- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.400
Bizimki de yakin tarihte. Subat 3 gibi olacak. Acibadem'de doktorumuz.Bizim doktor nimenrixle bexsero yazdı haftaya yapılacak ikisi bir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki de yakin tarihte. Subat 3 gibi olacak. Acibadem'de doktorumuz.Bizim doktor nimenrixle bexsero yazdı haftaya yapılacak ikisi bir
Evet ben de cok kotu olmustum o aglamasina. Gozlerim dolmustu.Sağol canım bir önceki aşıda çok ağlamıştı. Gerçek ağlamaydı nasıl içli. Sağlığı için yapılıyor ama insan öyle görmeye kıyamıyor.
ah canim ya ben de o aglayisini unutamiyorum. yavrum bir anda iki bacak, bir kol asi oldu.biz cumartesi ilk asisini olduk, mahfoldu cocuk ilk 10 dk. bende agladim birlikte
Eve gelince kucagimdan hic indirmedim. birlikte uyuduk , kalktik.
Aklima geldikce hala gozlerim doluyor
Ben zilin üzerine kağıt koydum basmayın yazan.Bu pizzasını Allah bildiği gibi yapsın sipariş verirken not düştüm küçük bebek var evde zile basmayı. Diye
Şu ana kadar hiç dolap gibi uygulamalardan 2.el almadım. Çok vesveseli takıntılı bir insanım. Aklıma kötü şeyler geliyor ya sağlam değilse ya çakma ürünse diye. Yoksa 2600 e var bir tane yeni etiketli.Canım dolaptan 2. El baksana ben öyle aldım.
Ah evet kesinlikle yapılırbuna bende mest oluyorum gerçekten o kadar tatlı olunmaz ama bebeler o an o gülücükle ne istese yaparmışım gibi geliyor :)
Yanında olması daha iyi ben de kendim gidebilecek durumda olmama rağmen eşim izin alıp geldi ben öyle istedim çünkü aşı bu yani ağlıyor bebek biz de anne yüreği hem panik hem üzüntü duyuyoruz ister istemez yanımızda olması çok daha iyi kesinlikle nazlanmak sayılmaz benceEşim işten çok izin aldı bu aralar benim sağlık sorunlarım nedeniyle. Bebişin aşısı için taksi ile gitsen olmaz mı diye sordu şimdi ama 3 aşı olacak yanımda olsun istiyorum. Fazla mı nazlanıyorum acaba. İstanbul'da taksi işi de sıkıntılı o da etkiliyor.
Sizinde bebeğinizin yüzünde vücudunda kızarıklık ve sivilce oluştu muMaşallah kilo durumuna çok sevindim. Bende tam içimden geçiriyordum doktora söylesem mi mama desteği olsun diye çünkü hiç içime sinmiyor kilo çok az almış eskiye kıyasla. İnşallah bu süreçleri kolaylıkla atlatırız ve kalıcı değildir. Doktor 6. Ayda besin alerjilerinin yüzde 80 i sonlanıyor dedi inşallah şanslı azınlıktanızdır biz de.
trendyolla ben de kanka oldum artık. O da arıyor abla kapıyı açar mısın diye. Bizim zil biraz tiz uyanması mesele değil sıçrıyor o yüzden üzülüyorum korkuyor bir anda. Not düşmezem sıkıntı değil. Dedim ki not düştüm niye bastın zile hem de 2 defa diyor ki appplllaaa notu görmedim. Fırından yeni çıkmıştı sıcak ye diye 1 dakika da geldim applaaa diyor. Eşimin yemesi ve zile basması dışında soru yokUyanıyor mu canım? Ben de hep market vs alışverişinde zile basmayın diyorum. Bi de trendyol kargodaki çocukla kanka olucaz nerdeyse, hamileliğimden beri evde bulamazsa arıyor, şifreyi girip sizin kata bırakıyorum diyor şifreyi de biliyor artık.
