- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
Son adet tarihin kaçı ekliyim listeye tabi kiBenimde 15 mart bat kan tahlilinde dün ögrendim hamile oldugumu bakalım kalp atıslarını keseyı görmeyi Allah nasip etsin ilk hamilelik bide heyecan var benıde ekleyebılırsınız
Canım benimde eklermisin son adet tarihim 27 ocakHemen kuzum son adet tarihin neydii4 martmıydı
13 şubatSon adet tarihin kaçı ekliyim listeye tabi ki
Amin şu 3 ayı bi atlatsaydık.Valla sağlıklı olsun gözüm ikizde değil sağ salim alayım bebemi kucağıma çok başka bi duyguymuş
7 gün ama 0 başlıyor diye biliyorum 6+0 ,6+1... 6+6 kadar sonra 7+0 böyle canımKızlar hamilelikte bir haftayı kaç gün olarak hesaplıyorlar
Ekledimmm13 şubat
Ay guzum anlamadım ben ya.7 gün ama 0 başlıyor diye biliyorum 6+0 ,6+1... 6+6 kadar sonra 7+0 böyle canım
Ya maşallahKızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür 20 gün sonra tekrar çağırdı şuan çok küçükmüş daha
Eki Görüntüle 3025470
Yarin gidecek bir kac arkadas daha var bende dahil. Insallah guzel haberlerle geliriz hepimizBende yarın gidiyorum kızlar hem kan vercem hem kese görünüyor mu baktırcambeta kaç olmuş bakalım en son Cuma günü 1652 çıkmıştı
Ekledimmm
Anladım canım bi yerde 6 gün diye okumuştum sanki de o yüzden merak ettim7 gün ama 0 başlıyor diye biliyorum 6+0 ,6+1... 6+6 kadar sonra 7+0 böyle canım
Evet ya çok önemli ama stres yapınca bebekte strese giriyomuş sanırım dikkatli olmakta fayda varAmin şu 3 ayı bi atlatsaydık.
Gün gün gebelik diye bir uygulama var istersen onu indir ve oradan takip et. Sat tarihini girmen yeterli senin hesaplamana gerek kalmıyor böylelikle.Ay guzum anlamadım ben ya.Benim Sat 9 Şubat .nasıl hafta ve gün hesaplanıyor ?
Sağol tatlımGün gün gebelik diye bir uygulama var istersen onu indir ve oradan takip et. Sat tarihini girmen yeterli senin hesaplamana gerek kalmıyor böylelikle.
Orası öyle de uygulayamıyorumEvet ya çok önemli ama stres yapınca bebekte strese giriyomuş sanırım dikkatli olmakta fayda var
Hayırlı olsunn canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dün betan kaç çıkmıştı?Benimde 15 mart bat kan tahlilinde dün ögrendim hamile oldugumu bakalım kalp atıslarını keseyı görmeyi Allah nasip etsin ilk hamilelik bide heyecan var benıde ekleyebılırsınız
Hmm o zaman canım en son ne zaman regl olduysan regl ilk gününden hesapla ama kesin tarih değişe biliyor doktor bebeği görünce söyleAy guzum anlamadım ben ya.Benim Sat 9 Şubat .nasıl hafta ve gün hesaplanıyor ?