2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Yok canım tikali değildi. Anca dediğim gibi bezini cozunce emdi ama pişik falan değildi. Anlamadım uyudu uyandı şimdi tekrar uyutmaya çalışıyorum
Altlarının açılması hoşlarına gidiyor canım, rahatlamıştır umarım. Bazen oluyor böyle, geçen gün bizde çok uğraştık niye ağladığını durmadığını çözmek için. Gaz mı sıkıştırdı bir yeri mi ağrıdı çözemedik, onlar da daha çok minik, duygularını tanımlayamıyorlar.

Grubun çoğu ocean kullanıyoruz d vitamini memnunuz canım bunu bilmiyorum
Sağol canım bende ilk kez duydum. Bide içeriği ve yaş hakkında yazılanlar yüzünden tereddüte düştüm.

Sen yaparsın merak etme eğlenceli hale getir İngilizce oyunlar fakan var mesela

300 tek öğünde değil canım, 60 veya 90 ml falan hazırlıyorum mamayı, genelde 60 olunca bitiyor 90 olunca az bişey kalıyor. Günde bir kaç kere hazırlıyoruz. Sonra anne sütünü istediği kadar içiyor. Toplamda günlük mama miktarı 300 ml. Civarında. Eskiden yazıyordum ama şu ara bıraktım, üşeniyorum yazmaya

Bende eğitime gidemedim sayılır yarım gittim, işyerim sıkıntılıydı canım, doğum izninden sonrada çok ağırlaştım gidemedim. İşte onlar bilmiyorlar başkarına gelmemiş. Annem siz mama yemezdiniz diyor. Ama benim bebeğim alıştı, ikk başlarda ememedi çocuk mama yedi, alışık olunca arıyor artık. Bakalım azaltmaya çalışıyorum 2 gündür. Aşarız inşallah bunu da

Çok geçmiş olsun canım
Kizlar ben bebeğimi komple memeye hala geciremedim sütümü sağıp veriyorum ve artık çok yoruldum öneriniz var mı nasıl komple memeye geçebilirim?
Canım bence biberon verirken azını içir biraz doyunca meme ver. Bi de ben genelde gece uykusunda veya uykulardan uyandığı anda emziriyorum yoksa asla meme almıyor benim bebe hele de uykusu varken veya ağlarken.
Kizim tahtin da uyurken
Oyy maşallah tosbiş olmuş bu kız
Bebeğin en zor dönemleri bu dönemler . 40 gün bebekler genelde uyuyor ama sonrasında 3 aya kadar hayata adapte olmak ve uykusuzluk ağlama ile geçiyor ilk bebeğimde ben de bitmeyecek diye çok ağladım tecrübelerim bu kez bitecek diyor biraz bu yüzden sabrediyorum. Hep söylerim bebeğin 40 ı, 3 ayı , 6 ayı ve 1. Yaşı bunlar en büyük değişimleri ve toparlanmaları geçirdiğimiz dönemler . En güzeli ise 6 ayda oturuyorlar mama sandalyesine koltuğa yere her yere güvenle koyup ellerin serbest kalabiliyorsun. Demem o ki az daha sabır tünelin sonu ışık kızlar

Benimki de sağdığım sütü içmiyor midesi bulanıyor anlamadım neden öyle yapıyor
Dün de ben ilk defa süt sağıp verdim uyuyordu bir 15 dakka uyanmasını bekledim süt soğuktu haliyle biberonla verince bir midesi bulandı önce acaba biraz ılıtıp mı vermek lazım

Sling kanguru uyutma garantili resmen. Uykusunun geldiğini hissettiğin zaman slinge koy hafif hafif yaylanma hareketi yap pış pış yap poposuna uyur çok geçe kalmadan.

Merhaba hangi sitede indirimde canım?
Hepsiburadada canım İnstagramda biri paylaşmıştı fiyatı düştü diye. Markası merfbaby

Ağızları var dilleri yok, ah keşke ne hissettiklerini, üşüyor mu sıcakladı mı bilsek.

İlk seferlerde ağladı benimki ama zamanla sevdi. Seninki de sevecek bence.
İnşallah sever içinde yarım saat oyalansa bile benim için çok iyi olur

Kizlar ben bebeğimi komple memeye hala geciremedim sütümü sağıp veriyorum ve artık çok yoruldum öneriniz var mı nasıl komple memeye geçebilirim?
Uyku sersemiyken doyurmaya calis bir kaç gün elbet inadı bir yerde kirilacaktir.Farkli emme pozisyonları da denemeni öneririm.Bu süreçte ten teması da önemli.Tamamen üstsuz emzirip duşa birlikte girerek aranizdaki bağı arttirabilirsin.Memenin akışı da bebek için çok önemli.Memeyi teklif ederken mutlaka meme ucunu sıkarak süt getir sonra memene masajla süt akışını hızlandır inşallah bir gün tamamıyle memeyi kabul eder.

