2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Bizim doktor önce rota virüsünü önermişti sen yaptırsın mı rotayı. Yaptırdıysan hangi markayı almıştın

Ben duymuştum da bizim kızda hiç farketmedim iyi ki kontrol etti doktorumuz vajina yapışık olunca idrarin birr kısmı içerde kalıp enfeksiyon yapabilirmis
Ben çiş girdiği için her altını değişmek için açtığımda iki parmağımla kontrolü ayırıyordum. Ya bizim doktor lar neden böyle bakmıyorlar. Sadece bezini açıp geri kapıyor.

Ay aynisi akşam üzeri bir uyanış sonra uyuyamiyor gece 2 3 oluyor saat defalarca uyudugunda yatiriyorum 5 dk sonra uyanıyor uykusuzluktan ağlıyor
Emzirirken atan çocuk emzikle uyumak istiyor
Acayip değişti huylari
İnşallah düzelirler, uyku bebek bakımında en zorlandığım şey oldu.

Bizim doktor önce rota virüsünü önermişti sen yaptırsın mı rotayı. Yaptırdıysan hangi markayı almıştın
ikinci ayda biz ilk asilarimizi olduk,biri siviydi agzindan verdiler damla gibi. Diger ücu igneydi

bir tane karma asi vardi , difteri, tetenoz , hepatit B ,cocuk felci, influenza
Ikincicisi, menenjit
ucuncu , rota virus
ve dorduncu pnomokok konjuge asisi

Ben çiş girdiği için her altını değişmek için açtığımda iki parmağımla kontrolü ayırıyordum. Ya bizim doktor lar neden böyle bakmıyorlar. Sadece bezini açıp geri kapıyor.
Ben de ayırıp kaka girer diye siliyordum şimdi ince zar gibi yapışıklık var ama üstü açık yarım yani içim bir tuhaf oldu açmaya çalışırken

Rotayı üçüncü ayda yapalım dedi doktor menenjit verdi sadece
Bizde karma aşı ,verem ve pnömokok olduk bugün haftaya menenjit olacak,rotayı 3.aya erteledi doktorumuz

Geçmiş olsun vajinal yapışıklık isminden sanırım en korktuğum şeylerden biri. Bende çok detaylı siliyorum annem kızıyor, dikkat edeceğim.

Bu çok yanlış bir tespit yada bilgi. Bebekler 1-10 gün arası kala yapmayada bilir. Bağırsakların alışma süreci bu. Çiş sayisin bakmak doğru olam
Merhabalar benim bebeğimde bazen 2 günde bir bazen 4 günde bir kaka yapıyor.Bu kabızlık mi acaba alttan gaz çıkarıyor çişini de yapıyor ama kaka yapmıyor.1 buçuk aylik

Rotayı üçüncü ayda yapalım dedi doktor menenjit verdi sadece

Bizde karma aşı ,verem ve pnömokok olduk bugün haftaya menenjit olacak,rotayı 3.aya erteledi doktorumuz
15. Haftaya kadar ilk dozu yapılmalıymış daha zamanı var zaten ben de şubatın ikinci haftası ilk dozunu yaptırıcam

Merhabalar benim bebeğimde bazen 2 günde bir bazen 4 günde bir kaka yapıyor.Bu kabızlık mi acaba alttan gaz çıkarıyor çişini de yapıyor ama kaka yapmıyor.1 buçuk aylik
Mama veriyor musun? Bebek anne sütünü bazen tamamen sindirirmiş. Benim bebeğimde de kaka problemi var 1 hafta yaptırmasam yapmaz ama ben sadece anne sütü veriyorum.

2. ay aşılarını yaptırdık kuzum çok ağladı ben de ağladım beni oyaladı hemşireler aşı yaparken
Ateş takibindeyim ama huzursuzluğu çok ne kadar sürer kızlar yaptıranlar
Geçmiş olsun, ilk gün biraz huzursuzdu bebeğim gece ateşi çıktı 37.5 falandı yarım fitil verdik rahat uyudu ertesi gün bir şeyi yoktu kızımın

8. Hafta ataginda olanlar sizin de bebekleriniz uykuya dalmakta zorlanıyor mu ?
Benim kızım da gece geç saatlere kadar uyumadı o dönem ben dayanamayıp daha çok uyuyordum bazen babasına verip, akşama doğru 6 gibi uyanıp sabaha karşı 4te uyuduğu oldu

Aynen canım çok halsiz yavrum etkilendi baya
Bizim ateş hiç olmadı ben huzursuzlandığı için parol şurup verdim huzursuz olursa verebilirsin demisti aile hekimligindekiler. Huzursuzluğu da bir gün sürdü. Geçmiş olsun. Ah o ağlamaları
Huzursuz olunca da calpol veriliyor mu o zaman hemşire bişey demedi ben de sormayı unuttum o kafayla ateşi çıkmadı çok şükür henüz ama bugün hep ağladı sabahtan aşı olduk 5 buçukta ancak uyutabildim

Aynen canım çok halsiz yavrum etkilendi baya
Korkma canım güçlü onlar atlatiyorlar. Bizimki iyi şimdi maşallah Gülücükler saçıyor. Seninki de yarına toparlar. Bugün doktorumuz üç gün devam edebilir etkisi aşının dedi. Ama sürmüyor o kadar.

Bugün doktorumuz calpol verebilirsiniz dedi canım. Rahat uyur. Sadece ateş değil büyük ihtimalle vücut ağrısı da yapıyor. Oğlum dün gece hep inledi.

Evet verebilirsiniz dediler huzursuz olunca çünkü ikinci ay aşıları ağır biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…