2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Aventten başka önereceğiniz emzik var mı arkadaşlar? Aventi tutmadı yine bir başka marka deneyesim var içimde kalmasın
Bizimki de avent emiyor ama herzaman tutmuyor zaten ilk verdiğimde geri atıyor kucağıma alıp göğsüme yasladigimda uyutmaya çalıştığında alıyor dalıyor uykuya başka türlü almıyor emzik uyanikkken.meme emen bebek almiyormus demek.cunku iki kızım biberonla beslendi hep emzik agzindaydi hiç düşmezdi tabi ilerde hep alirmi bilmem benimkide.

Ay sen ben misin defterimiz var bizim de soruları yaziyorum doktor soru bitmeden normal diyor

Kızlar bir şey danışcam size, doktor daha ilk zamanlarda biogaia vermişti. Biraz kullandım ama pek gaz sorunumuz yok diye devam etmedim. Sizce gaz sorunu olmasa da kullanmak faydalı mıdır?

Aventten başka önereceğiniz emzik var mı arkadaşlar? Aventi tutmadı yine bir başka marka deneyesim var içimde kalmasın
Ben direkt wee denedim zaten tutmaz diye diğerlerine boşa para vermek istemedim çok pahali
İlk zamanlar wee de tutmadı şimdi tutuyor
Yoğun bakımda eldiven içine pamuk koyup emzik yapıyorlardı bu lüks geldi demek ki bizimkine

neden gaz basladi ki kuzum ?
her bebek de kilolu olacak diye birssy yok ya.

sen ve esin nasil bebeklermissiniz ?
Kızlar bir şey danışcam size, doktor daha ilk zamanlarda biogaia vermişti. Biraz kullandım ama pek gaz sorunumuz yok diye devam etmedim. Sizce gaz sorunu olmasa da kullanmak faydalı mıdır?
biz hala kullaniyoruz. dr devam edin bagirsak florasina iyi gelir dedi.

iyi akşamlar fırsat bulup giremiyorum pek buralara umarım herşey yolundadır. Sabah 5 te kalktığımda sol gögsümde çok kötü bir ağrı ve şişlik vardı. Hiç böyle olmamıştı sadece doğumdan sonra olmuş ve sağınca geçmişti. Bu defaki çok acıyor ılık kompreks emzirme sağma yaptım meme boşalıyor ancak memenin bir yerinde elime gelen sertlik var acıyor geçmiyor. Böyle bir şey yaşayan ve çözüm bilen var mı? Geçer mi? Mastit olmaktan korkuyorum

Canım o probiyotik, bağırsakların genel durumu için, gaz damlası değil. Verdiyse kullanın. Biz de onu kullanıyorduk, alerji doktoru onu kesip maflor verdi bize. O da probiyotik, içerik farklıdır.

Merhaba doktor benimde oglumda laktoz intoleransindan suphelenip diyet verdi bana ama süt ve süt iceren seyler dedi yumurtada mi yenmiycek acaba ne yicez biz

Hayır hayır doktorunuz neyi kestiyse yalnızca onu çıkarın beslenmenizden. Bizim alerji belirtilerimiz geçmeyince her hafta bir alerjik ürünü eledik. Biraz agresif gittik. Siz de doktorunuzun önerdiği şekilde devam edin.

Ilık kompresin yanlış olduğu, soğuk kompresin daha iyileştşrici olduğu söylenmişti. Çok geçmiş olsun ayrıca.

Son düzenleme:
Soothie veya bibs denemeye karar verdim peki siz tutması için şekerli suya banma gibi şeyler yaptınız mı?

ayy 5 kg almisim yaa , sonunda cesaret edip tartiya ciktim

Birlikte diyet ve spor mu yapsak ? motivasyon olur

Ben bu alerji diyeti ile hamilelik öncesi kilomun da altına düştüm, mutlu muyum hayır, dümdüz oldu popom, yandan bakınca düz sopa gibi. Zaten hiçbi zaman şekilli değildim ama böyle de aşırı sağlıksız oldu, bir de canının yasak olanları çekmesi var süt için beslenme ve moral çok önemli. Diyete bulaşma bence. Sadece akşamları ekmek, hamurişi ve tatlıyı çıkarabilirsin. Belli bir saatten sonra yememeye özen göster. Onun dışında ye bence. Spor mantıklı ve gerekli tabi.

Ilık kompresin yanlış olduğu, soğuk kompresin daha iyileştşrici olduğu söylenmişti. Çok geçmiş olsun ayrıca.
Teşekkür ederim soğuk lahanayı ben de hatırlıyorum. Hatta ılık su daha çok süt üretiyor. Ama internette öyle yazınca yaptım. Bir de öyle deneyeyim

Birde size relaktaz damla verdimi damlayi kullaninca oglim daha cok kusmaya basladi sanki benim

ayy 5 kg almisim yaa , sonunda cesaret edip tartiya ciktim

Birlikte diyet ve spor mu yapsak ? motivasyon olur
Ben doğum kiloma indim 15 günde ama şimdi aldigimi hissediyorum her emzirmeden sonra mutfağa koşuyorum gece de dahil aslında super olur diyet spor çocuğun masrafı bitmiyor ki bi diyetisyene gideyim yaza fit olayim kızımla şıkır şıkır giyinip gezeyim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…