Hayırlı olsun cnm saglikla kucağına almak nasip olsun .Bende folidece kullaniyorum vitamin kullanmıyorum yediklerime cok dikkat ediyorumMerhaba bende aranıza bugün itibari ile katıldımSAT 17.02.2022 gece rüyamda gördüm teslim pozitifti uyanır uyanmaz test yaptım gercekten pozitifi gördüm ve hemen kan verdim 179 beta ile öğrendim yumurtlamam 5 martti.
Simdi sizlerin bilgilerine ihtiyacım var multivitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Folitasit olarakda folidoce verdi doktorum. Kullanan var mı nasıldır?
canım aman aman sakın stres yapma sakınKızlar merhabalar , son adet tarihimin ilk günü 17 şubat . Bugün 4+4 oluyor galiba tam da bilemiyorum . Kan testi verdim 202 çıktı .sizin beta değerleriniz kaç günlükten kaç çıkmıştı . İki gün sonra tekrardan vereceğim .iki tane gebelik kaybım olduğu için çok stresliyim
Karından baktı canım. Hemen görünmez zaten dedi. 4 haftalık dense de aslında 2 haftalık bi embriyo var ve nokta kadar henüz belli olmaması çok normal dedi ve şu saatten sonraki oluşum önemli dedi. İnsan hayatının en hızlı büyüdüğü dönem bu dönem dedi. Kesem görünmedi diye üzülme dedi. 5. Haftadan sonra görüle biliyor bazen 7. Haftayı bile bulduğu oluyor dedi bana. Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat güzel gelişimler versin. Her bünye aynı değerler aynı çıkacak diye bi kesinlik yok.Karından mı baktı sadece alttan muayene ile göremedi mi
Doktorunuza güvenin internette her bilgi doğru bilgi değildir6. Haftada bebeğin kaç mm olması lazım veya sizin bebişler kaç mm benim biraz küçük kalmış galibadoktor tam zamanına göre ilerliyor dedi ama nette 8 10 mm yazıyor kaldı ki 6+3 üm ben
Ne güzel bir doktormuş insanı strese sokmadan güzel güzel anlatmışKarından baktı canım. Hemen görünmez zaten dedi. 4 haftalık dense de aslında 2 haftalık bi embriyo var ve nokta kadar henüz belli olmaması çok normal dedi ve şu saatten sonraki oluşum önemli dedi. İnsan hayatının en hızlı büyüdüğü dönem bu dönem dedi. Kesem görünmedi diye üzülme dedi. 5. Haftadan sonra görüle biliyor bazen 7. Haftayı bile bulduğu oluyor dedi bana. Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat güzel gelişimler versin. Her bünye aynı değerler aynı çıkacak diye bi kesinlik yok.
kuzucum ben de 5 haftalığım bebeği göremedi doktor sakıncası yoksa senin bi ultrason fotoğrafına bakabilir miyimKızlar merhaba benim 5+1 oldu bugün, keseyi gördük çok şüküriçinde nokta gibi görünüyordu bebek de, inşallah hepimizin gebeliği sağlıklı ilerler 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için
Güveniyorum zaten de 5 mm olunca endişe yaptım birazDoktorunuza güvenin internette her bilgi doğru bilgi değildir
Cevabınız için teşekkür ederim , 2 kere daha önce kaybım olduğu için çok endişeliyim .duydugum betalara göre de kendi değerim biraz düşük kaldı.Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ,bira stresli bir dönem malesefCanım benim şöyle; son adet tarihim 17 şubat aynı senin gibi. 16 martta lan verdim battan bi gün önce 52 çıktı değerim 18 martta bi daha verdim 230 çıktı 20 martta da 438 çıktı. Ben de tahmini olarak 4+4 üm sanırım. Ama herkesin beta değeri farklı oluyor düşük diye düşünme sakın
sakın sakın üzülme isyan etme Allah zamanı gelince sana en güzelini en sağlıklısını en hayırlısını nasip edecektir.Kizlar cok üzgünüm cuma gunu verdiğim kan 17 cikti degerim. Bu sabah verdiğimde 7 cikti. Tam bir kimyasal geçiriyorum. Belim ve karnımda cok sanci var zaten 2 gundur. Daha önce de 3 aylik bebegim kalbi durdu. Bana nasip olmayacak herhalde ya. Ben cok üzgünüm.
