- 25 Kasım 2020
- 2.753
- 3.612
Hahahah inan ne olduğunu hatırlamıyorumKız nolmuş bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah inan ne olduğunu hatırlamıyorumKız nolmuş bana
Umarım sorunsuz atlatırsın canımAşı günümüz biraz gerginim. Yanımda mışıl mışıl uyuyor şu anda öğlen gideceğiz.
biz cumartesi ilk asisini olduk, mahfoldu cocuk ilk 10 dk. bende agladim birlikteSağol canım bir önceki aşıda çok ağlamıştı. Gerçek ağlamaydı nasıl içli. Sağlığı için yapılıyor ama insan öyle görmeye kıyamıyor.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın oğlumla ben hasta olduk. Kimseye yaklaşmadım. Eve hala nadiren misafir alıyorum. Nasıl oldu anlamadım. Çocuğa p halde bile tek baktım :) bunların üstüne bide yoğun kanamalı adetiö başladı gece. Dün oğlumun 1. Ay aşısını yaptırabildim ama bi tarttılar ki 19 günde 150 gram civarı kilo almış. Hemşirenin ifadesi değişti ama bişey belli etmedi. Mamanın dozunu daha çok arttırmaua çalışıyorum ama mümkün değil emmiyor. Diliyle itiyor sıpa.
Evet 2 ay aşıları çok acıtıyo yakıyo çok ağlıyorlarGünaydın, biz 2 aylık aşılarımızı olduk kızlar, çok uzun süre ağlamasa da içini çeke çeke ağladı yavrum çok kötü oldum eve gelince 1 çay kaşığı calpol icirdim hemşire ateşinin çıkmasını beklemeyin dedi inşallah sıkıntısız geçer
Umarım sorunsuz atlatırsın canım
Sağol canım inşallah siz de kolaylıkla atlatırsınız.Biz Şubat'ta 4 ay aşımızı olcaz
3 aşı bir de, anlayamıyorlar ne olduğunu kıyamam.biz cumartesi ilk asisini olduk, mahfoldu cocuk ilk 10 dk. bende agladim birlikte
Eve gelince kucagimdan hic indirmedim. birlikte uyuduk , kalktik.
Aklima geldikce hala gozlerim doluyor
Ay ne güzel ben bir tek flüt çalabiliyordum bir ara keman kursuna da gittim ama tabii ki yarım kaldıben birde kucuk ukulela alip ogrenecegim. Ezo sunalin cok guzel ritimli sarkilari var.
Biz kucukken anaokulundan sonra hep baglama kurslarina gittikben hep yarim biraktim ama en azindan temel nota bilgim var. uzun ince bir yoldayim gibi turkuler calinca hemen notalari geliyor aklima
Canım dolaptan 2. El baksana ben öyle aldım.Onlar da her şeye fizyolojik diyor ama gel bebişe sor.
Biraz büyüsün deneyeceğim. Bu aralar çok ağlıyor gözünden yaş gelecek şekilde kıyamıyorum. Oyun halısını bizimki de sevmedi ama hala umudum var.
Ergobaby beğendim canım ama fiyatı bana bakıyor ben fiyatına.
Ay evet 2 aylık olduktan beri gülmeye başladı her geçen gün daha fazla gülücük atıyor ben gülünce o da gülüyor aşırı tatlıAşı yaptıran annelerimize geçmiş olsun. Şifa olsun aşılar. Benim kız da aşıdan sonra tam manasıyla nazlanarak ağlamayı öğrendi. Aşı yaptırırken bana bunu neden yaptınız der gibi değişik bir tonda ağlamıştı. Şimdi artık yanında bizi görmeyince, sıkılınca, canının istemediği herhangi birsey olunca aynı tonda ağlıyor eriyorum o tonu duyunca
Bir de her gün yeni birşey öğreniyorlar bu aralar memeden ayrılıp bana bakıp gülüp emmeye devam ediyor çok hoşuma gidiyor resmen algıları açılıyor
Emerken meme ucuna şırınga ile mama takviyesi yapsan olur mu kiGünaydın oğlumla ben hasta olduk. Kimseye yaklaşmadım. Eve hala nadiren misafir alıyorum. Nasıl oldu anlamadım. Çocuğa p halde bile tek baktım :) bunların üstüne bide yoğun kanamalı adetiö başladı gece. Dün oğlumun 1. Ay aşısını yaptırabildim ama bi tarttılar ki 19 günde 150 gram civarı kilo almış. Hemşirenin ifadesi değişti ama bişey belli etmedi. Mamanın dozunu daha çok arttırmaua çalışıyorum ama mümkün değil emmiyor. Diliyle itiyor sıpa.
Artık gülerek sesler çıkararak iletişim kuruyorlar resmenAy evet 2 aylık olduktan beri gülmeye başladı her geçen gün daha fazla gülücük atıyor ben gülünce o da gülüyor aşırı tatlı
Bu pizzasını Allah bildiği gibi yapsın sipariş verirken not düştüm küçük bebek var evde zile basmayı. Diye
Gerçekten öyleymiş şifa olsun yavrularımıza inşallahEvet 2 ay aşıları çok acıtıyo yakıyo çok ağlıyorlar
buna bende mest oluyorum gerçekten o kadar tatlı olunmaz ama bebeler o an o gülücükle ne istese yaparmışım gibi geliyor :)memeden ayrılıp bana bakıp gülüp emmeye devam ediyor çok hoşuma gidiyor resmen algıları açılıyor
Çookk geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinize olur hiç hasta olmadan büyür mü çocuk yok öyle bir dünya, bol bol emzir gerekirse saat başı ver ağzına eğer sütüm az diyorsan memenin boşalana kadar süt verdiğinden emin ol çünkü öyle daha çok süt üretiyor bünye istersen bu süreci sağım yapıp biberonla vererek geçir en azından ne kadar yediği ve göğsünün boşaldığı konusunda emin olursun, sende besin değeri yüksek şeyler tüket, belki yemeğe bile vaktin olmuyordur ama işin gücün neyin varsa koy kenara sadece doyurmakla ve doymakla ilgilen Allah muhafaza sarılıkta olmasın minnoş.Günaydın oğlumla ben hasta olduk. Kimseye yaklaşmadım. Eve hala nadiren misafir alıyorum. Nasıl oldu anlamadım. Çocuğa p halde bile tek baktım :) bunların üstüne bide yoğun kanamalı adetiö başladı gece. Dün oğlumun 1. Ay aşısını yaptırabildim ama bi tarttılar ki 19 günde 150 gram civarı kilo almış. Hemşirenin ifadesi değişti ama bişey belli etmedi. Mamanın dozunu daha çok arttırmaua çalışıyorum ama mümkün değil emmiyor. Diliyle itiyor sıpa.