- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
ayyyy çok güldüm menemen olayınaAyrıca ilk paragrafı üç kez menemen diye okumam alerji diyeti başıma vurdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy çok güldüm menemen olayınaAyrıca ilk paragrafı üç kez menemen diye okumam alerji diyeti başıma vurdu.
Bizimki de avent emiyor ama herzaman tutmuyor zaten ilk verdiğimde geri atıyor kucağıma alıp göğsüme yasladigimda uyutmaya çalıştığında alıyor dalıyor uykuya başka türlü almıyor emzik uyanikkken.meme emen bebek almiyormus demek.cunku iki kızım biberonla beslendi hep emzik agzindaydi hiç düşmezdi tabi ilerde hep alirmi bilmem benimkide.Aventten başka önereceğiniz emzik var mı arkadaşlar? Aventi tutmadı yine bir başka marka deneyesim var içimde kalmasın
Ay sen ben misin defterimiz var bizim de soruları yaziyorum doktor soru bitmeden normal diyorBen de ya mesajla darlıyorum doktoru ya da kontrole gittiğimizde bir de not alıyorum sorularımı kontrol zamani kızımın kontrolü bitiyor ben hala sorularımı soruyor oluyoru. Cevaplar da hep normal
Sürekli memede olması da zor oluyordur. Bizimki de sık emiyor o da zor geliyor bana.
Ben direkt wee denedim zaten tutmaz diye diğerlerine boşa para vermek istemedim çok pahaliAventten başka önereceğiniz emzik var mı arkadaşlar? Aventi tutmadı yine bir başka marka deneyesim var içimde kalmasın
neden gaz basladi ki kuzum ?Tamamdır. Memeden ne kadar emiyor bilemiyorum ama mamayı şuan her fırsatta vermeye çalışıyorum bi kere de çekse kardır diye. Bide bu drum yüzünden gazla uğrayaşmaya başladım tekrardan sürekli.
Doğum kilosunu 3. Ayda mı 2 ye katlaması gerekiyordu 4. Ayda mı onu hatırlayamadım.
biz hala kullaniyoruz. dr devam edin bagirsak florasina iyi gelir dedi.Kızlar bir şey danışcam size, doktor daha ilk zamanlarda biogaia vermişti. Biraz kullandım ama pek gaz sorunumuz yok diye devam etmedim. Sizce gaz sorunu olmasa da kullanmak faydalı mıdır?
Merhaba doktor benimde oglumda laktoz intoleransindan suphelenip diyet verdi bana ama süt ve süt iceren seyler dedi yumurtada mi yenmiycek acaba ne yicez bizAyrıca ilk paragrafı üç kez menemen diye okumam alerji diyeti başıma vurdu.
Hepimiz biraz birbirimiziz sanırımAy sen ben misin defterimiz var bizim de soruları yaziyorum doktor soru bitmeden normal diyor
Diyet değil de sporunuza bende eşlik etmek isterim günlük hedef belirlerizayy 5 kg almisim yaa , sonunda cesaret edip tartiya ciktim
Birlikte diyet ve spor mu yapsak ? motivasyon olur
Kızlar bir şey danışcam size, doktor daha ilk zamanlarda biogaia vermişti. Biraz kullandım ama pek gaz sorunumuz yok diye devam etmedim. Sizce gaz sorunu olmasa da kullanmak faydalı mıdır?
Merhaba doktor benimde oglumda laktoz intoleransindan suphelenip diyet verdi bana ama süt ve süt iceren seyler dedi yumurtada mi yenmiycek acaba ne yicez biz
iyi akşamlar fırsat bulup giremiyorum pek buralara umarım herşey yolundadır. Sabah 5 te kalktığımda sol gögsümde çok kötü bir ağrı ve şişlik vardı. Hiç böyle olmamıştı sadece doğumdan sonra olmuş ve sağınca geçmişti. Bu defaki çok acıyor ılık kompreks emzirme sağma yaptım meme boşalıyor ancak memenin bir yerinde elime gelen sertlik var acıyor geçmiyor. Böyle bir şey yaşayan ve çözüm bilen var mı? Geçer mi? Mastit olmaktan korkuyorum
ayy 5 kg almisim yaa , sonunda cesaret edip tartiya ciktim
Teşekkür ederim soğuk lahanayı ben de hatırlıyorum. Hatta ılık su daha çok süt üretiyor. Ama internette öyle yazınca yaptım. Bir de öyle deneyeyimIlık kompresin yanlış olduğu, soğuk kompresin daha iyileştşrici olduğu söylenmişti. Çok geçmiş olsun ayrıca.
Birde size relaktaz damla verdimi damlayi kullaninca oglim daha cok kusmaya basladi sanki benimCanım o probiyotik, bağırsakların genel durumu için, gaz damlası değil. Verdiyse kullanın. Biz de onu kullanıyorduk, alerji doktoru onu kesip maflor verdi bize. O da probiyotik, içerik farklıdır.
Hayır hayır doktorunuz neyi kestiyse yalnızca onu çıkarın beslenmenizden. Bizim alerji belirtilerimiz geçmeyince her hafta bir alerjik ürünü eledik. Biraz agresif gittik. Siz de doktorunuzun önerdiği şekilde devam edin.
Ben doğum kiloma indim 15 günde ama şimdi aldigimi hissediyorum her emzirmeden sonra mutfağa koşuyorum gece de dahil aslında super olur diyet spor çocuğun masrafı bitmiyor ki bi diyetisyene gideyim yaza fit olayim kızımla şıkır şıkır giyinip gezeyim istiyorumayy 5 kg almisim yaa , sonunda cesaret edip tartiya ciktim
Ben varımayy 5 kg almisim yaa , sonunda cesaret edip tartiya ciktim