2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar ben hala eski kiloma dönemedim. Kıyafet almak istiyorum ama şimdi aldıklarım ilerde büyük gelecek eşim kilo sevmiyor. Bu halimi bende sevemiyorum. Diyet yapan ya da diyetisyene giden var mı aramız da. Ya da diyet yapma konusunda bilgi sahibi olan arkadaş var mı? Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum yalnız doğru zaman mıdır onun kararını veremiyorum

20 günlük diyet sonrası iyileşmiş hali böyle. Günde 2 kere nemlendirici sürüyorum hala kupkuru oluyor cildi

Eklentiler

• IMG-20230119-WA0007.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 62
  • 20230119_144024.jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 55
Ben de 36 bedendim şu an 38 bugün inditex indirimlerinden 38 beden bir kaç pantalon aldım artık sürekli evde olduğum için can sıkıntısından abur cubur yiyorum sürekli. Niyet edip sağlıklı beslenmeye geçmem lazım artık

20 günlük diyet sonrası iyileşmiş hali böyle. Günde 2 kere nemlendirici sürüyorum hala kupkuru oluyor cildi
Çok geçmiş olsun benim kızım da kızarıklık vardı. Senin bebeğinde ki döküntülerden yiğenim de vardı. Yiğenim doktoru Profosör o vermişti.İkimiz de aynı kremi kullandık çok iyi geldi krem kortizonlu sürekli kullanılacak bir krem değil ama cilt için çok iyi ben sürekli kullanmıyorum ihtiyaç duydukça kullanıyorum. Nemlendiriciler hemen etki etmiyor 2 sefer sürme de iyileştirdi cildini foto bırakıyorum içerik olarak bi bak istersen sende. Muadilleri var ancak bu krem daha iyi. Benim kızı. Alerjisine de diyet olarak süt ve süt ürünleri diyeti verildi ama değilmiş. Gelinimiz de süt diyeti yaptı ama onun da değilmiş. Bu kremi öneren Prof. Bişey cilt demişti de hatırlamıyorum şu an.

Eklentiler

• image.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 57
Ben 57 kiloydum bir an da 61 oldum hamile olduğumu öğrendim şimdi 72 kiloyum Gitmiyor bi türlü. Hani normal doğurunca eski kilona dönüyordun. Bu diye bulursam

Enee biyikta bile mi neyse ki bir iki atis yaptim usendigimden onu da yapmiyorum biyikli biyikli gezmeye devam
Hahahaklıma korono virüs zamanını getirdin. Kuaförler kapalı ben de beceremem almayı. Sabah işe gittim güneş yüzüme parlıyor tabi tam içeri giricem bizim abiler sandalye çektiler oooo Muhittin dayı günaydın hoşgeldin diye şu an gülüyorum o zaman tuhaf olup canımı sıkmıştım

Ben 57 kiloydum bir an da 61 oldum hamile olduğumu öğrendim şimdi 72 kiloyum Gitmiyor bi türlü. Hani normal doğurunca eski kilona dönüyordun. Bu diye bulursam
Benim doğumla beraber 10 kilo kadar gitmişti sonra gene aldım evden çıkmadığım için en büyük hobim çikolata cips yemek oldu nasıl olsa yaza daha çok var diye avutuyorum kendimi. Bebişim azcık daha büyüsün yürüyüşlere başlıcam ben de

Doktor da rahatlamasi için verebilirsiniz dedi zaten
Bir de yoğun bakımda eldivene pamuk doldurup emzik yapıyorlardı onu emiyordu ordan alisti sanirim
Evet uykuya geçişinde yardımcı oluyor sakinlestiriyor ben de devam edeceğim sevdi cunku

Çok teşekkürler inceleyeyim olabilir

Ben doğuma 85 kilo olarak girdim 85 kilo olarak eve geri geldim. Orda bir tane serum taktılar bana 2 lt ya 3 lt olması lazım. Ödem yaptı bende 1 aydır 72 de sabitlendim kaldım öylece. Abur cuburda yemiyorum çok çok nadir kaçamak yapıyorum hepsi o 2 öğün besleniyorum sabah be akşam. Aralarda meyve yiyorum ona rağmen gitmiyor. Tek öğün de beslenmek istemiyorum. Sütüm azalır diye bakalım nasıl üstesinden geleceğim

Kızlar hepiniz birbirinizden hoşsunuz çocuğum ilk defa uzun uyuması şerefine kendimi ödüllendirdim. Darısı sizin başınıza
Ben sana anca eşlik edebiliyorum bitmek bilmedi işim aha düdüklü çağırıyor şimdi de evdeki bütün eşyalar beni çağırıyor

Eklentiler

• IMG_20230119_161332.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…