Hep benzer şeyler canım. Hastalık, yorgunluk da tabi ki tetikliyor. Böyle gitmeyecek tabi ki. Biraz zamana ihtiyacımız var sanırsam Daha rahat ettiğimiz günler gelecek inşallah

Evet ah bir anlayabilsek ne istiyorlar . Gerçi yavaş yavaş tanımaya başladık gerisi kolaylıkla gelir umarım

3 gün sonra 3 aylık olucak gerçekten dediğin gibi 40 ı çıkınca bi güncelleme gelmişti bakalım 3 6 arası nasıl geçecek. Oturması da çok rahatlatıcak beni kusması sanıyorum ki azalır oturunca. Ben kendimde sıkıntı olduğunu düşünüyorum zor bir bebek değil çünkü hep ilgi istiyor sohbet gezme oyun falan. Yemekti temizlikti hiç yapamıyorum tam düzenimizi kuramadım sanki.

Açık açık konuş o zaman seni içten içe depresyona sürüklediklerini üzdüklerini bilsinler. Anlarlar diye bekleme boşuna belli ki anlamayacaklar. Pozitif insanlar değilse de yorum yapmamalarını işte destek olmuyorlar bari köstek olmasınlar. Mama konusu da her öğünde 30 ver üstüne emzir zamanla mama ihtiyacı da kalmayacaktır ben o şekilde günde 1 e düşürdüm hatta bazı akşamlar onu da kesmek için vermiyorum ama çok sık uyanıyor fakat gündüz iki bebekle çok koşuşturma içinde olduğum için genelde uyuyup dinlenemiyorum diye veriyorum mamayı İşte.

Sling kanguru uyutma garantili resmen. Uykusunun geldiğini hissettiğin zaman slinge koy hafif hafif yaylanma hareketi yap pış pış yap poposuna uyur çok geçe kalmadan.
Kanguru araştırıyorum. Ergobaby tula beğendim ama fiyatının maşallahı var

8. Hafta ataginda olanlar sizin de bebekleriniz uykuya dalmakta zorlanıyor mu ?
58 günlüğüz yaklaşık 1.5 haftadır akşam 6dan bazen öğlenden gece 2lere kadar uykuya dalamıyor. Bu durum gittikçe şiddetlenmeye başladı.

58 günlüğüz yaklaşık 1.5 haftadır akşam 6dan bazen öğlenden gece 2lere kadar uykuya dalamıyor. Bu durum gittikçe şiddetlenmeye başladı.
Ay aynisi akşam üzeri bir uyanış sonra uyuyamiyor gece 2 3 oluyor saat defalarca uyudugunda yatiriyorum 5 dk sonra uyanıyor uykusuzluktan ağlıyor
Emzirirken atan çocuk emzikle uyumak istiyor
Acayip değişti huylari

2. ay aşılarını yaptırdık kuzum çok ağladı ben de ağladım beni oyaladı hemşireler aşı yaparken
Ateş takibindeyim ama huzursuzluğu çok ne kadar sürer kızlar yaptıranlar

2. Ay aşılarını yaptırdım. Yavrum çok ağladı
Ay biz de bugün kontrole gideceğiz aşılarını da yaptıracağız çok korkuyorum
8. Hafta ataginda olanlar sizin de bebekleriniz uykuya dalmakta zorlanıyor mu ?
Biz de bugün tam 2 aylığız atak dönemindeyiz 1 de 2 de anca dalıyor bizim kız da huysuzlaniyor ağlıyor meme vereyim diyorum daha çok ağlıyor sonra omzuma alıp azıcık sallaninca uyuyor dün gece 12 buçuk gibi uyudu 6 buçukta uyandı emzirdim yatırdım 10 buçukta uyandı

Kızlar aşı yapılırken eğer ortam müsait ise emzirmek istiyorum diyin. Bebekler daha az ağlıyormuş öyle.

12de uyandi mizmizlandi yarım saat uyudu uyumadi uyandı şimdi haber kanali izliyor dedem gibi
3 gündür uyumuyor ya daha doğrusu uyuyamıyor
Biz de iki gün sonra iki ayligiz bence bizim de atak donemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…