- 6 Temmuz 2021
- 220
- 334
Şimdiden 20 dk filan oyalaniyor o zaman hepiniz iyiki varsınız kızlarAy çok sevindim alıştıysa ne mutlu sana ben de kızımı öyle oyalıyorum. Bana da Eflatun1Kelebek ile Ozlem949 tavsiye etmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden 20 dk filan oyalaniyor o zaman hepiniz iyiki varsınız kızlarAy çok sevindim alıştıysa ne mutlu sana ben de kızımı öyle oyalıyorum. Bana da Eflatun1Kelebek ile Ozlem949 tavsiye etmişti
Kendinizi üzmeyin lütfen böyle böyle alışacağız dışarda vakit geçirmeye hem ne zamana kadar çıkmayacağız ki ?Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum. Kızım 5 gün sonra 3 aylık olacak. Hiç evden çıkmamıştım Bugün arkadaşımla dışarı çıktım ilk defa kızımla. Evde emzirip çıkacaktım ama emmedi hava güzel temiz bi hava alsın dedim demez olaydım baya ağladı açık bi alanda bebek arabasında uyutacaktım planım buydu ama ağladı durmadı ben de kucağıma falan aldım biraz rüzgar esti üşüdü falan hemen arabaya geçtim yakınlarda bi kahve içelim dedik orda uyudu ben bu sefer de aç kaldı diye çok kötü oldum aldım arabada emzirdim biraz eve geçeyim geçerken de yolda baya ağladı trafik de vardı Kendimi çok kötü bi hissediyorum berbat bi anneyim çocuğun ihtiyaçlarını gideremedim ağlattım diye ağlıyorum şu an. 2de çıktım 4te geldim eve belki siz beni anlarsınız diye buraya yazıyorum eşim de kızdı zaten çıkma bence demişti .
Asla ağlama kendini de suçlama bebek bu ağlar. Ben 3 günlükten beri çıkarıyorum tatile falan da gittim benim kızım da ağladığı da oldu emmek istemediği de oldu uyuduğuda oldu mızırdandığıda oldu ufak bir burun tıkanıklığı bile yaşadık. Ben elimden gelse hergün 30 dakika dışarı çıkarmak istiyorum. Evin genel Havaş’ımdan kurtulsun diye. Fazla rüzgar yutmasın yeter. Sen çok iyi bir annesin bugün dışarı ya o temiz bir hava alsın kendini iyi hissetsin diye çıktın o da ilk defa çıktı annesi olur böyle şeyler pes etme haftada 1 çıkar yarım saat bebek arabasını sevmiyorsa kanguru ile çıkar ve sende kendini kötü hissetme sen çok iyi bir annesinKızlar kendimi çok kötü hissediyorum. Kızım 5 gün sonra 3 aylık olacak. Hiç evden çıkmamıştım Bugün arkadaşımla dışarı çıktım ilk defa kızımla. Evde emzirip çıkacaktım ama emmedi hava güzel temiz bi hava alsın dedim demez olaydım baya ağladı açık bi alanda bebek arabasında uyutacaktım planım buydu ama ağladı durmadı ben de kucağıma falan aldım biraz rüzgar esti üşüdü falan hemen arabaya geçtim yakınlarda bi kahve içelim dedik orda uyudu ben bu sefer de aç kaldı diye çok kötü oldum aldım arabada emzirdim biraz eve geçeyim geçerken de yolda baya ağladı trafik de vardı Kendimi çok kötü bi hissediyorum berbat bi anneyim çocuğun ihtiyaçlarını gideremedim ağlattım diye ağlıyorum şu an. 2de çıktım 4te geldim eve belki siz beni anlarsınız diye buraya yazıyorum eşim de kızdı zaten çıkma bence demişti .