hiç kimsenin bebeği kimseye benzemez bedenler çok farklı güzel şeyler düşün güzel olsun sürecinizide yakından takip edinCevabınız için teşekkür ederim , 2 kere daha önce kaybım olduğu için çok endişeliyim .duydugum betalara göre de kendi değerim biraz düşük kaldı.Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ,bira stresli bir dönem malesef
Lütfen acilen başka bir doktora görünün benim ikinci gebeliğimde gittiğim doktor boş gebelik bebek yok dedi başka bir doktora fikir almak için gittik bebeği gösterdi ama kalp atışı yok dedi yazık olmuş basit bi kan sulandırıcıyla hallolurdu dedi çok üzüldüm ayrıca 5 haftalık gebelikte bebek görünmemesi çok normal ben 5+6 da gittim kese ve yolksac vardı bebek henüz yok ama korkma çok normal daha erken dedi doktorum inşallah hayırlı haberler alırsınızKızlar bugün doktora gittim cumartesi çekindiğim vajinal ultrason görüntüsüne bakarak bebeğin oluşmadığını göremediğini söyledi yolk sac oluşmuş bebek yok dedi tekrar kan verdim HCG değerim 9481 çıktı Cuma tekrar gel ultrason dan tekrar bakalım dedi tahmini 5 haftalık, boş gebelik olabilir dedi moralim çok bozuldu.Cumartesi ultrason görüntüsünü paylaşıyorum
ele Natalia dediğiniz elevit mi?Kızlar Elenatal 2 ile iMom Omega için içerik karşılaştırması yaptım.
Eki Görüntüle 3030787
Bu tablodan kıyaslayıp doktorunuzdan bilgi alabilirsiniz.
Tabiki canım ekliyorum ama zaten ekrandaki hareketli görüntüde böyle nokta gibi görünüp kayboluyordu doktorun verdiği fotoda görünmüyor bilekuzucum ben de 5 haftalığım bebeği göremedi doktor sakıncası yoksa senin bi ultrason fotoğrafına bakabilir miyim
İnşallah herşey çok güzel ilerleyecekGüveniyorum zaten de 5 mm olunca endişe yaptım biraz
Suan minik bir ay cekirdegi kadar olmali ama youtube'da gordum. 7 haftalik embriyolarda hickirma reflexi gosteriyorlardi. Insanin aklinin alamayacagi bir mucize tasiyoruz aslinda. Umarim saglik ve neseyle de kucaklarimiza aliriz.İnşallahAllahım minicik birşey ya yerim ben onu
Bat tarihim için ney bir şey diyemiyoruz kızlar, geçen ay da mesela 31.günümde adet olmuştum .ondan önceki ay 27.günümde olmuştuö .Sabit bir günüm yoktu son zamanlarda .canım aman aman sakın stres yapma sakınbat günün ne zamandı?
sizlerden böyle şeyler okumak öyle güzel kiLütfen acilen başka bir doktora görünün benim ikinci gebeliğimde gittiğim doktor boş gebelik bebek yok dedi başka bir doktora fikir almak için gittik bebeği gösterdi ama kalp atışı yok dedi yazık olmuş basit bi kan sulandırıcıyla hallolurdu dedi çok üzüldüm ayrıca 5 haftalık gebelikte bebek görünmemesi çok normal ben 5+6 da gittim kese ve yolksac vardı bebek henüz yok ama korkma çok normal daha erken dedi doktorum inşallah hayırlı haberler alırsınız
Amin inşallahSuan minik bir ay cekirdegi kadar olmali ama youtube'da gordum. 7 haftalik embriyolarda hickirma reflexi gosteriyorlardi. Insanin aklinin alamayacagi bir mucize tasiyoruz aslinda. Umarim saglik ve neseyle de kucaklarimiza aliriz.