- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
geç döllenmemi acaba diye bakacaktımB
Bat tarihim için ney bir şey diyemiyoruz kızlar, geçen ay da mesela 31.günümde adet olmuştum .ondan önceki ay 27.günümde olmuştuö .Sabit bir günüm yoktu son zamanlarda .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geç döllenmemi acaba diye bakacaktımB
Bat tarihim için ney bir şey diyemiyoruz kızlar, geçen ay da mesela 31.günümde adet olmuştum .ondan önceki ay 27.günümde olmuştuö .Sabit bir günüm yoktu son zamanlarda .
bende 3 kere kimyasal geçirdim hep olmayacak heralde diyordum. Çok zor.. eşim varikosel ameliyatı olduktan 4 ay sonra hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim. hiç ümidini kaybetme.Kizlar cok üzgünüm cuma gunu verdiğim kan 17 cikti degerim. Bu sabah verdiğimde 7 cikti. Tam bir kimyasal geçiriyorum. Belim ve karnımda cok sanci var zaten 2 gundur. Daha önce de 3 aylik bebegim kalbi durdu. Bana nasip olmayacak herhalde ya. Ben cok üzgünüm.
Bu arada bebek değil yolk sac görüntüsü benim dediğim de, yanlış anlaşılma olmasın nokta şeklinde yolk sac ı gördüm demek istedim, bebek için çok erken ki canım sakın panik yapma ve olumsuz düşünceleri aklından çıkarmaya çalışkuzucum ben de 5 haftalığım bebeği göremedi doktor sakıncası yoksa senin bi ultrason fotoğrafına bakabilir miyim
Lütfen böyle düşünmeyin. Öncelik sizin sağlığınız. Ben de kimyasal geçirdim ve kendimi şöyle telkin ettim. Bu sağlıksız döllenme tutunsaydi ileride tehlikeli bir düşük olabilirdi. Ya da Allah korusun engelli bir bebek olabilirdi. Vücut genetik bozukluğu olan döllenmeyi direkt vücuttan atıyor. Önemli olan şey şu siz sağlıklisiniz ve gebe kalabiliyorsunuz. Şuan belki yaranızi saramam. Faydalı olamam ama lütfen kendinizi yıpratmayın.Kizlar cok üzgünüm cuma gunu verdiğim kan 17 cikti degerim. Bu sabah verdiğimde 7 cikti. Tam bir kimyasal geçiriyorum. Belim ve karnımda cok sanci var zaten 2 gundur. Daha önce de 3 aylik bebegim kalbi durdu. Bana nasip olmayacak herhalde ya. Ben cok üzgünüm.
folk sac oluşmuş o zaman sizde?Tabiki canım ekliyorum ama zaten ekrandaki hareketli görüntüde böyle nokta gibi görünüp kayboluyordu doktorun verdiği fotoda görünmüyor bile 5 haftalık gebelik için çok normalmiş benimki de sol tarafta nokta gibiydi
Benim daha önce sayamayacağım kadar kimyasalım oldu malesef bi kere de düşük. hiç üzme kendini çünkü kimyasal zaten sağlıklı olmayan. Zaten sağlıklı değildi kromozomları düzgün olmıcaktı belki?? Allah korusun ömrünün sonuna kadar ona destek olacak birine ihtiyacı olacaktı belki? Bilemezsin bunları. Ömrünğn sonuna kadar da yanında olamazsın. O yğzden kimyasala asla takılmadım. Ben hep aklıma bunları getirdim o anlarda daha 1 sayfa önce yazdım aralıkta kimyasal geçirdim bugün kalp atışı duydum çok şükür milyonlarca kadın farkında olmadan her ay kimyasal geçiriyor zaten. Adı üzerinde sessiz gebelik. Sen test yaptığın için öğrenmiş oldun sadece. Haberi olmayan o kadar çok kadın oluyor ki. Doktorlar bile karşı erken gebelik testlerine kimyasallar öğrenilmesin boşuna diye.Kizlar cok üzgünüm cuma gunu verdiğim kan 17 cikti degerim. Bu sabah verdiğimde 7 cikti. Tam bir kimyasal geçiriyorum. Belim ve karnımda cok sanci var zaten 2 gundur. Daha önce de 3 aylik bebegim kalbi durdu. Bana nasip olmayacak herhalde ya. Ben cok üzgünüm.
aynen tam da ben onu yazdım sana kalp kalbe. önemli olan sac kesesiymiş zaten o görünür görünmez direk bebek oluşmaya başlıyormuş zaten hızla. Bugün doktor öyle bir konuştu ki üzüntüden belki kanamam bile olabilirdiBu arada bebek değil yolk sac görüntüsü benim dediğim de, yanlış anlaşılma olmasın nokta şeklinde yolk sac ı gördüm demek istedim, bebek için çok erken ki canım sakın panik yapma ve olumsuz düşünceleri aklından çıkarmaya çalış
Valla bilmiyorum canım ne oldu nasıl oldu niye böyle çıktı , insanın elinde değil morali bozuluyor eğer öncesinde kaybınız varsa her türlü olumsuzluğu yaşadığım için hep kötü şeyler düşünüyorumgeç döllenmemi acaba diye bakacaktım
Bayerin elenatal 2 adında bir multivitamini. Sanırım elevit adıyla da satılıyorele Natalia dediğiniz elevit mi?
Evet canım sende de görünmüyor mı zaten yolk sac, yukarıda us fotonu gördüm, bi de vajinal mi baktı karından mı? Vajinal daha erken görünüyormuş benimki karından baktıfolk sac oluşmuş o zaman sizde?