Ya evet bir de bence konuşmalarına da yardımcı çünkü benim kız baya sohbet ediyor aynadaki kendisiyleŞimdiden 20 dk filan oyalaniyor o zaman hepiniz iyiki varsınız kızlar
İyi günlerde kullansınŞimdiden 20 dk filan oyalaniyor o zaman hepiniz iyiki varsınız kızlar
Pardon canım çok zaman önce yazmışım. Kilosu için mi demiştin? En son 2 ay kontrolünde 5150 idi.Yok canım benimki 57hunluk bugün. virginiastat aynı gün doğum oldu bizim..seninki baya büyümüş
Hiç kötü hissetme annesi kendini daha nice maceralar yaşayacağız bebek sonuçta o esnada soguk rahatsız etmiştir belki dışarıyı garipsemistir denemeden çıkmadan bilemeyiz ben de çok soğuk bir memleketteyim araçla hep çıktık ama artık yürüyüşlere çıkacağım belki ağlayacak bilemem. Ama çıkacağız illaki dışarıya çıkmazsak bizim psikolojimiz de önemli çünkü o da bebeğimizi etkiliyor. Şuanda da üzülme ki o da hissetmesin annesi geçti gitti hep böyle olacağı anlamına da gelmez bir dahaki çok daha keyifli güzel olur inşallahKızlar kendimi çok kötü hissediyorum. Kızım 5 gün sonra 3 aylık olacak. Hiç evden çıkmamıştım Bugün arkadaşımla dışarı çıktım ilk defa kızımla. Evde emzirip çıkacaktım ama emmedi hava güzel temiz bi hava alsın dedim demez olaydım baya ağladı açık bi alanda bebek arabasında uyutacaktım planım buydu ama ağladı durmadı ben de kucağıma falan aldım biraz rüzgar esti üşüdü falan hemen arabaya geçtim yakınlarda bi kahve içelim dedik orda uyudu ben bu sefer de aç kaldı diye çok kötü oldum aldım arabada emzirdim biraz eve geçeyim geçerken de yolda baya ağladı trafik de vardı Kendimi çok kötü bi hissediyorum berbat bi anneyim çocuğun ihtiyaçlarını gideremedim ağlattım diye ağlıyorum şu an. 2de çıktım 4te geldim eve belki siz beni anlarsınız diye buraya yazıyorum eşim de kızdı zaten çıkma bence demişti .
Bizim maalesef sol kalça da gerilik var ilk üç ay içerisinde normale dönmesi bekleniyormus bizim de iki hafta içinde kontrolumuz var. Doktor düzelmiş olur yüksek ihtimal diyor ama biz de merakla kontrolü bekliyoruzKızlar bebeğinin kalça ultarasonunda sorun çıkan oldu mu ?
Bir tarafın açısı tam gelismemis 1 ay sonra tekrar gelin dedi
Canım kendini hiç kötü hissetme bunlar o kadar normal şeyler ki. Bebek bu her şeyi tam olsa bile ağlayabilirdi. Biz geçen haftasonu çıktık eşimle benim kızım da ağladı çok geçmeden eve döndük biz de. Her şey dört dörtlük olmuyor ki. Eşine bakma sen, senin de ihtiyaçların var sonuçta hem bir şey olmaz biraz ağlamasından böyle böyle tecrübe oluyor sana da. Yavaştan bebekle dışarıya çıkmaya alışmamız lazım hep evde oturamayız kiKızlar kendimi çok kötü hissediyorum. Kızım 5 gün sonra 3 aylık olacak. Hiç evden çıkmamıştım Bugün arkadaşımla dışarı çıktım ilk defa kızımla. Evde emzirip çıkacaktım ama emmedi hava güzel temiz bi hava alsın dedim demez olaydım baya ağladı açık bi alanda bebek arabasında uyutacaktım planım buydu ama ağladı durmadı ben de kucağıma falan aldım biraz rüzgar esti üşüdü falan hemen arabaya geçtim yakınlarda bi kahve içelim dedik orda uyudu ben bu sefer de aç kaldı diye çok kötü oldum aldım arabada emzirdim biraz eve geçeyim geçerken de yolda baya ağladı trafik de vardı Kendimi çok kötü bi hissediyorum berbat bi anneyim çocuğun ihtiyaçlarını gideremedim ağlattım diye ağlıyorum şu an. 2de çıktım 4te geldim eve belki siz beni anlarsınız diye buraya yazıyorum eşim de kızdı zaten çıkma bence demişti .
