çocuğa kadına vs bişey yapıldığında da ya üç maymunu oynarlar ya da eleştiri yaptıklarını tepki gösterdiklerini sanıp sosyalde dedikodusunu bikaç dk yapıp ardından başka dedikoduya gülerler. Takmamak lazım. Sinek de vızıldıyor neticede.

Sigara bırakan var mı çıldırma evresine geldim. haberi aldığımdan beri ağzıma sürmedim ama artık dayanılmaz oldu 12 gün dayandın diyor eşim ona ayrı sinirleniyorum
Kuzum ben de tamamen bıraktım valla 15. Gün bugün geçen gün rüyamda sigara içiyordum uyanmak istemedim
zor ama bebiş için katlanıyorum yeter ki o sağlıklı olsun

Benimde 15 mart bat kan tahlilinde dün ögrendim hamile oldugumu bakalım kalp atıslarını keseyı görmeyi Allah nasip etsin ilk hamilelik bide heyecan var benıde ekleyebılırsınız
Merabalar hayirli olsun
Belirtiniz var miydi öncesinde yazar misiniz acaba

Kuzum ben de tamamen bıraktım valla 15. Gün bugün geçen gün rüyamda sigara içiyordum uyanmak istemedim
zor ama bebiş için katlanıyorum yeter ki o sağlıklı olsun
Benim bugün 13. Günmasada 1 dal sigara duruyor yanında da çakmak her sabah ve akşam savaş veriyorum

Benim bugün 13. Günmasada 1 dal sigara duruyor yanında da çakmak her sabah ve akşam savaş veriyorum
Aslında su an icsek eminim tadı kotu gelecektir kuzum düşündükçe eziyet ediyoruz kendimize en iyisi akla getirmemek aslında ama o alışkanlık kolay gitmiyor.
Esim içiyor mesela odaya geldiğinde kokusu üstünde oluyor tabi diyorum ben de mi boyle kötü kokuyordum

Canım benide eklermisin 3,5 yıl sonra aldım şu güzel haberi daha dünnn
Adetim düzensiz olduğu için, sen 13 şubat yaz canım en son adet tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…