2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar selam,
Salı kontrolümüz vardı şükür bebeklerimin gelişimi güzel Menenjit ve rotavirüs aşılarını yaptırdık. Akşam oğlum özellikle çok huzursuzlandı epeyce ağladı bacağı ağrıyor gibiydi. Ateşimiz şükür 37.5 u geçmedi. Çok huzursuz oldukları için calpol verdim güzel uyudular atlattık şükür
Bu arada doktorumun bebeklere okumamı söylediği kitapları yazamamıştım. Fotoğraflarıyla ekliyorum. Küçük prens ve küçük karabalık bu iki kitabı dönüşümlü tekrar tekrar okumamı söyledi. Bebeklerde kitap okumada tekrar çok önemliymiş. Bir de Taş çorbası diye bir çocuk kitabı önerdi. İçinde duygu geçişleri ve heyecanlı konuşmalar çok. Çocuklara o ses tonuyla heyecanlı veya sakin durumdan duruma geçerek oku çok heyecanlanıp dinliyorlar dedi Benim için de Sinem özen canbolat kitaplarını önerdi.

Eklentiler

• 26A1EA0E-F038-4F0C-80DD-E0CDA211AC63.jpeg
    156,9 KB · Görüntüleme: 77
  • 0A8B59B1-B814-4A66-8596-976378617620.jpeg
    130,5 KB · Görüntüleme: 68
  • E4F764BF-ADAA-41F0-99B3-CF9E73BD702B.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 68

Geçmiş olsun canım. Bizde kilo alımına iyi dedi, ama artık kısacak bir yiyecek kalmamıştı, bebeğin bağırsakları rahatlasın diye bi alerji maması verdi. Ama kullanmadım, çocuk doktoru da kullanma dedi. Onlar da şaşırıyorlar, hem çoklu besin alerjisi var hem kilo alımı fena değil.

Alerji testi eğer kandan bakılansa zaten net sonuç vermiyormuş. Bizimki negatif çıktı, ama alerji olmadığı anlamına gelmiyormuş bu. Niye o zaman çocuğu ağlata ağlata kan verdik anlamadım

Neyse, bakalım bizim diyet ne zaman gevşer, çok zorlayıcı olmasını geçtim, bebek besin alamayacak diye üzülüyorum.

Çok güzel, bu kitapların çoğunu okuyorum/okudum ben de. Kızımın kütüphanesini oluşturuyorum yavaştan bugün de bu geldi kargodan çok beğendim tavsiye ederim. Sessiz bir kitap ve kocaman herkes kendi hikayesini yaratıyor kızımınkini çok Merak ediyorum

Eklentiler

• AE14F6AA-2185-4E48-97A1-5074E58277ED.jpeg
    190,4 KB · Görüntüleme: 66
Aaa çok güzelmiş birazdan sipariş vereceğim listeye bunu da ekledimBen de gördüğüm her farklı tarzdan almaya çalışıyorum. Fenerli, sesli, cırt cırtlı, 3 boyutlu beğendiğim her şeyi. Zaten kitap canavarıyım çocuklarım da öyle olsun istiyorum

Ben de öyleyim, kirpicik de çok tatlı aldım 2 kitabını da. Cırt cırtlı muhtemelen görmüşsündür

Şimdi aklımdan geçiyordu kimin yazdığını hatırlayamamıştım çok teşekkür ederim. Benim kızım kitap dinlemeyi sevmiyor ama ısrarla okuyacağım sanırım. Ses tonum güzel değil heralde ondan bi de babasına okutayım bakalım be tepki verecek

Kızlar özel aşıları yaptıracak mısınız ne düşünüyorsunuz ? Bide benim beyni çok salya akıtıyor sizde durumlar nasıl bide nasılsınız alıştınız mı anneliğe

Kızlar özel aşıları yaptıracak mısınız ne düşünüyorsunuz ? Bide benim beyni çok salya akıtıyor sizde durumlar nasıl bide nasılsınız alıştınız mı anneliğe
Hepsini yaptırmayı düşünüyorum. Bi sürür değişik vürüs var ortalıkta bağışıklığı güçlü olması lazım annelik çılğınlık ama çok güzel en çokta oyun zamanını bekliyorum parka gidince insanlar tuhaf tuhaf bakmicak

zeytinyağını tam olarak nasıl kullanıyorsunız?

İkinizi de ekledim

E ben eksik kalmayayim. Ekledim kızlar.

B benimadimumut ve ikidirhembircekirdek rica etsem ozelden instagram ismini yazar misiniz ben isim ozurlusuyum de not defterime nicklerle isimelri eslestirerek kayit ediyorum , yuzlerinizde isimler oturtana kadar bakacagim bir sure listeye
Ben de veren herkesi ekledim. Sanalda tanıdığını sonradan görmek çok güzel oluyor
evet ya
cok sagol canim guzel bilgiler icin
Bebislerin rahat gecirmesine sevindim bu sureci

Ekledim canım seni de Benim instagram zelihaoyilmaz. Kuzucugun da sıkıntıları tez zamanda bitsin inşallah Kalsiyum şurubunu neden verdi?
ayy simdi gordum bu mesajini
Kullanıcı adı veren herkesi ekliyorum ben de benimki de nevrin.altinkum Kasım anneleri olarak kaynaşalım biraz
ay art sayfana bayildimmm
cok klise olacak ama benim kucukken ssiri iyiydi resmim cok da guzel seyler yapardim ama illa fen bolumu okumam konusunda israr edildi banada o an mantikli geldi ve okudum.

Simdi varya diyorum keske guzel sanatalr gibi bir tercih yapsaymisim. benim o zaman yaptigim cizimler gbi yapan kisiler suan instagram da 100k takipcileri var dunyaca unluler

daha gecen hafta kendime iyi kuru kalemler aldim , su buyukler icin olan kitaplarinda pratik yapayim diye. sulu boyami da nereye kaldirdigimi bulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…