2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Cildinde nasıl bi alerjik etken vardı yani kızaklık mı yoksa soyulma şeklinde mi. Benim kazımın tahine alerjisi varmış. Doktorumuz süt ve süt ürünler kuru yemiş diyeti vermişti ama onlardan değilmiş.

Seni ekliyorum herkesi eklicem.

Dün kü kontrolde bizim de doktorumuz gece uyanmadığı sürece uyandırma dedi.

Ekledim canım seni de Benim instagram zelihaoyilmaz. Kuzucugun da sıkıntıları tez zamanda bitsin inşallah Kalsiyum şurubunu neden verdi?

İyice dalınca atıyorlar. Bende çekince uyanıyordu hiç ellemedim kendisi atıyor
Ya aslında ben vermek istemedim
Cunku mama yiyor o zaten biberonla
Bir de yoğun bakımda kaldi emme olayını silikon uçla yapiyoruz
Bir de emzik alınca tamamen silikon ve yapay olmasın dedik ama istiyor ne yapalım canı sağ olsun

Herkes bir fikre sahip ben de fikrimi söyleyeyim meme emmekte sıkıntı yoksa bence emzik güzel şey anlıkta olsa bebeğin sitresini alıyor öyle an oluyor ki meme ile kavga ediyor o zaman emzik sakinleştiriyor. Meme emiyorsa yüreğini ferah tut

Ya spora ne zaman başlayabiliriz ki ben spor yapmak istiyorum ağırlık olarak da çocuğumu kullancam fitness ta ilerledikçe ağırlığı arttırıyoruz ya bebişim kilo aldıkça benim setler zorlaşır

Spor şart, azıcık büyüsünler, ben Mayıs Haziran gibi başlarım diyorum.

İkinizi de ekledim

Ben de ekliyorum kızlar

Yaa ben de dizi eklemek istiyorum.

Ekledim canım seni de Benim instagram zelihaoyilmaz. Kuzucugun da sıkıntıları tez zamanda bitsin inşallah Kalsiyum şurubunu neden verdi?

Ekledim

Kullanıcı adı veren herkesi ekliyorum ben de benimki de nevrin.altinkum Kasım anneleri olarak kaynaşalım biraz

Aaa ekledim ve ne göreyim eşin ortak arkadaşımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…