Bizimki daha aynayı keşfetmediYa evet bir de bence konuşmalarına da yardımcı çünkü benim kız baya sohbet ediyor aynadaki kendisiyle
Bebekken risk yüksekmiş canım. Yaş büyüdükçe risk azalıyor. Bizim doktorumuz öyle açıkladı.Ya bizim doktorumuz menenjit aşısını 1 yaştan sonra tek doz önerdi. Acaba önceden yaptırmak daha mı mantıklı
Evet canım bizim doktorumuz Allah kimseye vermesin dedi. Çok nadir oluyor ama olunca ölümcül oluyor dedi. Allah şifa versin eşinin kuzenlerine ve ailesine de güç. Çok zor.Ben araştırmadım ama ateşli bir hastalık diye biliyorum 1 yaş altında ateşli hastalıklar daha sık ve dilimi ısırır söylerim daha ölümcül oluyor. O yüzden ben 1 yaş altı yapılması taraftarıyım. Eşimin teyze çocuklarında da olunca hem de 2 çocukta birden şu an engelli olarak yaşıyorlar bu konu da daha hassasım
Hiç öyle düşünme canım. Çok normal. İlk defa çıkmışsın. Talihsizlik olmuş. Hep öyle olacak diye bir şey yok. Büyük oğlumu kış ayıydı gene ilk kez çıkarmıştım deniz kenarina. Çok rüzgar vardı. Eve geldik burnu akmaya başladı. Çok kötü hissetmiştim ben de. Deneyimleyerek öğreniyoruz bazı şeyleri. Anneyiz diye her şeyi mükemmel yapacağız diye bir şey yok. Pes etme. Çıkart gene. Senin gerginliğin de geçmiş olabilir bebişe. Kendine inan. Sen onu bu güne getiren kadınsın.Kızlar kendimi çok kötü hissediyorum. Kızım 5 gün sonra 3 aylık olacak. Hiç evden çıkmamıştım Bugün arkadaşımla dışarı çıktım ilk defa kızımla. Evde emzirip çıkacaktım ama emmedi hava güzel temiz bi hava alsın dedim demez olaydım baya ağladı açık bi alanda bebek arabasında uyutacaktım planım buydu ama ağladı durmadı ben de kucağıma falan aldım biraz rüzgar esti üşüdü falan hemen arabaya geçtim yakınlarda bi kahve içelim dedik orda uyudu ben bu sefer de aç kaldı diye çok kötü oldum aldım arabada emzirdim biraz eve geçeyim geçerken de yolda baya ağladı trafik de vardı Kendimi çok kötü bi hissediyorum berbat bi anneyim çocuğun ihtiyaçlarını gideremedim ağlattım diye ağlıyorum şu an. 2de çıktım 4te geldim eve belki siz beni anlarsınız diye buraya yazıyorum eşim de kızdı zaten çıkma bence demişti .
cok gecmis olsunKızlar selam geriden gelip okuyorum yazdıklarınızı oğlum hastaydı çok şükür ciğerlere inmeden atlattık. Allah korusun hiç birimizin bebeği hasta olmasin ama neler yaptığımı yazayım. Çünkü insanın bebeği hasta olunca ne yapacağını şaşırıyor. Temiz bilgi arıyor. Oğlum çok öksürüyordu hafif ateş vardı ve burnu akiyordu. Burnu tikandikca serum fizyolojik, bolca emzirme( neredeyse saatte bir), huzursuzlaninca calpol 2ml( yada ateşi çıkarsa), akşamları ılık duş. Ve nebulizator varsa içine dolapta soğutulmuş serum fizyolojik koyup buhar. Tabiki bunların hepsini doktorumuz takibinde ve tavsiyesinde yaptık. İnsan çok panik oluyor ama hepsi geciyor
Neden oluyormus peki bir sey dendi mi size ?Bizim maalesef sol kalça da gerilik var ilk üç ay içerisinde normale dönmesi bekleniyormus bizim de iki hafta içinde kontrolumuz var. Doktor düzelmiş olur yüksek ihtimal diyor ama biz de merakla kontrolü bekliyoruz
Valla bugün bende ablalarinin karnesini almak için çıktım çıkmadan emzirdim fakat dönerken hep ağladı susturamadim arabasından aldım kucağıma gene susmadı kucağımda geldi eve hemen emzirdim yani olacak olabilecek bir şey yaşadın herkes yaşıyor bunun için suçlu hissetme güzel anneKızlar kendimi çok kötü hissediyorum. Kızım 5 gün sonra 3 aylık olacak. Hiç evden çıkmamıştım Bugün arkadaşımla dışarı çıktım ilk defa kızımla. Evde emzirip çıkacaktım ama emmedi hava güzel temiz bi hava alsın dedim demez olaydım baya ağladı açık bi alanda bebek arabasında uyutacaktım planım buydu ama ağladı durmadı ben de kucağıma falan aldım biraz rüzgar esti üşüdü falan hemen arabaya geçtim yakınlarda bi kahve içelim dedik orda uyudu ben bu sefer de aç kaldı diye çok kötü oldum aldım arabada emzirdim biraz eve geçeyim geçerken de yolda baya ağladı trafik de vardı Kendimi çok kötü bi hissediyorum berbat bi anneyim çocuğun ihtiyaçlarını gideremedim ağlattım diye ağlıyorum şu an. 2de çıktım 4te geldim eve belki siz beni anlarsınız diye buraya yazıyorum eşim de kızdı zaten çıkma bence demişti .