Amin hayırlısıyla sağlıklı olsunlar daİnşallah herşey çok güzel ilerleyecek güzel düşünelim güzel olsun , insan ne düşünürse onu yaşıyor . Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allahım
İşte sakın aklına getirme canım hamilelik isterken de aynı şey bir sürü endişe oluyor ben ilk aylar her gün belirti araştırdım sonra saldım aklımdan çıkardım bat günü 1 gün geçene kadar test yapmadım ve güzel haberi aldım elhamdülillah, hamilelikte de öyle önce kese görünecek mi sonra kalp atışı duyulacak mı.. Sonra ayrıntılı ultrason her şeyi normal mi.. Düşünecek şey bitmez sakın kötü düşünüp kötüyü çağırıp bebişini ve kendini strese sokmaaynen tam da ben onu yazdım sana kalp kalbe. önemli olan sac kesesiymiş zaten o görünür görünmez direk bebek oluşmaya başlıyormuş zaten hızla. Bugün doktor öyle bir konuştu ki üzüntüden belki kanamam bile olabilirdi
Benim tam 6 haftalık 4 mm dedi doktor,tam haftasına göre dedi6. Haftada bebeğin kaç mm olması lazım veya sizin bebişler kaç mm benim biraz küçük kalmış galiba doktor tam zamanına göre ilerliyor dedi ama nette 8 10 mm yazıyor kaldı ki 6+3 üm ben
benimkini vajinal baktı kuzu sanırım hch 3000 civarlarındaydıEvet canım sende de görünmüyor mı zaten yolk sac, yukarıda us fotonu gördüm, bi de vajinal mi baktı karından mı? Vajinal daha erken görünüyormuş benimki karından baktı
Merhaba aşırı halsizim uyumak istiyorum sürekli başka da birşeyim yok çok şükür4-5 haftalik hamiş anneler ne durumdasiniz?Belirti yasiyor musunuz ?
çok şükür diyelim o zaman sanırım süreçlerimiz aynı bana dupashton yazdı onu almaya başladımİşte sakın aklına getirme canım hamilelik isterken de aynı şey bir sürü endişe oluyor ben ilk aylar her gün belirti araştırdım sonra saldım aklımdan çıkardım bat günü 1 gün geçene kadar test yapmadım ve güzel haberi aldım elhamdülillah, hamilelikte de öyle önce kese görünecek mi sonra kalp atışı duyulacak mı.. Sonra ayrıntılı ultrason her şeyi normal mi.. Düşünecek şey bitmez sakın kötü düşünüp kötüyü çağırıp bebişini ve kendini strese sokma
ben 5 haftalığım hafif uyku dışında pek bir şeyim yok, mide bulantım başlamasın diye yatıp kalkıp dua ediyorum4-5 haftalik hamiş anneler ne durumdasiniz?Belirti yasiyor musunuz ?
bir iştahım açıldı anlatamam doyduğumu anlamoyorum evet biraz dikkat etmek gerekiyorda ne görsem yemek istiyorumAy evet hayirlisi ile bulanti olmasa super olur:)Ama bulantisi olmayanlarin da kilo alimi dahs riskli oluyormus :)
sakın sakın üzülme isyan etme Allah zamanı gelince sana en güzelini en sağlıklısını en hayırlısını nasip edecektir. her şer de vardır bir hayır öyle düşün. Ben de bugün kesenin içinde bebek yok dedi doktor öyle ağladım Allah sana sabır ve güç versin. Bu düşüklerinin sebebini araştırdın mı kan pıhtılaşması falan mı var?
bende 3 kere kimyasal geçirdim hep olmayacak heralde diyordum. Çok zor.. eşim varikosel ameliyatı olduktan 4 ay sonra hiç ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim. hiç ümidini kaybetme.
Lütfen böyle düşünmeyin. Öncelik sizin sağlığınız. Ben de kimyasal geçirdim ve kendimi şöyle telkin ettim. Bu sağlıksız döllenme tutunsaydi ileride tehlikeli bir düşük olabilirdi. Ya da Allah korusun engelli bir bebek olabilirdi. Vücut genetik bozukluğu olan döllenmeyi direkt vücuttan atıyor. Önemli olan şey şu siz sağlıklisiniz ve gebe kalabiliyorsunuz. Şuan belki yaranızi saramam. Faydalı olamam ama lütfen kendinizi yıpratmayın.
Gunum geçmeden test yapmaya tovbe zaten bundan sonraBenim daha önce sayamayacağım kadar kimyasalım oldu malesef bi kere de düşük. hiç üzme kendini çünkü kimyasal zaten sağlıklı olmayan. Zaten sağlıklı değildi kromozomları düzgün olmıcaktı belki?? Allah korusun ömrünün sonuna kadar ona destek olacak birine ihtiyacı olacaktı belki? Bilemezsin bunları. Ömrünğn sonuna kadar da yanında olamazsın. O yğzden kimyasala asla takılmadım. Ben hep aklıma bunları getirdim o anlarda daha 1 sayfa önce yazdım aralıkta kimyasal geçirdim bugün kalp atışı duydum çok şükür milyonlarca kadın farkında olmadan her ay kimyasal geçiriyor zaten. Adı üzerinde sessiz gebelik. Sen test yaptığın için öğrenmiş oldun sadece. Haberi olmayan o kadar çok kadın oluyor ki. Doktorlar bile karşı erken gebelik testlerine kimyasallar öğrenilmesin boşuna diye.