Ben araştırmadım ama ateşli bir hastalık diye biliyorum 1 yaş altında ateşli hastalıklar daha sık ve dilimi ısırır söylerim daha ölümcül oluyor. O yüzden ben 1 yaş altı yapılması taraftarıyım. Eşimin teyze çocuklarında da olunca hem de 2 çocukta birden şu an engelli olarak yaşıyorlar bu konu da daha hassasımYa bizim doktorumuz menenjit aşısını 1 yaştan sonra tek doz önerdi. Acaba önceden yaptırmak daha mı mantıklı
Ben tek gittim eşim öğleden sonra izin alabilecek durumdaydı. Sen gelme ben giderim dedim. Yaptırdım çıktım. Ama her insan aynı değil sen yanında olsun istersin mesala bana fark etmez. Bu nazlanmak değil kedini rahat hissetmek güvende hissetmek. İstanbul’da 6 yıl iliklerime kadar yaşadım. Kaç tane taksiciyle kavga ettiğimi hatırlamıyorum bile. Bi de ben trafik polisiydim ama şöyle yap uygulamadan çağır bi taksi ya da i taksi uygulamasını indir. Ordan çağır daha güvenli. Hem kapından alır kapına bırakırEşim işten çok izin aldı bu aralar benim sağlık sorunlarım nedeniyle. Bebişin aşısı için taksi ile gitsen olmaz mı diye sordu şimdi ama 3 aşı olacak yanımda olsun istiyorum. Fazla mı nazlanıyorum acaba. İstanbul'da taksi işi de sıkıntılı o da etkiliyor.
cok gecmis olsun kuzumGünaydın oğlumla ben hasta olduk. Kimseye yaklaşmadım. Eve hala nadiren misafir alıyorum. Nasıl oldu anlamadım. Çocuğa p halde bile tek baktım :) bunların üstüne bide yoğun kanamalı adetiö başladı gece. Dün oğlumun 1. Ay aşısını yaptırabildim ama bi tarttılar ki 19 günde 150 gram civarı kilo almış. Hemşirenin ifadesi değişti ama bişey belli etmedi. Mamanın dozunu daha çok arttırmaua çalışıyorum ama mümkün değil emmiyor. Diliyle itiyor sıpa.
Ya evet Allah muhafaza dogru ben de tekrar doktorumla goruseyimBen araştırmadım ama ateşli bir hastalık diye biliyorum 1 yaş altında ateşli hastalıklar daha sık ve dilimi ısırır söylerim daha ölümcül oluyor. O yüzden ben 1 yaş altı yapılması taraftarıyım. Eşimin teyze çocuklarında da olunca hem de 2 çocukta birden şu an engelli olarak yaşıyorlar bu konu da daha hassasım
Çok çok çok geçmiş olsunKızlar selam geriden gelip okuyorum yazdıklarınızı oğlum hastaydı çok şükür ciğerlere inmeden atlattık. Allah korusun hiç birimizin bebeği hasta olmasin ama neler yaptığımı yazayım. Çünkü insanın bebeği hasta olunca ne yapacağını şaşırıyor. Temiz bilgi arıyor. Oğlum çok öksürüyordu hafif ateş vardı ve burnu akiyordu. Burnu tikandikca serum fizyolojik, bolca emzirme( neredeyse saatte bir), huzursuzlaninca calpol 2ml( yada ateşi çıkarsa), akşamları ılık duş. Ve nebulizator varsa içine dolapta soğutulmuş serum fizyolojik koyup buhar. Tabiki bunların hepsini doktorumuz takibinde ve tavsiyesinde yaptık. İnsan çok panik oluyor ama hepsi geciyor
Ay çok sevindim alıştıysa ne mutlu sana ben de kızımı öyle oyalıyorum. Bana da Eflatun1Kelebek ile Ozlem949 tavsiye etmiştiBu arada Evaante senden Allah razı olsun fisher price deluks piyanolu oyun halısıni aldım bende ogluma. Babymall da 750 tlydi. O kadar sevdiki anlatamam
Teşekkür ederim canımÇok çok çok geçmiş olsun