2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Bende öyle düşünmüştüm ama yukarda bi yerde de yazmıştım ilk yerleştiği zamanlar fazla artıyormuş tabi ki sizin ihtimal var
Valla sağlıklı olsun gözüm ikizde değil sağ salim alayım bebemi kucağıma çok başka bi duyguymuş

kuzu eşimin ve benim ailelerim biliyor birde iş yerinden bir kaç yakın arkadaşım insan tutamayıp heyecanını paylaşıyor işte aslında en güzeli kalp atışlarını duyana kadar söylememek
Bizde öyle istedik de haber yayılmış, yeni tanıştığım bir kadın tebrik etti beni düşün yani

Yani onbeş falan meyve de 36 bin çok ya. Zengin olsak neyse Olsun, sağlıkla gelsinler de ben ilgilenirim bebeğimle

Ya ailelerinize söylediniz mi ? Ben anneme söyledim sağolsun, halama yengeme falan falan kaç kişiye duyulmuş
Bugün ilk kez tanıştığım birisi tebrik etti beni
Biz söylemedik canım kalp atışını duyunca söylücez sadece en yakın komşum biliyo oda 2 çocuk annesi olduğu için bilgileriyle bana yol gösteriyo sağolsun sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri

Ya iki günlük bir süreç için çok fazla bencede o parayla bebeğinin tüm ihtiyaçlarını en güzellerinden alarak karşılarsın zaten
Bir buçuk yaşında bir kızım var acıbadem Kocaelinde bende doğum yaptım 5500e eşimin özel sigortasıda vardı geri ödeme yapıldı sadece 750 lira biz vermiştik sanırım.

Ya ailelerinize söylediniz mi ? Ben anneme söyledim sağolsun, halama yengeme falan falan kaç kişiye duyulmuş
Bugün ilk kez tanıştığım birisi tebrik etti beni
Bende söylemek istemiyordum. Hastanede arkadaşlarla karşılaştık eşim söyledi. Kalp atışını duyana kdr kimseye söylemeyelim diyorum bende sadece ailemiz biliyor

Benim adetime 6 gün kala uçuk pembe kahve gibi lekelenmem oldu içimden yerleşme mi acaba dedim o sıralarda kasıkta batma ve ince sızı oldu. Ara ara baş dönmesi yaşadım ufak çaplı. göğüs hassasiyetim de adete 2 gün kala başladı.

Bende yarın gidiyorum kızlar hem kan vercem hem kese görünüyor mu baktırcam beta kaç olmuş bakalım en son Cuma günü 1652 çıkmıştı

Benimde 15 mart bat kan tahlilinde dün ögrendim hamile oldugumu bakalım kalp atıslarını keseyı görmeyi Allah nasip etsin ilk hamilelik bide heyecan var benıde ekleyebılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…