Ne güzel keşke ben de cesaretli olabilsem eşim benim biraz Takıntılı çok titiz hasta olursak diye ödü kopuyoAsla ağlama kendini de suçlama bebek bu ağlar. Ben 3 günlükten beri çıkarıyorum tatile falan da gittim benim kızım da ağladığı da oldu emmek istemediği de oldu uyuduğuda oldu mızırdandığıda oldu ufak bir burun tıkanıklığı bile yaşadık. Ben elimden gelse hergün 30 dakika dışarı çıkarmak istiyorum. Evin genel Havaş’ımdan kurtulsun diye. Fazla rüzgar yutmasın yeter. Sen çok iyi bir annesin bugün dışarı ya o temiz bir hava alsın kendini iyi hissetsin diye çıktın o da ilk defa çıktı annesi olur böyle şeyler pes etme haftada 1 çıkar yarım saat bebek arabasını sevmiyorsa kanguru ile çıkar ve sende kendini kötü hissetme sen çok iyi bir annesin
İnşallah ya teşekkür ederim desteğiniz için cidden çok kıymetliHiç kötü hissetme annesi kendini daha nice maceralar yaşayacağız bebek sonuçta o esnada soguk rahatsız etmiştir belki dışarıyı garipsemistir denemeden çıkmadan bilemeyiz ben de çok soğuk bir memleketteyim araçla hep çıktık ama artık yürüyüşlere çıkacağım belki ağlayacak bilemem. Ama çıkacağız illaki dışarıya çıkmazsak bizim psikolojimiz de önemli çünkü o da bebeğimizi etkiliyor. Şuanda da üzülme ki o da hissetmesin annesi geçti gitti hep böyle olacağı anlamına da gelmez bir dahaki çok daha keyifli güzel olur inşallah
Evet hep bahar gelsin çıkarız diyoruz ama evde ikimiz de bunaldık kızım yabancı insan sesi duyunca ağlamaya başlıyor artıkCanım kendini hiç kötü hissetme bunlar o kadar normal şeyler ki. Bebek bu her şeyi tam olsa bile ağlayabilirdi. Biz geçen haftasonu çıktık eşimle benim kızım da ağladı çok geçmeden eve döndük biz de. Her şey dört dörtlük olmuyor ki. Eşine bakma sen, senin de ihtiyaçların var sonuçta hem bir şey olmaz biraz ağlamasından böyle böyle tecrübe oluyor sana da. Yavaştan bebekle dışarıya çıkmaya alışmamız lazım hep evde oturamayız ki
Teşekkür ederim bu haftasonu da inşallah eşimle çıkarız hava güzel çünküHiç öyle düşünme canım. Çok normal. İlk defa çıkmışsın. Talihsizlik olmuş. Hep öyle olacak diye bir şey yok. Büyük oğlumu kış ayıydı gene ilk kez çıkarmıştım deniz kenarina. Çok rüzgar vardı. Eve geldik burnu akmaya başladı. Çok kötü hissetmiştim ben de. Deneyimleyerek öğreniyoruz bazı şeyleri. Anneyiz diye her şeyi mükemmel yapacağız diye bir şey yok. Pes etme. Çıkart gene. Senin gerginliğin de geçmiş olabilir bebişe. Kendine inan. Sen onu bu güne getiren kadınsın.
Ay alışırım inşallah ya çocuğun düzenini bozdum diye kendi kendimi yedimValla bugün bende ablalarinin karnesini almak için çıktım çıkmadan emzirdim fakat dönerken hep ağladı susturamadim arabasından aldım kucağıma gene susmadı kucağımda geldi eve hemen emzirdim yani olacak olabilecek bir şey yaşadın herkes yaşıyor bunun için suçlu hissetme güzel anne