2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Hayırlı olsun cnm saglikla kucağına almak nasip olsun .Bende folidece kullaniyorum vitamin kullanmıyorum yediklerime cok dikkat ediyorum

canım aman aman sakın stres yapma sakın bat günün ne zamandı?

Karından mı baktı sadece alttan muayene ile göremedi mi
Karından baktı canım. Hemen görünmez zaten dedi. 4 haftalık dense de aslında 2 haftalık bi embriyo var ve nokta kadar henüz belli olmaması çok normal dedi ve şu saatten sonraki oluşum önemli dedi. İnsan hayatının en hızlı büyüdüğü dönem bu dönem dedi. Kesem görünmedi diye üzülme dedi. 5. Haftadan sonra görüle biliyor bazen 7. Haftayı bile bulduğu oluyor dedi bana. Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat güzel gelişimler versin. Her bünye aynı değerler aynı çıkacak diye bi kesinlik yok.

6. Haftada bebeğin kaç mm olması lazım veya sizin bebişler kaç mm benim biraz küçük kalmış galiba doktor tam zamanına göre ilerliyor dedi ama nette 8 10 mm yazıyor kaldı ki 6+3 üm ben
Doktorunuza güvenin internette her bilgi doğru bilgi değildir

Ne güzel bir doktormuş insanı strese sokmadan güzel güzel anlatmış amin inşallah sağlıkla güzel güzel büyüsün bebişlerimiz

Kızlar merhaba benim 5+1 oldu bugün, keseyi gördük çok şükür içinde nokta gibi görünüyordu bebek de, inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı ilerler 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için
kuzucum ben de 5 haftalığım bebeği göremedi doktor sakıncası yoksa senin bi ultrason fotoğrafına bakabilir miyim

Slm kizlar. Ben de carsambaya ozele persembe de devlete randevu aldim. Bakalim ilk muayene olacak gidisat nedir ne degildir bilmiyorum. Randevuyu alinca bi stres basti

Cevabınız için teşekkür ederim , 2 kere daha önce kaybım olduğu için çok endişeliyim .duydugum betalara göre de kendi değerim biraz düşük kaldı.Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ,bira stresli bir dönem malesef

sakın sakın üzülme isyan etme Allah zamanı gelince sana en güzelini en sağlıklısını en hayırlısını nasip edecektir. her şer de vardır bir hayır öyle düşün. Ben de bugün kesenin içinde bebek yok dedi doktor öyle ağladım Allah sana sabır ve güç versin. Bu düşüklerinin sebebini araştırdın mı kan pıhtılaşması falan mı var?

hiç kimsenin bebeği kimseye benzemez bedenler çok farklı güzel şeyler düşün güzel olsun sürecinizide yakından takip edin herşey saplıcakla ilerleyecek inşallah

Lütfen acilen başka bir doktora görünün benim ikinci gebeliğimde gittiğim doktor boş gebelik bebek yok dedi başka bir doktora fikir almak için gittik bebeği gösterdi ama kalp atışı yok dedi yazık olmuş basit bi kan sulandırıcıyla hallolurdu dedi çok üzüldüm ayrıca 5 haftalık gebelikte bebek görünmemesi çok normal ben 5+6 da gittim kese ve yolksac vardı bebek henüz yok ama korkma çok normal daha erken dedi doktorum inşallah hayırlı haberler alırsınız

kuzucum ben de 5 haftalığım bebeği göremedi doktor sakıncası yoksa senin bi ultrason fotoğrafına bakabilir miyim
Tabiki canım ekliyorum ama zaten ekrandaki hareketli görüntüde böyle nokta gibi görünüp kayboluyordu doktorun verdiği fotoda görünmüyor bile 5 haftalık gebelik için çok normalmiş benimki de sol tarafta nokta gibiydi

Eklentiler

• Screenshot_20220321_160423.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 58
Güveniyorum zaten de 5 mm olunca endişe yaptım biraz
İnşallah herşey çok güzel ilerleyecek güzel düşünelim güzel olsun , insan ne düşünürse onu yaşıyor . Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım

sizlerden böyle şeyler okumak öyle güzel ki çok teşekkürler gerçekten. ben de Cuma ultrason sonucunu alıp başka doktora gideceğim inşallah güzel haberler alırım dua et

Suan minik bir ay cekirdegi kadar olmali ama youtube'da gordum. 7 haftalik embriyolarda hickirma reflexi gosteriyorlardi. Insanin aklinin alamayacagi bir mucize tasiyoruz aslinda. Umarim saglik ve neseyle de kucaklarimiza aliriz.
Amin inşallah çok şükür nasip etti Rabbim bizlere bu güzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…