- 22 Kasım 2021
- 3.878
- 7.120
kendimizi zor tutuyoruzOyy maşallaho yanakları ısırmadan durabiliyor musunuz
Benim bebeğimde aynı şekilde gaz çıkarıyor sürekli ama kaka 3 yada 4 günde yapıyorMerhabalar benim bebeğimde bazen 2 günde bir bazen 4 günde bir kaka yapıyor.Bu kabızlık mi acaba alttan gaz çıkarıyor çişini de yapıyor ama kaka yapmıyor.1 buçuk aylik
Evet normal benin ilk kızımda o kadar çok olurdu ki ben 4 aylıkken dışı çıkacak sandimAynen köpük köpük yapıyor normal süreç o zaman bugün sormaya unutmuşum.
Benim de en en zorlandığım sey hep uyku hatta eşi diyorum uykusuzluk masa belki insanlar 5 tane doğururİnşallah düzelirler, uyku bebek bakımında en zorlandığım şey oldu.
Bizim zaten öyle erken uyuduğu hiç olmadı sabah 8i bile gördük bir ara o kadar saat nasıl dayanıyorsun bilmiyorumBenim kızım da gece geç saatlere kadar uyumadı o dönem ben dayanamayıp daha çok uyuyordum bazen babasına verip, akşama doğru 6 gibi uyanıp sabaha karşı 4te uyuduğu oldu
Ben uyutmaya çalışmıyorum artık. Bakıyorum uykusu gelmiş uyku ortamını sağlıyorum 10 dk 20 dk 30 dk artık ne kadar uyursa. Kendine kalmış.İnşallah düzelirler, uyku bebek bakımında en zorlandığım şey oldu.
Ben çorapsız yatırıyorumHer yerde bebeğinizi 20 derecede uyutun diyorlar bir de bazı uyku tulumlarınin ayak kısmı uzun lastikli parmak uçları açıkta kalacak şekilde çocuğumun parmak uçları dışarda nasıl uyutayim ben
Doktor 22 dereceye kadar çorapsız yatırabilirsiniz dedi 22 nin altına düşerse çorap giydirin dediBen çorapsız yatırıyorum
Followladım kız senikendimizi zor tutuyoruzopmeye daha yeni basladik . Ufak bir ayicik misali
Doktorum a gündüzleri toplasan 1 saat uyumuyor dedim. Normal dedi.58 günlüğüz yaklaşık 1.5 haftadır akşam 6dan bazen öğlenden gece 2lere kadar uykuya dalamıyor. Bu durum gittikçe şiddetlenmeye başladı.
Çok normal canım benim kız da 3670 doğdu bugün tam iki aylık 5550 Gr doktorumuz güzel maşallah dedi. Oda nemlendirici olarak da deermanin kini kullandım bir ara ama artık kullanmıyorum çünkü odanin nemi 60 70 civarlarına yükseldi bu sene ilginçSelam kızlar bebeğiniz 1 ay da kaç gram almış yani kaç kg a kadar normal kabul ediliyor. Yarın 2 aylık olacağız 3930 doğdu. Dün Doktora gittik 5550 gram dı.. 2 ayda 1620 olmuş aya 810 gram iyi mi? Sizin bebişler nasıl?
Birde oda nemlendirici önerir misiniz bildiğim kadarıyla 50 olacak oda nemi?
katiliyorum, uykusuzluk olmasa valla yapar insan 3-5 taneBenim de en en zorlandığım sey hep uyku hatta eşi diyorum uykusuzluk masa belki insanlar 5 tane doğurur
bende seniFollowladım kız seni
Maşallah çok tatlı ya. Pofuduk pofudukkendimizi zor tutuyoruzopmeye daha yeni basladik . Ufak bir ayicik misali
Oluyor canım normal. Bizim genelde gece düzenimiz değişmiyor ama gündüz bazı günler çok güzel uyuyor bazı günler hiç uyumuyor.Kızlar iyi geceler, ya benim bebişin bı düzeni olamıyor anlamadım hiç ,bı gün gündüz uyuyor güzelce bı sonraki gün maksimum yarım saat uyutabiliyorum. Uyumuyor. O kadar uyumayinca da artık uykuya dalamiyor. Bugün tam öyle bı gündü, sizde de oluyor mu
Benim büyük kızımda benzeri çıktı doktorun söylediklerini yaptık kısmen geçtiKızlar büyük oğlumun ellerinde böyle bu ir şey çıktı kaşıntılı ve artıyor. Bilginiz var mı? Egzama gibi bir şey mi acaba?
Sizi stalkladimkendimizi zor tutuyoruzopmeye daha yeni basladik . Ufak bir ayicik misali