2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Benim kızım da gece geç saatlere kadar uyumadı o dönem ben dayanamayıp daha çok uyuyordum bazen babasına verip, akşama doğru 6 gibi uyanıp sabaha karşı 4te uyuduğu oldu
Bizim zaten öyle erken uyuduğu hiç olmadı sabah 8i bile gördük bir ara o kadar saat nasıl dayanıyorsun bilmiyorum
Bir de 10 gün yoğun bakımda kaldi biraz da oranin düzenini eve taşıdı

Bebeği emzikle uyuyan var mı?
Uyuduktan sonra ağzından cikarirsambazen uyanıyor yeni yeni huylar ya
İlk kızım emzik almamisti ama bu sevdi

Selam kızlar bebeğiniz 1 ay da kaç gram almış yani kaç kg a kadar normal kabul ediliyor. Yarın 2 aylık olacağız 3930 doğdu. Dün Doktora gittik 5550 gram dı.. 2 ayda 1620 olmuş aya 810 gram iyi mi? Sizin bebişler nasıl?
Birde oda nemlendirici önerir misiniz bildiğim kadarıyla 50 olacak oda nemi?

Selam kızlar bebeğiniz 1 ay da kaç gram almış yani kaç kg a kadar normal kabul ediliyor. Yarın 2 aylık olacağız 3930 doğdu. Dün Doktora gittik 5550 gram dı.. 2 ayda 1620 olmuş aya 810 gram iyi mi? Sizin bebişler nasıl?
Birde oda nemlendirici önerir misiniz bildiğim kadarıyla 50 olacak oda nemi?
Çok normal canım benim kız da 3670 doğdu bugün tam iki aylık 5550 Gr doktorumuz güzel maşallah dedi. Oda nemlendirici olarak da deermanin kini kullandım bir ara ama artık kullanmıyorum çünkü odanin nemi 60 70 civarlarına yükseldi bu sene ilginç

Kızlar iyi geceler, ya benim bebişin bı düzeni olamıyor anlamadım hiç ,bı gün gündüz uyuyor güzelce bı sonraki gün maksimum yarım saat uyutabiliyorum. Uyumuyor. O kadar uyumayinca da artık uykuya dalamiyor. Bugün tam öyle bı gündü, sizde de oluyor mu

Kızlar büyük oğlumun ellerinde böyle bu ir şey çıktı kaşıntılı ve artıyor. Bilginiz var mı? Egzama gibi bir şey mi acaba?

Eklentiler

• IMG_20230118_234714.jpg
    IMG_20230118_234714.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20230118_234547.jpg
    IMG_20230118_234547.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar iyi geceler, ya benim bebişin bı düzeni olamıyor anlamadım hiç ,bı gün gündüz uyuyor güzelce bı sonraki gün maksimum yarım saat uyutabiliyorum. Uyumuyor. O kadar uyumayinca da artık uykuya dalamiyor. Bugün tam öyle bı gündü, sizde de oluyor mu
Oluyor canım normal. Bizim genelde gece düzenimiz değişmiyor ama gündüz bazı günler çok güzel uyuyor bazı günler hiç uyumuyor.

Kızlar büyük oğlumun ellerinde böyle bu ir şey çıktı kaşıntılı ve artıyor. Bilginiz var mı? Egzama gibi bir şey mi acaba?
Benim büyük kızımda benzeri çıktı doktorun söylediklerini yaptık kısmen geçti
Sıvı sabun yerine dove sabun
Sıvı deterjan yerine yoz deterjan
Laroshe krem
Bir de üst solunum yolu enfeksiyonu sırasında artar dedi ki çocuklar bu kış surekli hasta maalesef

X